Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

YA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN SıZLER KADAR SAMıMı DEĞıLıM AMA BEN GıRMEYE BAŞLADIĞIMDAN BERı TOPıCE ÇOK MERAK ETTıM ŞU KAÇAK DÖVÜŞEN KıM YA AFFINIZA SIĞINARAK SORUYORUM bilmiyorumkismile

oo daha benim biticekte çalışmalara başlıcamda artık hiç hevesim kalmadı benim yaaaasempatiksalakcinni

Selam cnm hoşgeldin.
Nasılsın?
Çalışmalara başlamışsın,hadi bakalım inşallah hayırlısıyla tutar bu ay :Saruboceq:

İNŞ.PORTİCİM YA BU AY UMUTLANSAMDA PEK Bİ BELİRTİDE YOK ÇATLIYOMU ÇATLAMIYOMU YUMOŞLAR GELİŞİYOMU YOKSA YERİNDEMİ SAYIYO ARTIK DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM BAKALIM İLAÇTA KULLANMIYORUM ARTIK GLUKOFEN FALAN ALIYODUM ADETLERİMDE DÜZENSİZLEŞTİ BIRAKTIM BU AY KENDİ HALİNE eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

oo daha benim biticekte çalışmalara başlıcamda artık hiç hevesim kalmadı benim yaaaasempatiksalakcinni

Çizelgeni değiştirsene kuzum

Şimdi olmazsa biz aşılama yaptırcaz ya haziranda..

Benim aşılamayla ilgili bilgim yok fazla..Öncesinde ne yapmak lazım ya da nasıl oluyor siz biliyorsanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim cnm

canım gene yumoşların geliştiriliyo onun arkasından eşinden alınıyo aşılama yapılıyo ama benim doktorumda bana pek bilgi vermedi daha erken dedi 2-3 ay deniycez onun arkasından bizde aşılama deniycez

haklısın hayatım insan yoruluyo birsüre sonra ama olsun elbet olucak napalım beklices artık sabırla.
valla portakalım işte aşılamada yumurtlama takibi arkasından çataltıcaklar spermler yıkanıcak ve yumurtaya yakın biryere bırakıcaklar artık bizim salak spermler bundan sonrasını becerir herhalde die umut ediyorumkaydirigubbakcemile3

YA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN SİZLER KADAR SAMİMİ DEĞİLİM AMA BEN GİRMEYE BAŞLADIĞIMDAN BERİ TOPİCE ÇOK MERAK ETTİM ŞU KAÇAK DÖVÜŞEN KİM YA AFFINIZA SIĞINARAK SORUYORUM bilmiyorumkismile

Ya şimdi isim vermek olmaz o kişi(ler) kendilerini biliyorlar zaten.
Birisi yaptıklarını unutup reklam derdine düşer
Biri çocukluğunu yaşayamadan evlenmiş,hala çocukça davranır
Yeter artık yani bizde insanız.
Bir çoğumuz aynı kişilerden ve aynı durumdan muzdaribiz
kendilerine laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha zor,onlar anlayana kadar deve daha kaç hendek atlayacağım diye soruyor

İlaç tedavilerinin ardından kendi haline bırakmak bence mantıklı.Kafaya takmamak,belirtilere,günlere takılmamak da aslında yapılması gereken ama çoğumuzun yapamadığı şey.İnşallah böyle bir durumda süpriz olur

canım gene yumoşların geliştiriliyo onun arkasından eşinden alınıyo aşılama yapılıyo ama benim doktorumda bana pek bilgi vermedi daha erken dedi 2-3 ay deniycez onun arkasından bizde aşılama deniycez

sağol cnm bilgi için
Olmazsa sende takılırsın bize haziranda hep beraber aşılamayla bu işi bitiririz inşallah.

Sağol cnm
Bi zahmet ordan sonrasını yapıversinler dime :))

KAFAYA TAKMIYORUM KUŞUM ESKİSİ KADAR YA BEŞKA SIKINTILAR VARDI BU ARA AKLIMA BEBİŞ GELMEDİ BİLE SIKINTIDAN ERKEN BİLE ADET OLDUM HAYIRLISI İNŞ.RABBİM YAZMIŞTIR ARTIK BEBİŞİMİZİ ALNIMIZA BU AY

VALLA KIZ ŞİNCİKTE OLMAZSA AŞILAMAYLA İNŞ.OLUR ARTIKIN DELÜ OLDUK BEBİŞ DİYE sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Sıkıntıların neyse kafaya takma bundan sonra cnm.
Herşeyin bi hal çaresi vardır.
Bence bu ay diye odaklanma zaten,sonra olmadığında hayal kırıklığımız,üzüntümüz daha çok oluyor.
Umarım en kısa sürede tanıdığım tanımadığım,sevdiğim sevmediğim isteyen herkes hayallerindeki bebişine kavuşur.

Selam kızlarrr, nasılsınız ? opuyorumnanaktan

Slm cnm hoşgeldin.Ben iyiyim, prensesimiz ve sen nasılsın?

OHHH BE CANIM BİRDEN KAYNAR SULAR DÖKLDÜ AMA SONU GÜZEL ALLAHIM BİDAHA KORKUTMASIN SENİ :Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…