Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

saol melikecim karnım ağrıyor çok onun dışında iyi sayılırım kahvemi aldım sigaramı yaktım ohh keyf yapıyorum yanii..

hey allahım ya ne güldüm :roflol: topiğin birinde biri konu açmış eşimle sürtünme yoluyla göbekten beraber olduk ... akannehir
sizce hamile kalır mıyım 21 yaşındayım neyim daha çocuk düşünmüyoruz diye. Biz mi çok çakalız onlar mı çok aptal anlamadım :roflol:

ay sorma bende okudumda oha dedim yanii bukadar salakça bişi olamaz biz artık nasıl yapçağımızı şaşırıyorusda olmuyo göbekten heekaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni canı sıkılan bir erkektir o kesinn

mrb kızlar yazdıklarınızı okudum sağol inş darısı siz lere ben bu ay oruç tuttum ona bağlıyorum hamile kaılışımı denemek isteyen olursa diye de yazıcam şimdi inş sizlerde bebeklerinize kavuşursunuz

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

bunu denemenizi isterim arkadaşlar inş sizdede işe yarar çıkmak zorundayım şimdi öpüyorum çok çok

gerceketenmi canım hayırlı ugurlu olsun bitanem çok sevindim yaaaaa

Bence söylediği yaştanda küçük boyundan büyük işler yapmaya kalkışan aptalın teki.Yazık ya küçücük yaşta neler yaşıyorlar,çoğu genç kız neyin ne olduğunun farkında bile değil.
Madem bişeyler yaşayacaksın korunarak bilinçli yaşa bari.
zaten 2 gün önce bekar bi arkadaşım kendi yakın arkadaşından bahsetti.Kız sevgilisiyle cinsel ilişkiye giriyormuş,madem yapıyorsun en azından korun değil mi be insan? :mymeka:
kız adet olmayınca doktora gidiyor ve 3 aylık hamile olduğunu öğreniyor,erkek arkadaşı ipsizin sapsızın biriymiş..ailesine söyleyemiyor evlenemiyorlarda...
Bebeği aldırmak istiyor ama yasal sürede geçtiği için doktor bulmakta zorlanıyorlar, kimse kabul etmiyor.
Bi doktor bulmuşlar epey fiyat biçmiş kızda parayı denkleştirmek için hırsızlığa başvurmuş.
Sonra doktora gidiyorlar ve 3 aylık eli ayağı herşeyi oluşan ve belli olan bebeği aldırıyorlar,cinayet işliyorlar resmen.
Anlatan arkadaşım da yaptıkları ne kadar yanlış da olsa ona destek olmak zorundaydım,yanında olmak zorundaydım ama riskli olduğu için kürtaj ona bişey olursa kime ne derim ne yaparım diye öldüm öldüm dirildim beklerken dedi..

şuan yaşadığım bebek özlemini düşündüm,hepimizin yaşadığı tedaviler,hayal krıklıkları gözümün önünden geçti ve çok üzüldüm...yazık...çok yazık... :gitme:

bu arada kızlarda gelsin helalleşelim kızlar ben kk ya uzun bi müddet girmiycem bunun sadece bebekle alakası yok kızlar çok emeğiniz geçti acısıyla tatlısıyla çok şeyi paylaştık hakkınızı helal edin bu gün son gün kib inşallah güzel haberlerinizi alırım her zaman aklımda olucaksınız neyse daha fazla uzatmıyiim zaten bu gün daha bol bol konuşuruz ama kararım kesin

Kararın kesinse söyleyecek birşey yok o zaman tatlım.Hayat senin hayatın nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın.msnden görüşürüz umarım

Kararın kesinse söyleyecek birşey yok o zaman tatlım.Hayat senin hayatın nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın.msnden görüşürüz umarım

anlayışın için sağol tatlım inan bana benim içinde zor sizlerden ayrılmak çok ii arkadaşlıklarımız oldu burda .
tabiki bu kadar sık olmasada arada ii haberlerinizi almak için msn de grşcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…