Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ben iyiyim çok şükür. opuyorumnanaktan
Siz de iyisiniz inşallah ? :CüvCüv:

ıyiyiz bizde , 2-3 hafta sonra annemler gelicek bana kalmaya. Özledim valla.Hem yemek yapmaya da üşeniyorum, annem yapar bol bol. kaydirigubbakcemile3 Bugün de pazar kurulucak gitsem mi gitmesem mi karar veremedim .

İyiyiz bizde , 2-3 hafta sonra annemler gelicek bana kalmaya. Özledim valla.Hem yemek yapmaya da üşeniyorum, annem yapar bol bol. kaydirigubbakcemile3 Bugün de pazar kurulucak gitsem mi gitmesem mi karar veremedim .

Ohh işte o zaman süper olur.Anne gibisi yok,hele bu durumda hiç bişey yaptırmaz sana :1hug:

Hava güzelse git bence,değişiklik olur,biraz hava alır,yürüyüş yaparsın

Ohh işte o zaman süper olur.Anne gibisi yok,hele bu durumda hiç bişey yaptırmaz sana :1hug:

Hava güzelse git bence,değişiklik olur,biraz hava alır,yürüyüş yaparsın

Doğru diyosun,hem cicişler bakarım pazardan bebişe .

slm kızlar nasılsınız?
ben hala glucofen'in bulantılarıyla uğraşıyorum delikafadulden

İyiyiz canım , sen nasılsın ? Glucofen nedir ? Bilmiyorum ben . :sinifsinif: bilmiyorumkismile

Selam hoşgeldin cnm
Bir kaç gün önce sana mesaj atmıştım aldın mı?
Rüya hakkında ne düşünüyorsun ?bilmiyorumkismile

ay şimdi okudum mesajını görmemişim çok şaşırdım ya ve nedense duygulandım beni öyle hamile diye neden yazmıyosunuz diye çıkışıma :1rolleyes:
biliyor musun porti benim rüyalarım genelde çıkar başıma iyi bişey gelecekse önceden güzel bir rüya görürüm ya da birinin başına bişey gelecekse onu rüyamda görürürm .. bu aralar da çok canım sıkkın niye hiç rüya görmüyorum diye düşünüyordum belki sana maloldu sıkıntılarım..
ama hamile değilim canım test yaptım cumartesi günü. zaten bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bir ümit belki kullanmadan önce hamile kalmışımdır diye test yaptım ama
negatif akannehir
bi de ben buğday tenli esmer bir kızım tatlım a.s

ay inanılmaz ya çok şirin şimdi bizim mercimeği bu kıyafetlerle düşünüyorum aman Allahım ya bebek gerçekten bir mucize.

İyi günlerde kullanın cicilerinizi tatlım,hepsi çok güzel,minicik :))

Teşekkür ederim canımmm, darısı en kısa zamanda sizin başınıza inşallaaaahhhhhh. AMİNNNN . :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Doğru diyosun,hem cicişler bakarım pazardan bebişe .

İyiyiz canım , sen nasılsın ? Glucofen nedir ? Bilmiyorum ben . :sinifsinif: bilmiyorumkismile

canım glucofen pcolulara verilen bi ilaç kistler de var bende :1no2: bulantı yapıyor çok 15 gündür kullanıyorum hala alışamadı bünyem söylemesi ayıp 3 öğünden 1ini mutlaka çıkarıyorum senağlama

Anladım canım, geçmiş olsun. Bİ an önce kistler gider inşallah. :1hug:

saol canım. bu arada bebiş için aldıklarına baktım çok tatlılar maşallah allah giydirmeyi nasipetsin tüm hamişlerin :Saruboceq:

berrakçım çok güzel şeyler almışın valla süper daha hastane çıkışını almadın heraldee dimi onlarda çok şirin oluyoo

Almadım canım, eşim işten çıkınca almayı düşünüyorum bugün. Bi tane beğenmiştim. Ama bi tane yetmez bi tane de anneme aldırıcam . kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…