Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

tatlım inşallah en kısa zamanda seni ve tüm isteyenleri sevindirir rabbim :1hug:

karakaya inşallah pozitif çıkar cnm varmı belirtin falan aşkmeleği arkadşımısda beklemede inşallah ikinizden güzel haberler alırız:Saruboceq:

buarada benim çenemde kocaman sivilce çıktı hbr gönderdi benimki geliyo kesinsempatiksalakcinni

hayırrr o bize kahve yapmadı ona gofret yokkk :dilcikar: :dilcikar:
kahvede yaparımm gofrette alrıımmm çocukda yaparımmm :icecream:

siz benim ablam değilmisiniz bikerem nasıl kahve yapıcam küçücük boyumla alsanaalsanasmile

gofret istiyom delikafaduldensenağlama

aysen teyze bana gofret versene laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülülülülülülülü:dilcikar:naniknaniknaniknanik

h.g tatlım inşallah hamilesindir meleğin gelmiştir :Saruboceq::1hug:

inşallah canım sürekli doktora gidiyorum klomen kullanıyorum yumurta takibi yapılıyor herşey iyiydi aslında adetime bugünle birlikte daha 7 gün var ama doktor test yapalım dedi artık hayırllısı çok heyecenlıyım 5 ay öncede kimyasal gebelik yaşamıştım

iyi akşamlar arkadaşlar sizin mesajlarınızı okuyunca içimde bir umut yeşeriyor ne olur ban yardımcı olun bende çocuk sahibi olmak istiyorum lütfen tedevai için nereye başvurmam gerekiyor ban yazarsanız sevinirim şimdiden tşk cevaplarınız için

allah kabul etsin tatlım bizede dua etseydin bacımm olumunekankayizsmile
kıs zorrr sen nie benii görmüyonnnn bakemmmmmm :jeyyar: yakalarım seni tenhalarda menhalardaa bakk :jeyyar:

canımm allah tez zamanda verir inşlhh
bizim topik çok uğurlu yeni gelen hemen hamile kalıyoo zor porti gül ve ben hariçç sempatiksalakcinni
inşlhh bizde sizde kırarız bu şansımızı canım

INSALLAH ben hepimize ugur getirim. Hepimiz hamis kaliriz. Ne güzel olur dimi. Umutsuzluga kapilmayaalim. Cünkü cok kötü bir sey. YARABBI Sen ümitsiz kalplerimizeümit. bizlere bebis nasip et. AMIIIIIN :Saruboceqpuyorumnanaktan

yok ulennn sana gofrette kahvedee lülülülülülü

cnm şimdi ne türlü bir sorunun var ona göre biz sana yardımcı olmaya çalışalım ne kadarlık evlisin gittinmi daha önce doktora?

Bak cnm ne güzel nickinde içini yansıtıyor.
Allahtan umut kesilmez,ne zaman olacağını sadece o bilir.Umudunu kaybetmemen güzel,çünkü umutsuz vaka değilsin,bu işler biraz zaman istiyor ve zor bi süreç.
Peki doktorun başka bişey demedi mi?
Aşılamanın tutmamasıyla ilgili bir çalışması olmadı mı doktorunun?
Çok fazla aşılama yapılmış,ben 3ten fazlasının tavsiye edilmediğini okumuştum.

INSALLAH ben hepimize ugur getirim. Hepimiz hamis kaliriz. Ne güzel olur dimi. Umutsuzluga kapilmayaalim. Cünkü cok kötü bir sey. YARABBI Sen ümitsiz kalplerimizeümit. bizlere bebis nasip et. AMIIIIIN :Saruboceqpuyorumnanaktan

aminnn canım inşlhhhhhhhhhhh inşlhhhhhhhhhhhhhhh
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar
ben 5 yıldır evliyim biz bir yıldır çocuk istiyoruz günlere falanda dikkat ediyoruz ama olmuyor eşim bir ara test yaptırdı sonuçları normal çıktı bende doktora gitmek istiyorum ama korkuyorum dün gitmeye çok niyetliydik ama yine korktuğum için gidemedim
bu ayda geçti artık önümüzdeki 3-4 gün içerisinde regl olmam lazım bakalım hayırlısı artık bekleme stresine girmeyeceğim diyorum ama olmuyor
sizce doktora gitmelimiyim muayeneler ve tahliller çok sorunyaratırmı ????????

amin inşallah sizin ugurunuz bizede bulaşır bizde bebk sahibi oluruz ama bana doktar ve hastahane hakında bilgi veririseniz çok sevinirim

Hoşgeldin.Bak yönlendirme konusunda hepimizin başından geçen tedaviler olduğu için sana da yardımcı olabiliriz.
sende biraz bahsedersen kendinden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…