- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.321
Sıkıntıların neyse kafaya takma bundan sonra cnm.
Herşeyin bi hal çaresi vardır.
Bence bu ay diye odaklanma zaten,sonra olmadığında hayal kırıklığımız,üzüntümüz daha çok oluyor.
Umarım en kısa sürede tanıdığım tanımadığım,sevdiğim sevmediğim isteyen herkes hayallerindeki bebişine kavuşur.
Slm cnm hoşgeldin.Ben iyiyim, prensesimiz ve sen nasılsın?
kızlar şimdi doktordan geldimm ikiz değil tek bebişim geçen haftadan beri 2 katı büyümüşş kalp atışınıda gördükk bi sorun yok çok şükür sizler nasılsınızz
darısı tez zamanda senin başına denizcimm laf aramızda bende tek istiyodum zaten bi oğlum var buda hayırlısıyla olsun 2 yeter bu zamandaaaman aman sağlıklı olsun tek olsunnnn...
ayyy bende özledim böle annelik duygularını...
ne yapacağız topik topik gezip laflıyoooozzzzz şutarafagitti
berrakcım yolun yarısına geldin sayılırı anacımm bi bakmışın doğurmuşun ayy bari sen doğurana kadar bizde hamile kalaydık hayırlısı ile
kızlar şimdi doktordan geldimm ikiz değil tek bebişim geçen haftadan beri 2 katı büyümüşş kalp atışınıda gördükk bi sorun yok çok şükür sizler nasılsınızz
evet cnmm bakımı zorr hayırlısı olsunn bakalım 2 ay sonra kızmı erkekmi anlaşılır senin kzıın napıyoooHadi hayırlı olsun canım.2 tanenin bakımı zor zaten.Oğlun var bu da kız olur belki. bayanssulusmile bayanssulusmile
evet cnmm bakımı zorr hayırlısı olsunn bakalım 2 ay sonra kızmı erkekmi anlaşılır senin kzıın napıyooo
vardı cnm bundada o çizgi olur kesinn şimdi uslu durduğuna bakma doğsunn görürsünnUslu uslu yatıyo annesinin karnında kaydirigubbakcemile3 Göbeğimde yavaş yavaş büyüyo .Birde hamilelerin bazılarının göbek deliğinden aşağı doğru kahverengi çizgi olur ya, hafif bi çizgi var şimdi bende. Ablamda olmamıştı, teyzemin kızında olmuştu. Bende de olmaz sanıyodum. senin ilk hamileliğinde oldu mu çizgi ?
vardı cnm bundada o çizgi olur kesinn şimdi uslu durduğuna bakma doğsunn görürsünn
selam arkadaşlar.ben bugün gittim,doktora.yarın alıcam tahlil sonuçlarını.rahim filmi de çekelim dedi doktor.ha bide benim rahim içe doğruymuş.ama gebeliğe engel değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?