- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.741
saol melikecim sanada hoşgeldinnnnnnnnnn.
saol melikecim karnım ağrıyor çok onun dışında iyi sayılırım kahvemi aldım sigaramı yaktım ohh keyf yapıyorum yanii..
mrb kızlar yazdıklarınızı okudum sağol inş darısı siz lere ben bu ay oruç tuttum ona bağlıyorum hamile kaılışımı denemek isteyen olursa diye de yazıcam şimdi inş sizlerde bebeklerinize kavuşursunuz
Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)
bunu denemenizi isterim arkadaşlar inş sizdede işe yarar çıkmak zorundayım şimdi öpüyorum çok çok
gerceketenmi canım hayırlı ugurlu olsun bitanem çok sevindim yaaaaa
ay sorma bende okudumda oha dedim yanii bukadar salakça bişi olamaz biz artık nasıl yapçağımızı şaşırıyorusda olmuyo göbekten heekaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni canı sıkılan bir erkektir o kesinn
Selam cnm bitirdin mi işlerini?
bu arada kızlarda gelsin helalleşelim kızlar ben kk ya uzun bi müddet girmiycem bunun sadece bebekle alakası yok kızlar çok emeğiniz geçti acısıyla tatlısıyla çok şeyi paylaştık hakkınızı helal edin bu gün son gün kib inşallah güzel haberlerinizi alırım her zaman aklımda olucaksınız neyse daha fazla uzatmıyiim zaten bu gün daha bol bol konuşuruz ama kararım kesin
Kararın kesinse söyleyecek birşey yok o zaman tatlım.Hayat senin hayatın nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın.msnden görüşürüz umarım
selam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?