- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.101
Kızlar doktora gittim.Sonuç pozitifmiş.Rahatladım.Ama 10 gün sonra keseyi görünce inşallah iyice rahatlarım. Doktor 10 gün sonra çağırdı
selam canım,nasılsın?
Evine döndün mü?
Seçtiğiniz isimler çok güzel canım özellikle öyküyü ben de çok seviyorum.Irmak da yakışır yanına yani :))
Gittiğinizde bir de erkek diyormuş doktor akannehir sempatiksalakcinni
Cumaya az kaldı hayırlısı olsun
Kızlar doktora gittim.Sonuç pozitifmiş.Rahatladım.Ama 10 gün sonra keseyi görünce inşallah iyice rahatlarım. Doktor 10 gün sonra çağırdı
tebrikler canım darısıda bana inşallah tatlım dua edin bana olurmu canlarımmmm
İnşallah canım.Yalnız ben bu ateş olayına inandım gerçekten.Üç dört gündür ara beni ateş basıyo..
Ben de iyiyim sağol cnm.İyiyim canım , sen nasılsın? Döndüm evime.Yarın kesin cinsiyeti öğrenicez bakalım . %100 kız diycek, eminim .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Portakal beni de en son hamile olarak yazman ,test tarihimi falan eklemen hoşuma gittia.s.
iii geceler cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar kızlar kimse yokmuuu zemuszemus
iyi akşamlar leloss,nasılsın?
Kızlar biliyosunuz benim de çok kolay olmadı aslında.Peşimden ard arda geleceğinizi umuyoruma.s.
teşekkür ederim leloss iyiyim bende.Güzel haberle ralınca daha mutlu oluyorum,inşallah kısa zamanda seninde hamile olduğun ahberini alacağız,merak etme,sadece biraz rahat olmaya çalış,çok takma kafana bu bebek işiniii diyelim ii olalım hayatım sen nasılsın yerimseniben
iyi akşamlar fıstıklaralkisalkisalkis
dilemma hamilemisin ne güzel ya :ecrin_bebek:delikafadulden darısı diger bekleyenlerin başına:sm_cool:
teşekkür ederim leloss iyiyim bende.Güzel haberle ralınca daha mutlu oluyorum,inşallah kısa zamanda seninde hamile olduğun ahberini alacağız,merak etme,sadece biraz rahat olmaya çalış,çok takma kafana bu bebek işini
iyi akşamlar cnm.Hoşgeldin nasılsın? opuyorumnanaktan
Uzun zamandır gelmiyorsun,herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?