- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.801
gülüm nasılsınn opuyorumnanaktan
portim naber esmer güzelim olumunekankayizsmile
iyiyim cnmm biraz midede yanma bulantıı ağzımın tadı bozuk genel şikayetler yanii onlarda geçse rahatlıycam cnmm en son kalp atışını duydukk 2 hafta oldu yazmıştım zatenn doktorum 1 ay sonrasına randevu vermişti arada sorun olursa gelirsi dedi 2 haftam kaldı kontrole hayırlısı cnmm senin kistler azalmış 1 tane kalmış geçmişte okudumm oda bir an önce gider inş..günaydın canım.
Teşekkürler,iyiyim tatlım.
Asıl siz nasılsınız?
Bebişle ilgili gelişmeler var mı?
günaydın ayşencimm kısss ateş almayamı geldi ne çabuk kayboldun hemenngünaydın bacılar a.s.
hoşgeldin yavrıım Şeniz
Ne olsun kuşum akşam bıraktığın gibi?
Sen de ne var,ne yok yavrııı kaydirigubbakcemile2
günaydın ayşencimm kısss ateş almayamı geldi ne çabuk kayboldun hemenn
Aman o genel şikaketler dışında bişey olmadığı sürece sorun yok.iyiyim cnmm biraz midede yanma bulantıı ağzımın tadı bozuk genel şikayetler yanii onlarda geçse rahatlıycam cnmm en son kalp atışını duydukk 2 hafta oldu yazmıştım zatenn doktorum 1 ay sonrasına randevu vermişti arada sorun olursa gelirsi dedi 2 haftam kaldı kontrole hayırlısı cnmm senin kistler azalmış 1 tane kalmış geçmişte okudumm oda bir an önce gider inş..
hoşbulduk canımcım
ben sabah 9 dan beri burdayım zati
:içelim:
iyiyim bende cnmm sen daha adet olmadın dimi çok hoşsun valla bi gün bi bakmışın karnın şişmeye başlamışş:roflol:ay burdayım canım öle dolanıyom işte
henüz afyonum patlamadı herhalde kafamçokkarıştı
kahvede içtim ama açılamaıdm niyeyse
sen nasılsın bebişde ii inşlh opuyorumnanaktan
iyiyim bende cnmm sen daha adet olmadın dimi çok hoşsun valla bi gün bi bakmışın karnın şişmeye başlamışş:roflol:
evet canım erkenciyim sabah korkunç bi rüyayla uyandım akannehir
adamın gözlerinden kan çıkıyodu canavar alsanaalsanasmile
temizliğe girişicem birazdan zati
evet bişeye başlarken kötüyü düşünmüyoruzz halbuki neler çıkıyoo boşuna zamanımız geçiyoo bende ilk doğumda sorun olmadı 2. de düşükte 40 yıl geçse aklıma gelmezdii bana olmaz diyodum hep duyupta ama insanın başına herşey gelşyo dünde dayımda hastalık çıkmış onu duydum böbrekte kist karaciğerde kistt sağlıklıydı çalışıyodu benden hareketliydii doktor pek iyi konuşmamış ona canım sıkıldıı:gitme:Aman o genel şikaketler dışında bişey olmadığı sürece sorun yok.
Sen bir de deneyimlisin doğum konusunda.2.kez anne olanlar hep ilkinde bilmiyorduk,anlamamıştık şimdi daha farkındayım herşeyin derler.
Bakalım sende öyle düşünecek misin,bebek olunca :ecrin_bebek:
Kistleri pek umursamıyorum da durup düşününce boshayallersmile 1 yılı geçti hayret ediyorum bu yola çıkarken neler düşünmüştüm,şuan ne durumdayım mafoldumben
Allahım inşallah daha fazla bekletmez beni ve benim gibi bekleyen arkadaşlarımı
Anlaşılan yine güne erken başlamışsın kuşum
Zordan hala ses yok dime ?
Hayır olsun canım.Rüya dedin aklıma geldi ben de annemi görümüştüm rüyamda bi arıyım bakalım.
Gene mi temizlik akannehir sana kolay gelsin o zaman mirmirmirmir
evet bişeye başlarken kötüyü düşünmüyoruzz halbuki neler çıkıyoo boşuna zamanımız geçiyoo bende ilk doğumda sorun olmadı 2. de düşükte 40 yıl geçse aklıma gelmezdii bana olmaz diyodum hep duyupta ama insanın başına herşey gelşyo dünde dayımda hastalık çıkmış onu duydum böbrekte kist karaciğerde kistt sağlıklıydı çalışıyodu benden hareketliydii doktor pek iyi konuşmamış ona canım sıkıldıı:gitme:
Günaydın canlarım . opuyorumnanaktan Ben bi kahvaltı yapiim gelicem. a.s.
Günaydın cnm, opuyorumnanaktan afiyet olsun cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?