- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.821
Teşekkür ederimmm.Nasılsın canım ?opuyorumnanaktan
Ben iyiyim çok şükür. opuyorumnanaktan
Siz de iyisiniz inşallah ? :CüvCüv:
İyiyiz bizde , 2-3 hafta sonra annemler gelicek bana kalmaya. Özledim valla.Hem yemek yapmaya da üşeniyorum, annem yapar bol bol. kaydirigubbakcemile3 Bugün de pazar kurulucak gitsem mi gitmesem mi karar veremedim .
slm kızlar nasılsınız?
ben hala glucofen'in bulantılarıyla uğraşıyorum delikafadulden
Ohh işte o zaman süper olur.Anne gibisi yok,hele bu durumda hiç bişey yaptırmaz sana :1hug:
Hava güzelse git bence,değişiklik olur,biraz hava alır,yürüyüş yaparsın
slm kızlar nasılsınız?
ben hala glucofen'in bulantılarıyla uğraşıyorum delikafadulden
Ayy ciciş dedin ya kız çocukları için çok güzel kıyafetler var ya,bakarken yicem nerdeyse delikafadulden
evet canım, kız çocuklarının kıyafetleri bi başka oluyo. Bak bi kaç resim ekledim şu başlığa , bebişin kıyafetleri.
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/347059-2010-agustos-bebislerinin-cicileri.html
Selam hoşgeldin cnm
Bir kaç gün önce sana mesaj atmıştım aldın mı?
Rüya hakkında ne düşünüyorsun ?bilmiyorumkismile
ay inanılmaz ya çok şirin şimdi bizim mercimeği bu kıyafetlerle düşünüyorum aman Allahım ya bebek gerçekten bir mucize.
İyi günlerde kullanın cicilerinizi tatlım,hepsi çok güzel,minicik :))
Doğru diyosun,hem cicişler bakarım pazardan bebişe .
İyiyiz canım , sen nasılsın ? Glucofen nedir ? Bilmiyorum ben . :sinifsinif: bilmiyorumkismile
canım glucofen pcolulara verilen bi ilaç kistler de var bende :1no2: bulantı yapıyor çok 15 gündür kullanıyorum hala alışamadı bünyem söylemesi ayıp 3 öğünden 1ini mutlaka çıkarıyorum senağlama
berrakçım çok güzel şeyler almışın valla süper daha hastane çıkışını almadın heraldee dimi onlarda çok şirin oluyooTeşekkür ederim canımmm, darısı en kısa zamanda sizin başınıza inşallaaaahhhhhh. AMİNNNN . :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
berrakçım çok güzel şeyler almışın valla süper daha hastane çıkışını almadın heraldee dimi onlarda çok şirin oluyoo
saol canım. bu arada bebiş için aldıklarına baktım çok tatlılar maşallah allah giydirmeyi nasipetsin tüm hamişlerin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?