- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.441
Hikäyem uzun ve biraz da acikli. Ben 2005 te evlendim. Hic korunmadigimiz halde beisimiz olmadi. 2 sene önce doktora gittik.Hic bir problmeniz yok dedi.Türkiyedede doktora gittik o doktorda tahliller yapti normal dedi. 2 kere asilama oldum tutmadi. Sonra doktor beni ameliyt etti. Tüolemin ve yumurtaliklarmin üstünde ince bir zar varmis onu kesti. Bana sen artik cok iyisin dedi.Hic bir problemin kalmadi dedi. 4 Kere daha asilama oldum. Ama malesef henüz bir tik yok canim.Bu ay da sogan kürüne basladim. ALLAHIM sen bizlerin yüzünü güldür. AMIIIN.:Saruboceq:zemuszemus
kızlar yarın test günüm çok heyecanlıyım ya
skorr naber canımmm bugün yoktunn kızz alışmışım msn yi açınca direk seni görmeyee heeee Şeniz
hayırrr o bize kahve yapmadı ona gofret yokkk :dilcikar: :dilcikar:
kahvede yaparımm gofrette alrıımmm çocukda yaparımmm :icecream:
h.g tatlım inşallah hamilesindir meleğin gelmiştir :Saruboceq::1hug:
canımm allah tez zamanda verir inşlhh
bizim topik çok uğurlu yeni gelen hemen hamile kalıyoo zor porti gül ve ben hariçç sempatiksalakcinni
inşlhh bizde sizde kırarız bu şansımızı canım
siz benim ablam değilmisiniz bikerem nasıl kahve yapıcam küçücük boyumla alsanaalsanasmile
gofret istiyom delikafaduldensenağlama
aysen teyze bana gofret versene laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülülülülülülülü:dilcikar:naniknaniknaniknanik
iyi akşamlar arkadaşlar sizin mesajlarınızı okuyunca içimde bir umut yeşeriyor ne olur ban yardımcı olun bende çocuk sahibi olmak istiyorum lütfen tedevai için nereye başvurmam gerekiyor ban yazarsanız sevinirim şimdiden tşk cevaplarınız için
Hikäyem uzun ve biraz da acikli. Ben 2005 te evlendim. Hic korunmadigimiz halde beisimiz olmadi. 2 sene önce doktora gittik.Hic bir problmeniz yok dedi.Türkiyedede doktora gittik o doktorda tahliller yapti normal dedi. 2 kere asilama oldum tutmadi. Sonra doktor beni ameliyt etti. Tüolemin ve yumurtaliklarmin üstünde ince bir zar varmis onu kesti. Bana sen artik cok iyisin dedi.Hic bir problemin kalmadi dedi. 4 Kere daha asilama oldum. Ama malesef henüz bir tik yok canim.Bu ay da sogan kürüne basladim. ALLAHIM sen bizlerin yüzünü güldür. AMIIIN.:Saruboceq:zemuszemus
INSALLAH ben hepimize ugur getirim. Hepimiz hamis kaliriz. Ne güzel olur dimi. Umutsuzluga kapilmayaalim. Cünkü cok kötü bir sey. YARABBI Sen ümitsiz kalplerimizeümit. bizlere bebis nasip et. AMIIIIIN :Saruboceqpuyorumnanaktan
arkadaşlar ba yardımcı olun çaresizim çok kötüyüm de
iyi akşamlar arkadaşlar sizin mesajlarınızı okuyunca içimde bir umut yeşeriyor ne olur ban yardımcı olun bende çocuk sahibi olmak istiyorum lütfen tedevai için nereye başvurmam gerekiyor ban yazarsanız sevinirim şimdiden tşk cevaplarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?