Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hay hay deseydin canım anlamadan dinlemeden farklı farklı ilaçlar dayıyolar sonra

Ben buna iki kere gülmek istiyorum aysencim ya alemsin valla.
:roflol: :roflol:

Kadın cidden doktor olduğunu falan düşünmekte haksız değil hani bilmediğimiz nane kalmadı bu bebekle ilgili,hergün bişeyler öğreniyoruz.Sen filmi bırak canım bence filmlik bişi yok boşuna karpuz kapuğu hikayesi yaratma :))
Uzmanlık yorumlarımı msn e saklıyorum sempatiksalakcinni

hay hay deseydin canım anlamadan dinlemeden farklı farklı ilaçlar dayıyolar sonra

ay valla çok şükür benim doktor henüz öle saçma bi ilaç vermedim ki zaten versede ben anlarım ne olduğunu veremez sempatiksalakcinni kadın bana ilaç yazarken anlatıyo sağolsun şu işe yarar yan etki şunu yapabilir die sayıyo
korkuyomudur bilmem delikafadulden

gül anamm gülll sempatiksalakcinni
evet bacım kadına hak veriyom zaten..hem ben öle sadece ilaçlara bağlı kalan bi doktorda olmam kürler şifalı bitkiler hepsini uygulatırım :dilcikar: :dilcikar: ondan daha başarılı olacağım kesin ama bakma harcanıyoz burda :1rolleyes:

tamam sen msn e sakla hepsini yerimseniben

Ben bugÜn arı sÜtÜ bal polen karıŞımı aldım bakalım ne ıŞe yarayacak ıncırı kaynatamıyom ama yıyorum bır ıkı tane Şıfa olur ınŞ.

Valla kür dedin mi seni bilirim :))
Bu konu da uzman sensin.
Bu arada sizin şu süt buharından da bi cacık olmadı dime?
Demek ki iltihaplık bi durum yok.
Anacım sen kürlere devam et spermleri tekrar katla.Doktor tekrar gözlerini açsın nasıl becerdiniz diye :))
Hayız tohumu mu ne adeti düzenle valla senin bebek o ay gelecek

mirage yani ne diyosun.doktorun dediği yere değilde senin dediğin yere mi çektirsem.ne yapsamm.neyse perşembe günü tekrar gidicem.ben bi teklif edeyim istediğim yerde yaptırabilirmiyim diye.sen bana özelden yazsan bi zahmet tatlım aklımda bulunsun doktoruma sorayım.meme filmi çekelim dedi.onu da anlamadım ne alaka.sizler yaptırdınız mı öle bşy istedilermi.bu arada benim hastane avrasya hospital bi fikriniz varmı burayla ilgili

hee sağol şekerimmm Şeniz
hee yaptık zor la ama bi fayda görmedik hatta ben onu yaptıkdan sonra regl bile olmadım zor benim sütüme ikinciyi oldu bile
ya bu ara kendimi pek bi geniş görüyom nedense :1rolleyes:

kürlere devam bakalım ne durumda bizm spermcikler
bi test yapsam iççeö bildiğim bütün otlarıda nedense ayaklarım ellerim bi türlü gitmiyo test yapmaya :1closedeyes:
yokk yokk ben iice saldımm aklıma bile gelmiyo regl olmadığım hala sempatiksalakcinni

ay çok güldüm cnm ya bi odada size verilim hadelikafadulden

Ya şimdi heveslendirmek ümitlendirmek için söylemek istemiyorum ama söylemeden de duramam bilirsin :))
Bi bakıyormuşsun 2 aylık hamile çıkıyormuşsun düşünsene ne bomba olur ama..ay hayali bile güzel yaa zemuszemus
ama sen olsan da olmasan da bu aralar gir gari bi doktora bacım

Kızlar bana da kÜr sÜleyİn ozman hemen bu aya kalıverem hamİŞ

Polene başladım demiştin ya sen onu kullan bu ay,incir de iyi.
soğanı içememiştin değil mi yanlış mı hatırlıyorum.Bazen sezenle seni karıştırıyorum hanginizle ne konuştum diye :uhm:

ee artıkın kızlar ikiz üçüzzz bol bol bebişleriniz olsunnnn

inşallah canım amiinn :Saruboceq:

he evet şimdi baktımda 8+1 günlük hamileyim netteki hesaplamaay göre sempatiksalakcinni
ay nerdeee ay valla ben kendime şaşıyom anacım nasıl bu kadar rahat vurdumduymaz oldumm inanamıyorum
eşim bile farketmişş adını bile anmıyom bebek lafının veya hastane lafının ne oluyo sana diyo :roflol:
hee evet 2 aydır gitmedim yaa rekor kırmıştım bi gidem bari hatrı kalmasın sırnaşık şey

Herkeze iyi akşamlarrrr. ÖpüldünüzzzzzzzzŞeniz

ilahi canım ya son 2 aydır bende de bi genişlik var ama bu durum ne kaa sürer bilmiyom patlıyacam bomba gibi sonunda galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…