- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.441
[ı]2. Defa iğne olunduğunu bilmiyordum.gerekirse baştan bende aysen gibi doktoruma söylerim ama bana kapıyı gösterirse şaşırmam :))
bu ay sıkı tutacağım cnm.çağırmasa da hadi be doctor hadi bee bakalım çatlamış mı benimki nolur bi doctor dicem :))[/ı]
Selam kızlar , kim var kim yok , nasılsınız ? Geçmişi okudum biraz. Çin takvimine göre benimki erkek çıkmıştı . Kocamda 3 erkek 1 kız toplam 4 kardeşler. Abisinin oğlu var bi tane. Ben hep erkek olucak diye düşünüyodum, tabi kız istiyodum. Biz de 3 kız kardeşiz.Ablamında oğlu var.Ablamın eşi de 3 erkek 1 kız toplam 4 kardeşler. Dedim kesin benimki de erkek.Ama kız oldu benim bebeğimmmmm. hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool:
SENİN NE GÜZEL PRENSESİN ALLAH NASİP EDERSE Bİ TANEDE ERKEKİN OLUR OHHH NE GÜZEL HAYIRLISI TABİ DE BEN EŞİMDE 2 ERKEK KARDEŞ ABİSİNİN KIZI VAR BAKALIM HAMİŞ KALIRSAM NEYİM OLUCAK EŞİM HAYIRLISI DİYO AMA KIZ OLURSA ÇOK SEVİNİRİM DİYO BENDE İKİZ İSTİYOM Bİ KIZ Bİ ERKEK ALLAHIM NE YAZICAK BAKALIM DAHA Bİ TANE TUTTURAMADIM 2 TANE BİRDEN İSTİYOM NE YÜZSÜZÜM BEN YA :Saruboceq::Saruboceq:
kimsecikler yok bugün yaa..
slm kızlar a.s
aloha gençler nasılsınız?
Evet bİ devİr atladı canım anneannemler İkİzmİŞ daha bİkaÇtane daha var Şİmdİ kuzenİmİn İkİzİ oldu bakalım ben bebİŞ yapabİlcemmİ
aa porticim hic olurmu tabikide kadin belirliyo :)) oraya gelen milyonlarca spermden sadece istedigi birini iceriye aliyo hangisini alacagida x:ecrin_bebek: veya yOnu demek istemedim canım .Cinsiyeti kadın ya da ailesi belirlemiyor demek istedim.
Yumurta hücreleri daima X kromozomu taşır.
Sperm hücreleri ise X ve Y kromozomu taşıyabilirler.
Yumurta ve sperm hücresi karşılaştığında erkeğinki Y ise erkek,X ise kız Oluyor
Kadın= X
Erkek= X
Sonuç= XX---> kız bebek
kadın=X
Erkek=Y
Sonuç=XY-----> erkek bebek
doğudaki gibi bana erkek evlat veremedin muhabbetleri tıbben mümkün değil yani cinsiyeti erkek belirler,kadının bu konuda yapabileceği hiç bir şey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?