- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.761
anlayışın için sağol tatlım inan bana benim içinde zor sizlerden ayrılmak çok ii arkadaşlıklarımız oldu burda .
tabiki bu kadar sık olmasada arada ii haberlerinizi almak için msn de grşcez
selam kizlar...Geldim bak portakalim hihoyyyt
selam kızlar
selam kızlar
ayağına su dökelim bari,nerde kaldın kıs unuttun gitti bizi.
Yeni tarihin ne?
selam cnm hoşgeldin.Nasılsın?
Yok yok sagol tatlim kaydirigubbakcemile3 Yeni tarihim 1 Nisan hayirlisi INSALLAH
gerci bu ay pek hamile kalmak istemiyorum. 10 Nisanda dügünümüz var ..döktüremem yoksa kaydirigubbakcemile3 Nasilsin bakalim???
Şaka gibi :roflol: tarih.Hayırlısı olsun bakalım.
Kıs bebiş gelsin de daha çok döktürürsün :))
iyi diyelim iyi olsun kızlar işler yüzünden gerginim sizde ne var ne yok
Bir gün yüzü görmedin be anacım sende o iş yerinde.
Bi ara başka bi yerden söz ediyordun olmadı mı orası ses çıkmadı mı bir daha?
bebiş nasıl,yakın zamanda kontrol var mı,cinsiyeti öğrenmeye ne kadar var daha?
Ayrılmak zor da neden böyle bi karar aldın merak ettim doğrusu?
bana büyük zarar veriyo aklımdan atamıyrum bebek fikrini burda 24 saat bebekle konuşmak ve psikolojim bozuldu .arkadaşlar yanlış anlamayın başka şeylerde konuşuyoruz ama kk ya girince hanginizin aklı bebekte değil sölermisiniz.aklımdan bebek fikrini çıkarmak istiyorum bu da kkya geldiğim müddetçe olmıycak.yeterince açıklama yaptığımı dülşünüyorum
ayrıca msn den sabredipte sorsaydın bunun cevabını daha açık alıcaktım portakal ve benim ruh halimi ne yaşadığımı en iyi bilenlerden birisin bunun nedenini sormana bile şaşırdım az çok Arkadaşlığımız oldu birbirimizi tanıdığımı zannetmiştim neyse hakkınızı helal edin
hehe evet belki tutar esime güzel bir saka olur sempatiksalakcinni
Amannn SIKILDIM tatlim o yüzden takmiyrum artik..Her ay olacak mi olacak mi diye hicbiside yapamiyorum. Ya hamileysem diye. Artik biraktim olursa olur :dilcikar:
hayırlısı olsun,inşallah sen değil de bebek büyümüştür :))sorma porti ya diğer yerde haber vermedi bi türlüsenağlamacuma günü kütahyadaki doktora gidicem ayın 19 unda da eskişehirdeki doktora gidicem bakalım büyümüşmü bebiş:lepi:
Güle güle görüşürükkızlar ben çıkıyorum gelince görüşürüz
bana büyük zarar veriyo aklımdan atamıyrum bebek fikrini burda 24 saat bebekle konuşmak ve psikolojim bozuldu .arkadaşlar yanlış anlamayın başka şeylerde konuşuyoruz ama kk ya girince hanginizin aklı bebekte değil sölermisiniz.aklımdan bebek fikrini çıkarmak istiyorum bu da kkya geldiğim müddetçe olmıycak.yeterince açıklama yaptığımı dülşünüyorum
ayrıca msn den sabredipte sorsaydın bunun cevabını daha açık alıcaktım portakal ve benim ruh halimi ne yaşadığımı en iyi bilenlerden birisin bunun nedenini sormana bile şaşırdım az çok Arkadaşlığımız oldu birbirimizi tanıdığımı zannetmiştim neyse hakkınızı helal edin
kızlar ben geldim çok şükür tüplerim açık herşey normal ne ağrı oluyo ne sancı narkozu yiyince kızlar ohhhhhhhh rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?