- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.301
Slm kızlar nabersİnİz
selam canım iyiiz sen nasıslınn opuyorumnanaktan
Slm kızlar nabersİnİz
Selam cnm hoşgeldin.
Nasılsın?
Çalışmalara başlamışsın,hadi bakalım inşallah hayırlısıyla tutar bu ay :Saruboceq:
oo daha benim biticekte çalışmalara başlıcamda artık hiç hevesim kalmadı benim yaaaasempatiksalakcinni
oo daha benim biticekte çalışmalara başlıcamda artık hiç hevesim kalmadı benim yaaaasempatiksalakcinni
[ı]çizelgeni değiştirsene kuzum
şimdi olmazsa biz aşılama yaptırcaz ya haziranda..
Benim aşılamayla ilgili bilgim yok fazla..öncesinde ne yapmak lazım ya da nasıl oluyor siz biliyorsanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim cnm[/ı]
YA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN SİZLER KADAR SAMİMİ DEĞİLİM AMA BEN GİRMEYE BAŞLADIĞIMDAN BERİ TOPİCE ÇOK MERAK ETTİM ŞU KAÇAK DÖVÜŞEN KİM YA AFFINIZA SIĞINARAK SORUYORUM bilmiyorumkismile
İNŞ.PORTİCİM YA BU AY UMUTLANSAMDA PEK Bİ BELİRTİDE YOK ÇATLIYOMU ÇATLAMIYOMU YUMOŞLAR GELİŞİYOMU YOKSA YERİNDEMİ SAYIYO ARTIK DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM BAKALIM İLAÇTA KULLANMIYORUM ARTIK GLUKOFEN FALAN ALIYODUM ADETLERİMDE DÜZENSİZLEŞTİ BIRAKTIM BU AY KENDİ HALİNE eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım gene yumoşların geliştiriliyo onun arkasından eşinden alınıyo aşılama yapılıyo ama benim doktorumda bana pek bilgi vermedi daha erken dedi 2-3 ay deniycez onun arkasından bizde aşılama deniycez
kızlar herkesi çok öptüm ben çıkıyorum kaynanama gidiyorum güzel hbrler inşallahhhhh
haklısın hayatım insan yoruluyo birsüre sonra ama olsun elbet olucak napalım beklices artık sabırla.
valla portakalım işte aşılamada yumurtlama takibi arkasından çataltıcaklar spermler yıkanıcak ve yumurtaya yakın biryere bırakıcaklar artık bizim salak spermler bundan sonrasını becerir herhalde die umut ediyorumkaydirigubbakcemile3
Ya şimdi isim vermek olmaz o kişi(ler) kendilerini biliyorlar zaten.
Birisi yaptıklarını unutup reklam derdine düşer
Biri çocukluğunu yaşayamadan evlenmiş,hala çocukça davranır
Yeter artık yani bizde insanız.
Bir çoğumuz aynı kişilerden ve aynı durumdan muzdaribiz
kendilerine laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha zor,onlar anlayana kadar deve daha kaç hendek atlayacağım diye soruyor
İlaç tedavilerinin ardından kendi haline bırakmak bence mantıklı.Kafaya takmamak,belirtilere,günlere takılmamak da aslında yapılması gereken ama çoğumuzun yapamadığı şey.İnşallah böyle bir durumda süpriz olur
sağol cnm bilgi için
Olmazsa sende takılırsın bize haziranda hep beraber aşılamayla bu işi bitiririz inşallah.
kızlar herkesi çok öptüm ben çıkıyorum kaynanama gidiyorum güzel hbrler inşallahhhhh
KAFAYA TAKMIYORUM KUŞUM ESKİSİ KADAR YA BEŞKA SIKINTILAR VARDI BU ARA AKLIMA BEBİŞ GELMEDİ BİLE SIKINTIDAN ERKEN BİLE ADET OLDUM HAYIRLISI İNŞ.RABBİM YAZMIŞTIR ARTIK BEBİŞİMİZİ ALNIMIZA BU AY
VALLA KIZ ŞİNCİKTE OLMAZSA AŞILAMAYLA İNŞ.OLUR ARTIKIN DELÜ OLDUK BEBİŞ DİYE sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Selam kızlarrr, nasılsınız ? opuyorumnanaktan
slm kızlar berbat bi hafta sonu geçirdimcuma günü belim karnım ve bacağım çok şiddetli ağrıdı sonrada kahvarengi leke geldi.dr umu aradım normal çok ağrın olursa minoset iç dedi...tabiii benim kahverengi oldumu kırmızı ağrılarımda çoğaldı tamam dedim budsa kısmet değil yine bi hüsran yine kucağıma almadan kayıp: ((( dr gittik tabii akşam olduğu için nöbetçi dr ordaydı.....baktı keseyi göremedi dedi belkide oluşmadan düşüyo test yaptırdı kan testinde değerim yüksek çıkınca bu değere göre keseyi görmem gerekiyo dedi...%99 dış gebelik bu dedi ağrılarınız kanama bunu gösterio dedi.yatırdı beni hastaneye: ((sabaha kadar kan testi yaptılar sabah dr.um geldi çok şükür.....veeeeeeeeeeee dış gebelik yokmuş keseyi gördü dedi herşey normal hadi kalk git...sabaha kadar çektiğim manevi çöküntüyü anlatamam tam bi kabus yaşadım....Allah'ım dedim millet bebeklerini sokaklara bırakıyo onlara veriyosun banada 5 ayda 1 bu hastanede bebeklerimi kaybetmeyimi reva görüyosun.....isyanlardaydım....ama çok şükür ki normalmiş ohhh beee...........aşırı üşütmüşüm anlaşılan sonrada acaip ateşlendim......şuan iyiyim çok şükür Allah'ıma...bu arada topiğimizde de güzel haberler olmamış benden sonra umarım bu hafta güzel haberler alırız......sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?