- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.161
Mart Listemiz
Tancredi__________27 Mart
Nisan Listemiz
mirage1983________1 Nisan
cicvir41___________3 Nisan
sevecen86_________5 Nisan
ayseece___________5 Nisan
welcome__________5 Nisan
Ayten35__________7 Nisan
zorxx_____________9 Nisan
yelizipucu_________9 Nisan
skorpion74 _______11 Nisan
anka1297_________18 Nisan
portakal_suyu _____20 Nisan
d_kupcu__________21 Nisan
gonca85gonca_____22 Nisan
aysen_34__________ ?
Son Hamilemiz: bebiskom88 alkisalkisalkis
Regl tarihi: 1 Nisan
Test yaptığı tarih: 30 Mart
günaydın canlar azcık boş buraları hemen gireyim dedim napıosunuz neler var neler yok özlüyorum ben sizi yaamafoldumben
inş.porticim ya valla gerginim çok eşimde 1-2 daha bekle test yapma dedi
sen napıyosun porti iştemisin benim bugün açıköğretim sınavlarım vardıçöz çöz bitmediguclubacismile
ay yazim bari konuşamadık çoktan işe girdim kızlar hem kafam dağılsın hemde bebk için para olaylarını rahat rahat hallederiz die düşündük nasılsa kendisinin gelceği yok malesef ama yoruluyorum çok ya yani yorgunluktan çalışma bile olmuyo artık zemuszemus
aysen naptı buarada geldimi adeti?onuda çok özledim msn açamıorum burda sadece buraya giriyorum mirage senin gelmemiş adetin cnm inşallah bebek gelmiştir cnmm
portakalım sen napıosun cnm ilaca devammı?ay çok soru sordum ama çıkarım die hepsini yazayım dedim aklımdaken:)
ben çıkıyorum kızlar pat die çıkarım bide öptüm sizi inşallah güsel hbrler alırıs artık işe girdim ama kafamdan gidiyomu hayır yine hep aklımda:ecrin_bebek: neyse öptüm çok görüşürüz olursa yine girerim
aysen naptı buarada geldimi adeti?onuda çok özledim msn açamıorum burda sadece buraya giriyorum mirage senin gelmemiş adetin cnm inşallah bebek gelmiştir cnmm
portakalım sen napıosun cnm ilaca devammı?ay çok soru sordum ama çıkarım die hepsini yazayım dedim aklımdaken:)
seni ve yorgunluğunu çok iyi anlıyorum hayatım.
iyi yapmışsın cnm,işe girmen iyi oldu çok haklısın aşılama içinde olursa bebek içinde biraz faydası olur.
aysen bekliyor canım pipili varsa da haberi yok kuzumun :))
aysen bizim gururumuz ya acayip relax,sıfır stres zemuszemus
Ben ilaca devam ediyorum canım,hiç de umrumda değil aslında bazen içemeyi bile unutuyorum.günleri saymıyorum,canım siterse çalışıyorum amann olacağı yok nasılsa çook saldım bende :hulya:
Bence de bekle cnm.Varsa zaten eninde sonunda öğreneceksin. zemuszemus
evet canım ya eşim sadece olursa diye iş güç yaptırmıyo stres yapma diyo bende bekliyom nasip artık
İşteyim kuşum geldim yine 6 ya kadar burdayım,bi aksilik çıkmazsa.
aman sınav deme,sınavlardan nefret eder bi hale geldim.
İyi geçmiştir inşallah,yeterli puanı alırsın inşallah :Saruboceq:
portim naber canımcım
ay bak die die gelcek sonunda benim pipili kaydirigubbakcemile3
eşim dün gece diyoki ya hatun sana ne oldu nasıl rahatladın konusunu bile açmıyon bebeğin kaydirigubbakcemile3 adamda şaşırıyo
relax ananın pipilisi gelecekmi ne etcek bende anlamadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy ne güzeldir şincik oralar c.tesi çalışmaktan nefret ediyoruım haftaya bende çalışıcamm sorma ya bende nefret ediyorum bitse şu okul artık hayırlısıyla
Gelcek gelcek Allahın izniyle cnm.
Bi doktara git artık gı,yoksa ben gelcem götürcem seni kaydirigubbakcemile3
dün izinliydim hava kapalıydı bugün acayip sıcak yarın daha da sıcak olacakmış,millet sezonu açmış bile :))
Önemli olan başlamak canım biter öyle ya da böyle..
Benim keyfim de gelirse aöf den tamamlıcam ama bakalım kısmet ne zamana kaydirigubbakcemile3
bitir canım ya ben 3.teyim ama sıkıldım
zaten sen gelip götürcen die gitmiyom bacım ben sırnaşık şey
şaka bi yana pazrtsi gidip tiroidime baktırcam
perşembede doktora gitcem kadın doğuma canım
artık bi yerden başlamak lazım demi ama :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?