Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ayağına su dökelim bari,nerde kaldın kıs unuttun gitti bizi.
Yeni tarihin ne?

selam cnm hoşgeldin.Nasılsın?

Yok yok sagol tatlim kaydirigubbakcemile3 Yeni tarihim 1 Nisan hayirlisi INSALLAH
gerci bu ay pek hamile kalmak istemiyorum. 10 Nisanda dügünümüz var ..döktüremem yoksa kaydirigubbakcemile3 Nasilsin bakalim???

Yok yok sagol tatlim kaydirigubbakcemile3 Yeni tarihim 1 Nisan hayirlisi INSALLAH
gerci bu ay pek hamile kalmak istemiyorum. 10 Nisanda dügünümüz var ..döktüremem yoksa kaydirigubbakcemile3 Nasilsin bakalim???

Şaka gibi :roflol: tarih.Hayırlısı olsun bakalım.

Kıs bebiş gelsin de daha çok döktürürsün :))

Şaka gibi :roflol: tarih.Hayırlısı olsun bakalım.

Kıs bebiş gelsin de daha çok döktürürsün :))

hehe evet belki tutar esime güzel bir saka olur sempatiksalakcinni

Amannn SIKILDIM tatlim o yüzden takmiyrum artik..Her ay olacak mi olacak mi diye hicbiside yapamiyorum. Ya hamileysem diye. Artik biraktim olursa olur :dilcikar:

iyi diyelim iyi olsun kızlar işler yüzünden gerginim sizde ne var ne yok

Bir gün yüzü görmedin be anacım sende o iş yerinde.
Bi ara başka bi yerden söz ediyordun olmadı mı orası ses çıkmadı mı bir daha?
bebiş nasıl,yakın zamanda kontrol var mı,cinsiyeti öğrenmeye ne kadar var daha?

sorma porti ya diğer yerde haber vermedi bi türlüsenağlamacuma günü kütahyadaki doktora gidicem ayın 19 unda da eskişehirdeki doktora gidicem bakalım büyümüşmü bebiş:lepi:

hehe evet belki tutar esime güzel bir saka olur sempatiksalakcinni

Amannn SIKILDIM tatlim o yüzden takmiyrum artik..Her ay olacak mi olacak mi diye hicbiside yapamiyorum. Ya hamileysem diye. Artik biraktim olursa olur :dilcikar:

işte onu kafadan atmak lazımmış ya hamileysem bişey olur diye bişey yapamıyoruz ve kafada saplantı haline geliyor...
Var mı yok mu derken aylar ayları kovaladı valla..
Takmıyorsan bunu başarabiliyorsan ne mutlu valla.bende bu ay çok rahatım,baştan bu ayı sildiğim için hiç stres yaşamıyorum.Eskiden bacağımı çekerdim bilmem yastık koyardım,kımıldamzdım şimdi hiç umrumda değil.relax sengözlerimebaksanab

gül canim seni iyi anliyorum ben hakkim gectiyse helal ediyorum sana karsi.kendini iyi hissedene kadar dinlen.sen senin icin dogru olan karari almissindir eminim.hersey gönlünce olsun..opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim çok şükür tüplerim açık herşey normal ne ağrı oluyo ne sancı narkozu yiyince kızlar ohhhhhhhh rahatladım

sorma porti ya diğer yerde haber vermedi bi türlüsenağlamacuma günü kütahyadaki doktora gidicem ayın 19 unda da eskişehirdeki doktora gidicem bakalım büyümüşmü bebiş:lepi:
hayırlısı olsun,inşallah sen değil de bebek büyümüştür :))
kızlar ben çıkıyorum gelince görüşürüz
Güle güle görüşürük

Gerçekten psikolojin bozulmuş senin.
Çünkü sağlıklı düşünseydin benim sorduğum soruda bi kasıt aramazdın ve gider ayak böyle kırıcı olmazdın !!!
Ayrıca msnden ya da burdan sormamın neresi kötü onu da anlamış değilim ama ben alacağım cevabı aldım.
Sen zaten kafanda bitirmişsin bazı şeyleri fazla söze ne hacet

Bi hakkım geçtiyse de helal olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…