Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Allah gani gani rahmet eylesin canım babana.
İnşallah Yakın zamanda güzel haberlerini alırız.Allah gönlüne göre versina.s.

merhaba aşkmeleği kaç gün kala yaptın testi
bende 1 saat önce test yaptım ama sonuç malum
benim 3 gün vardı

Hoşgeldin cnm.Aşk meleği şimdi olmadığı için onun adına cevap vereyim.
Onun günü dündü canım,bugün de gelmeyince yapması için ısrar etmiştik çünkü günü dolmuş,hatta geçmiş oluyor varsa çıkıyor.
Senin gününe daha 3 gün varmış,günün gelince testi tekrarlaman da fayda var.

GÜNAYDIN KISSSSSSSLAAAAAAARRRRRRRR HAMıLEEEEEEEYYYYıııııııııııııMMMMMMMMMM

ALLAH ıSTEYEN HERKEZE NASıP ETSıN CANIM ARKADAŞLARIM PORTı LıSTENı DÜZELTıRMıSıN CANIM

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
Çok güzel bir haberle güne başlıyoruz yine
Mart ayı güzel başladı.Böyle devam eder inşallah :Saruboceq:
Gerçekten listeye yeni katılan kim varsa hamile kalıyor zemuszemus
Nazar değmesin inşallah
Allahım hepinize nasip etsin bu güzel haberi vermeyi :Saruboceq:

GÜNAYDIN KISSSSSSSLAAAAAAARRRRRRRR HAMİLEEEEEEEYYYYİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM

ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN CANIM ARKADAŞLARIM PORTİ LİSTENİ DÜZELTİRMİSİN CANIM

Günaydın canım.
Tebrik ederim çok sevindim a.s. daha geçen gün konuşmuştuk tarihi verdiğinde günüm geçti ama hala olmadım demiştin.Demek hamileymişsin.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Seve seve listeyi düzeltiyorum canım,Hayırlı olsun :CüvCüv:

Güncellenmiş Uğurlu Listemiz Kızlar opuyorumnanaktan

günydın kızlarrr güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallahhhhhhhhh..

hayalcim cnm çok sevindim cnm darısı bize inşallah....ne güzel geçti gelmedi derken bebek gelmiş sağlıkla inşallahhh

kız şimdi çıkıyodum tam kendi kendime konuşuyorum deli gibisempatiksalakcinni dedimm tam napıyon yavrucummmmmm?

ay bende yazdıklarım gitmiyor falan düşünmeye başladım güle nasılsın dedim 17 dk sonra iyiyim diye cevap geldi :))
Senden de gelemyince bi sorun var sandım sitede,Dur bakalım nereye gidiyorsun yeni geldin daha

kız biyere gitmeye niyetim yok zatende yalnız kalınca sıkıldım sonra uğrarım dedimm kahvemi alıp geliorum hemen ohh şöle bir keyif yapalım kuşum sanada yapim :)sanal kahve içelimsempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

ay kıs msj yeni geldide ben göresiye kadar ooooo hiç merak etme cnmkaydirigubbakcemile3 hazırlıklıyım herşeye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…