- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.781
tatalım işlem 10 dk falan herhalde ama ben doktoru bekledim radyoloji odasında biraz damar yolu açtı birisi gitti sonra doktor bide 2 kişi geldi biri narkozu verdi 15 dklık falan bi narkoz zati yarı baygın uyandındırdılar giydirmişler sedyeye koydular odada uyandım ama kırmızı bi ilaç oluyo wcye çıktıkça o ilaç geliyo hafifte kan doktor herşey yolunda dedi 2-3 ay deniycez dedi bide 5 günlük bi ilaç verdi ilişki yasak pazar serbest artık
mafoldumben belim kopuyo kızlarrr çok agrıyo şimdi durdum durdum bi şey geldi aklıma 25 de adet olurdum sonra ocakta düşük yaptım ayın 8 de sonra şubattın 15 de adet oldum şimdi bu ay klomen kullandım acaba gene 15 demi hasta olurum ben hmm agrılarım çok uff mafoldumben
mrb canım geçmiş olsun bel ağrısı da hiç çekilmiyor.
Klomen kullanınca adetinde bir değişiklik olmuyor düzensizlik yoksa olman gereken tarih neyse onda oluyorsun.bugün 23. gündesin 28-29 günde oluyorsan fazla bişey kalmamış gününe.Normalde bel ağrın olur muydu?
Bu hamileliğin göstergesi de olabilir.Düşüğünde yeni aslında keşke hemen klomene başlatmasymış doktorun biraz vücudun dinlenseydi bir kaç ay ama hayırlısı neyse ol olsun canım.
merhaba arkadaşlar reglime 2 gün var ve kasıklarım ağrıyo
göğüslerimde her ay hiç şaşmadığı gibi şiş ve acıyo
hamileliktede adete yakın göğüsler şişer ve acırmı çok merak adiyorum
nasıl ayırt edebileceğiz
sağol lelos
ben yeni takılıyorum foruma
sendemi hamile kalmayı bekliyorsun
Keşke vaktin olsa da benim o ilacı kullandığım sayfalara dönsen ne ağrılar çketiği okusan.ben adetimden 1-2 gün önce bile normalde çekmediğim bel ağrılarını çekmiştim hatta skorpionla konuşmalarımız var 24 şubat öncesinde..haklısın erken davrandım ama duygusal boşluk çok kötü doktorda böle yönlendirince ne derse yaptım olmazsa bu ay devam etmicem tedaviye mahfetti beni bu agrılar normal hayatıma devam edemez oldum tel. açtım normal dedi doktor ilacın öle etkileri oluyomuş boshayallersmile
Merhaba filizim.merhaba arkadaşlar reglime 2 gün var ve kasıklarım ağrıyo
göğüslerimde her ay hiç şaşmadığı gibi şiş ve acıyo
hamileliktede adete yakın göğüsler şişer ve acırmı çok merak adiyorum
nasıl ayırt edebileceğiz
slm kızlarr ben geldimm
gitttim canımm hala şoktayımm doktor daha erken alttan ultrasonla bakalım dedi doktor baktı gördük keseyii 5+2 çıktı ama 2 kese varrHoşgeldin cnm,doktora gidecektin bugün.
Ne oldu gittin mi,anlat hadi merak ettim seni
hoşbulduk canımmma.s. hoşgeldin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?