Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

İNŞ.CANIM YA ALLAHIM NASİP EDERDE BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ :Saruboceq:

Ya şimdi isim vermek olmaz o kişi(ler) kendilerini biliyorlar zaten.
Birisi yaptıklarını unutup reklam derdine düşer
Biri çocukluğunu yaşayamadan evlenmiş,hala çocukça davranır
Yeter artık yani bizde insanız.
Bir çoğumuz aynı kişilerden ve aynı durumdan muzdaribiz
kendilerine laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha zor,onlar anlayana kadar deve daha kaç hendek atlayacağım diye soruyor

portim çok güzel özetlemişin kuşum tebrik ediyomm valla olumunekankayizsmile vereliniortak

Slm cnm hoşgeldin.Ben iyiyim, prensesimiz ve sen nasılsın?
[/QUOTE]

Biz de iyiyiz canım.Dizi izliyodum netten. opuyorumnanaktan

berrakcım yolun yarısına geldin sayılırı anacımm bi bakmışın doğurmuşun ayy bari sen doğurana kadar bizde hamile kalaydık hayırlısı ile

kızlar şimdi doktordan geldimm ikiz değil tek bebişim geçen haftadan beri 2 katı büyümüşş kalp atışınıda gördükk bi sorun yok çok şükür sizler nasılsınızz

kızlar şimdi doktordan geldimm ikiz değil tek bebişim geçen haftadan beri 2 katı büyümüşş kalp atışınıda gördükk bi sorun yok çok şükür sizler nasılsınızz

aman aman sağlıklı olsun tek olsunnnn...
ayyy bende özledim böle annelik duygularını...
ne yapacağız topik topik gezip laflıyoooozzzzz şutarafagitti

aman aman sağlıklı olsun tek olsunnnn...
ayyy bende özledim böle annelik duygularını...
ne yapacağız topik topik gezip laflıyoooozzzzz şutarafagitti
darısı tez zamanda senin başına denizcimm laf aramızda bende tek istiyodum zaten bi oğlum var buda hayırlısıyla olsun 2 yeter bu zamandaa

berrakcım yolun yarısına geldin sayılırı anacımm bi bakmışın doğurmuşun ayy bari sen doğurana kadar bizde hamile kalaydık hayırlısı ile

İnşallah o günleride görücez canım, hayırlı haberleri bekliyorum zaten sizden. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hadi hayırlı olsun canım.2 tanenin bakımı zor zaten. Oğlun var bu da kız olur belki. bayanssulusmile bayanssulusmile

evet cnmm bakımı zorr hayırlısı olsunn bakalım 2 ay sonra kızmı erkekmi anlaşılır senin kzıın napıyooo

Uslu uslu yatıyo annesinin karnında kaydirigubbakcemile3 Göbeğimde yavaş yavaş büyüyo .Birde hamilelerin bazılarının göbek deliğinden aşağı doğru kahverengi çizgi olur ya, hafif bi çizgi var şimdi bende. Ablamda olmamıştı, teyzemin kızında olmuştu. Bende de olmaz sanıyodum. senin ilk hamileliğinde oldu mu çizgi ?

vardı cnm bundada o çizgi olur kesinn şimdi uslu durduğuna bakma doğsunn görürsünn

vardı cnm bundada o çizgi olur kesinn şimdi uslu durduğuna bakma doğsunn görürsünn

Doğsun yaa, kime benziycek çok merak ediyorum.Bakıcak kişi çok nasıl olsa .kaydirigubbakcemile3 Gerçi hep yanımda kalan olmıycak ama, ilk aylarda ev dolu olucak. kaydirigubbakcemile3

SezencÜm hayırlısı kuŞum allahım hayırlı bı evlat versın sanada rahat hamıŞlık nasıp etsın ınŞ.

selam arkadaşlar.ben bugün gittim,doktora.yarın alıcam tahlil sonuçlarını.rahim filmi de çekelim dedi doktor.ha bide benim rahim içe doğruymuş.ama gebeliğe engel değilmiş.

selam arkadaşlar.ben bugün gittim,doktora.yarın alıcam tahlil sonuçlarını.rahim filmi de çekelim dedi doktor.ha bide benim rahim içe doğruymuş.ama gebeliğe engel değilmiş.

Selam canım.
Tahlillerin iyi çıkar inşallah.
Filmi ne zaman çekecekmiş,yarın mı?
İçe doğu olmasıyla ilgili bilgim yok ama doktor engel değil dediyse doğrudur zaten

Şu filmi bende çekilsemde kurtulsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…