Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

oluyo canım ben 2 aymı ne öyle yaptım 3.cü yapılmaz dedi en fazla iki kere hani diyodum ya sana yumoşların gelişmeye başlamasından itibaren 2 günde bir gidiyodum diye ne kadar büyüdü çatladımı çatlamadımı diye

Selam kızlar , kim var kim yok , nasılsınız ? Geçmişi okudum biraz. Çin takvimine göre benimki erkek çıkmıştı . Kocamda 3 erkek 1 kız toplam 4 kardeşler. Abisinin oğlu var bi tane. Ben hep erkek olucak diye düşünüyodum, tabi kız istiyodum. Biz de 3 kız kardeşiz.Ablamında oğlu var.Ablamın eşi de 3 erkek 1 kız toplam 4 kardeşler. Dedim kesin benimki de erkek.Ama kız oldu benim bebeğimmmmm. hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool:

SENİN NE GÜZEL PRENSESİN ALLAH NASİP EDERSE Bİ TANEDE ERKEKİN OLUR OHHH NE GÜZEL HAYIRLISI TABİ DE BEN EŞİMDE 2 ERKEK KARDEŞ ABİSİNİN KIZI VAR BAKALIM HAMİŞ KALIRSAM NEYİM OLUCAK EŞİM HAYIRLISI DİYO AMA KIZ OLURSA ÇOK SEVİNİRİM DİYO BENDE İKİZ İSTİYOM Bİ KIZ Bİ ERKEK ALLAHIM NE YAZICAK BAKALIM DAHA Bİ TANE TUTTURAMADIM 2 TANE BİRDEN İSTİYOM NE YÜZSÜZÜM BEN YA :Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah yakında tutturursun.Benim eşim erkek erkek dedi, bende kız dedim.Evlenmeden öncede hep derdim ,ilk kızım olsun ,sonrada bi oğlum. Tabi eli ayağı düzgün olsun da cinsiyet o kadar önemli değil.Allah gönlüme göre verdi.2 hafta öncesine kadar pembe hiç bişey almamıştım. Artık almaya başladım. Toka bile aldım kızıma. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bir de benim kendi ikiz kızkardeşim var.O yüzden ikiz bebeklerimin olması çok zor. Belki senin olur. kaydirigubbakcemile3

Evet bı devır atladı canım anneannemler ıkızmıŞ daha bıkaÇtane daha var Şımdı kuzenımın ıkızı oldu bakalım ben bebıŞ yapabılcemmı

bacım biz iyiyiz çok şükür geçen hafta ikili taramaya girdik ense kalınlığımız çok iyi çıktı,kan testi sonuçlarımızıda pazartesi çıkacak böyleyiz işte sizde ne var ne yok?

aa porticim hic olurmu tabikide kadin belirliyo :)) oraya gelen milyonlarca spermden sadece istedigi birini iceriye aliyo hangisini alacagida x:ecrin_bebek: veya y yi kadin seciyo bencede.zemuszemus

tartışmanızı sevsinler kızlarr kaydirigubbakcemile3 valla şekerler benim 9 yaşında bir oğlum var hep bi kızım olsun istedim yalvardım dualar ettim bırakın kızı çocugum olmamaya başladı . Artık bi evladım daha olsun diye dua ediyorum kız erkek önemi yok benimde gelinlerim olur dimi aklinialirimsmile

bence erkek bilirliyo cinsiyeti :hulya:

EŞım gÖrevde ve cuma gelcek. Bu arada benım bugÜn yumurtam Çatladı. Benım her ay kanamam olur yumurtlama kanaması yasıyorum. Ne derece normal bılmem. Dr. Normal dedı.herneyse bugÜn Çatladı cuma gÜnÜ hala yumurtlama devam edermıkı yardım edın kızlar. Kafam karıŞtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…