Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kızlar doktora gittim.Sonuç pozitifmiş.Rahatladım.Ama 10 gün sonra keseyi görünce inşallah iyice rahatlarım. Doktor 10 gün sonra çağırdı

Hayırlı olsun canım . Değer çok yüksek gibi gelmedi bana.Çünkü benimde 3+6 yken gittim doktora ,değerim 567'ydi .yani iki günde 2ye katlandığını düşünürsek normal geldi bana. :))))opuyorumnanaktan

İyiyim canım , sen nasılsın? Döndüm evime.Yarın kesin cinsiyeti öğrenicez bakalım . %100 kız diycek, eminim . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eren sezen, mirage, derin deniz, berrak ada Teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan.İnşallah herşey güzel gelişir de bu kez kucağıma almak nasip olur.Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma:Saruboceq:
Portakal beni de en son hamile olarak yazman ,test tarihimi falan eklemen hoşuma gittia.s.

İnşallah canım.Yalnız ben bu ateş olayına inandım gerçekten.Üç dört gündür ara beni ateş basıyo..

merhaba cnm kızz benide arada bi ateş basıyo var ya yanıyorum soyunasım geliyo bi oluyo üşüyorum petegin yanına sokuluyorum gögüs uçlarımda agrı var bide sanki uçları büyüdü nedense :bbo:

İyiyim canım , sen nasılsın? Döndüm evime.Yarın kesin cinsiyeti öğrenicez bakalım . %100 kız diycek, eminim . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ben de iyiyim sağol cnm.
Kıs desin,kız istiyordun
Allah gönlündekini versin.
Doktor dönüşü gelişmeleri bildirmeyi unutma zemuszemus

Portakal beni de en son hamile olarak yazman ,test tarihimi falan eklemen hoşuma gittia.s.

a.s. Seni hamileler listesinde görmek de benim hoşuma gitti canım,darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah.

iii geceler cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi geceler melikecim opuyorumnanaktan

gerçi ben bu ay olmazsa bebek fikrini düşüncesini çıkarıcam hayatımdan buna karar verdim çok yıprandım ben son bu 1,5 yıldır . hayatımın akışı degişti ben degiştim ruh gibi bi şey oldum
bu gün okula gittim oğlumu bırakmaya karşılaştıgım her 3 kişiden 2 si neyin var senin hastamısın gibi sorular soruyo soldum iice bilmiyorumkismile

ii diyelim ii olalım hayatım sen nasılsın yerimseniben
teşekkür ederim leloss iyiyim bende.Güzel haberle ralınca daha mutlu oluyorum,inşallah kısa zamanda seninde hamile olduğun ahberini alacağız,merak etme,sadece biraz rahat olmaya çalış,çok takma kafana bu bebek işini
iyi akşamlar fıstıklaralkisalkisalkis

iyi akşamlar cnm.Hoşgeldin nasılsın? opuyorumnanaktan
Uzun zamandır gelmiyorsun,herşey yolunda mı?

yolunda bi sıkıntı yok canım ben bu saatlerde giriyorum oglumu yatırıp o zamanda pek kimsecikler olmuyo bide oglum çok hastalandı ateşlendi doktora git ona bak öyle yani fena anneci oldu bakalım ne yapıcazeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…