Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Hergün burada vakit geçirdiğim için bilinç altıma yerleşiyor buradaki kişiler sanırım.
Çok sık topikteki arkadaşları rüyamda görürüm :))
Hepsi film gibi oluyor zemuszemus
Seninde benim gibi beklediğini biliyorum aslında ama neden tam gününde o rüyayı gördüm,rüyamda sen neden bana öyle dedin anlamadım ama hayırlara çıkar inşallah.Bu ay olmazsa öbür aya haberini alalım inşallah :Saruboceq:

Teşekkür ederim canımmm, darısı en kısa zamanda sizin başınıza inşallaaaahhhhhh. AMİNNNN . :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Amiin İnşallah tatlıım :Saruboceq:
Siz doğurana kadar bari hamile kalsak :roflol:

Berrakcım ne ciciler aldın prensesimize :ecrin_bebek:

bu arada tavşanlı taca da bayıldım :))

Sorma canım ya, hiç bişey alamadım. :gitme: Çünkü gittiğimizde pazar toplanıyodu.Yarısı gitmişti. Çünkü çooook yağmur yağıyodu .Çok üzüldüm . :gitme: İnşallah haftaya alıcam bişeyler.O zaman eşimi beklemeden ben tek çıkarım herhalde. Yoksa yine geç olur, pazarcılar gider. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Tavşanlı tacı doktorumuzun kızının resminde görmüştüm, hemen aldım aynısını. Face'te eklemiştim doktorumu. Harika bi kızı var. Maşallah.opuyorumnanaktan

selam kızlar çok tesekkür ederim
eczacı bir ak a raporu gösterdik o da aynı şeyi söledi çarsamba tekrar test yaptıracağız
hala inanamıyorum ama içimdede korku var ya başka bişi çıkarda diye

Kizlar günaydin...Bugün sabah test yaptim üsenmeden sabah 6 da sempatiksalakcinni
ikinci cizgi silik ama gayet net cikti. Ama yinede ümitlenmiyorum daha 2 gün rglime ..
Bakalim hayirlsii artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…