Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam arkadaşlar.ben bugün gittim,doktora.yarın alıcam tahlil sonuçlarını.rahim filmi de çekelim dedi doktor.ha bide benim rahim içe doğruymuş.ama gebeliğe engel değilmiş.

benimde canım geriye dönük hatta toic bile açtım bi problem yokmuş açtığım topictekilerin çoğu hamiş şu an sıkıntı yapma kuşum bende geçen salı çektirdim

haftaya pazartesi dedi.film için zaten onu daha önce duymuştum .adetin ilk 10 günü diye.bence de çektir kutul bitanm.inşallah tahlil sonuçlarında çıkmazsa kesin çektiricem.bakırköy de biyer önerdi doktorum.dijitalmiş çok kısa sürüyomuş.canın daha az acır dedi.

canım kaça çekileceksin ben avcılar hospital de çektirdim 95 tlye narkozla birlikte

mirage 320 dedi fiyatına ama dijital dedi.ya da kendisi anlaşmalı orayla.anlarsın ya canım..acaba başka yerde çektirmeme bozulurmu ki

Sorun değil yelizcim Bende kim var kim yok göremediğim için geziyorum öle :))

Miragecim bana kalsa ben de biran önce aradan çıkarmak istiyorum ama doktor bir kez yapacağız demişti o ay kolmenle iğne verdi.Şımdi adet olmayı bekliyorum pazartesi gidersem bakalım ne yapacak.
Hayır hepsi bir ay da olsa,bitse tamam ama her ay başka bir şey...
Sıkıldım,saldım artık

server da aşırı yüklenme olduğu zaman aşağıda kimlerin konuyu okuduğu görünmeyecekmiş bundan sonra.
Yani şuan da çok fazla kişi siteye yüklendi sanırım

ya kuşum sıkılma hiç ben kaçtane tedavi denedim ya iğnesi ayrı hapı ayrı eşim bi ara hep teste girdi birden durdurdular sonra tekrar biz başladık 7 ay falan oldu doktor kontrolünde ama 1 seneyi geçti hep doktora gidiyoruz para almak için ellerinden geleni yaptılar her defasında temiz çıktı çok şükür ama stresi yetti o yüzden sabır etmek lazım beterin beteri var canım en azından bizim sebepsiz sağlığımız yerinde çok şükür

porti canım gerek kalmaz inşallah.benim kendimce fikrim bakılacak herseye bakılsın.yani bi yerde sorunu bulduk diyolar.onu tedvi ediyolar olmayınca bi de şuna bakalım diyolar.sonra onu tedavi ediyolar.ben ondan çok korkuyorum.sonra aylar aylar geçiyor.doktor çok önemli ya allah korkusu olan insaflı bi doktordur işallah doktorum da beni oyalamaz .bu düşüncelere kk da ki arkadaşların dertlerini okuya okya vardım

ben bi sigara içeyim,dertlendim.bi de pilav yapayım döncem canlarımm.iyiki varsın kk iyiki varınız canlarımm.ben kimlerle konuşabilirdim bu dertlerimi.

mirage 320 dedi fiyatına ama dijital dedi.ya da kendisi anlaşmalı orayla.anlarsın ya canım..acaba başka yerde çektirmeme bozulurmu ki

canım bence kendine göre ayarla bende hep ayıbına baktım bakırköyde özel muaynesi olan bi doktora ama hep benden hep benden gitti sen bilirsin ama ben kendimden pay biçiyorum hep özelden tahlil verdim spektomar diye biyer doktorun orayla anlaşması var galiba sskda geçmiyo bende git gel olmasın diye hep oradan yaptırdım yazık günah banada sokağada atamam yani

Herşey olacağına varır tabi de..
İnsan beklerken o tedaviden o tedaviye yıpranıyor zamanla...
Rahim filmi için ben ne kadar ödeyeceğim bakalım belli değil...
Allah sağlık versin de parasında pulunda değiliz hiç birimiz yeterki sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

İnşallah gerek kalmaz.
Benim doktorum Özel hastanede olduğu için kendi cebine ektra benden para girmediğinden gereksiz yere tedaviler çıkarmıyor hatta gereken bütün imkanları kullanıyor.Çatlatma iğnesi için bana rapor çıkartmıştı Progestan ve iğneye 30 tl civarında para ödemiştim.normalde iğne 150 tl falanmış.O konuda sorunumum yok.Birde çok şeker bir hanım ya öğretmenine hayran çocuklar gibi,doktoruma hayranım ben de.

ben bi sigara içeyim,dertlendim.bi de pilav yapayım döncem canlarımm.iyiki varsın kk iyiki varınız canlarımm.ben kimlerle konuşabilirdim bu dertlerimi.

Senin gibi arkadaşlarda iyiki kkda var canım.
Hepimizin birileriyle bişeyler konuşmaya ihtiyacı var,hepimizin ortak noktası öncelikle bu :1hug:

amin gülüm valla ne yalan söyleyim tek olmasına sevindim zaten bi oğlum varr ikize bakımıda çok zorr bende hayırlısı diyodun nasip böyleymişş

İnşallah bir de sağlıklı hayırlı bir kız evlat veriri tam gönlüne göre olur.
İkizleri de bize nasip eder inşallah Bi taşla iki kuş asıl bize lazım gııı :)) Çok uğraştırcak bu veletler bizi...
En iyisi çifter çifter gelsinler ya Rabbiiim:Saruboceq: :Saruboceq:

şu rahim filminden benim doktorum hiç bahsetmedi nedense şimdi ben kadına ben rahim filmi çektirmek istiyorum desem kadın bana tip tippp bakar zaten kadının her anlattığı hakkımda bildiğimi ve evet şu işede yarıyo bu ilaç felan tarzı konuşmalarımda doktor benimde doktor olduğumdan şüphe etmeye başladığını düşünüyorum
zira baya bilgilisiniz şakayla karışık bi odada size verelim demesinden belli olmuştu sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…