Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kızlar nasılsınız hamile olanlar tebrik ederim hepinizi
darısı bizlere inşlhh
sık giremiyorum öğle arasında bir bakayım dedim
portakalcım regl tarihimi 3 mayıs olarak değiştirebilirisn canım
kırmızı kartı gördüm ben malesef mafoldumben

selam kıslar nasılsınız bakalım?????
bugün giremedim çok gezdim galiba kaydirigubbakcemile3

berrakcım ben burdayım bacım
gece kuşları hadi dökülün bakalım kaydirigubbakcemile3

İyiyiz canım sen nasılsın ? kaydirigubbakcemile3 Gece yazmışsın acna gördüm. kaydirigubbakcemile3

anacim erken gelmissiniz:))) geceku$u geldi yoksunuz

Sende çok geç geliyosun canım. kaydirigubbakcemile3 Bi daha ki sefere sözleşelim. kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana pazrtsi gidip tiroidime baktırcam
perşembede doktora gitcem kadın doğuma canım
artık bi yerden başlamak lazım demi ama :1ninca:

Artık git yani canım, yoksa yakında doğurucaksın bu gidişle. Bi de bakıyosun hamilesin, ay ne güzel olur . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Portakalcım sen nasılsın ? Online görünmüyosun ama. kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

hoşgeldin berrakcım nasılsınız bebişimiz nasıllar bakalım

ay ben dedim gece kuşu yazarsın die ama görmemişin

ay evet beraber giderik artık doğuma kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin berrakcım nasılsınız bebişimiz nasıllar bakalım

ay ben dedim gece kuşu yazarsın die ama görmemişin

ay evet beraber giderik artık doğuma kaydirigubbakcemile3

İyiyim canım, bebişte iyi. Bi süre cevap gelmeyince başka başlıklara bakiim dedim. O yüzden görmemişim. kaydirigubbakcemile3 Ne zaman gidiceksin doktora ?

anladım canım
pzrtsi tiroidime baktırıcam işte
artık çrşmba perşembe eşimin izin durumuna göre giderim diğerinede boshayallersmile

slm kızlar...bugun benimde günüm.henüz hiçbirseyle karsılasmadım bakalım...ama karın agrım var.bide ben daha önce bi ay klomen kullnmıstım..o ay 2 gün gecikmem olmustu.bu ayda klomen+catlatma iğnesi oldum,acaba ondanmı gecikiyo?bu sekilde olanınız varmı içimizde?benim günüm normalde hiç şaşmaz..ama ilaçlar etkileyebiliyo..sadece cok cok hafif gögüs uclarım acıyo,bide dün beyaz akıntım vardı,okadar geldiki hep hastalandım diye wc ye gittim baktım yok.bugun akıntımda kesildi....ayyyy eger bebiş yoksa hiç gecikmesin.hem umutlanmak istemiyorum hemde bi an önce tekrar doktora giderim....

selam canım
hayırlısı olsun canım,moralini bozma.
Tarihini değiştiriyorum opuyorumnanaktan

Portakalcım sen nasılsın ? Online görünmüyosun ama. kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

İyiyim tatlım sen nasılsın?
Prensesimiz nasıl?

selam cnm.
İnşallah gelmemiştir kırmızılar.
Güzel haberlerini bekliyorum.
İnşallah çatlamıştır yumurtan ve bebeğin gelmiştir. opuyorumnanaktan

Bizi haberdar etmeyi unutma durumundan,merak ediyorum

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

günaydın porticim,günaydın kızlar.porticim sabah kalktıgımda lavaboya gittiğimde tamam geldi galiba dedim gittim.baktım günlük pedimde,bir damla acıık pembe seklinde gördüm.saat 6.30 gibiydi hala karnımda ve belimde agrım var.heralde sökülücem ama şimdilik bişey yok.merak ediyorum acaba catlatma iğnesinden kaç gün sonra hastalanmam lazım.baska bi sitede baktım çatlatma iğnesinden 15 gün sonra hastalanmam lazımmıs ben 19 martta vuruldum iğnemi.eger yarına kadarda gelmezse kırmızlar doktoruma gidip kan tahlili yaptırıcam.ama sanlki gelicek gibi kırmızılar öle karnım agrıyo böyle gecikincede ümide kapılıyorum.

Tatlım gelmesi gerekiyor diye bişey yok.Kişinin yumurtasının çatlamasına göre değişir o, herkesin aynı zamanda olgunlaşıp iğne yapılmıyor ki...çatlamada kişiye göre farklı sürede gerçekleşiyor...
Sen her zaman adet olduğun tarihleri düşün. 2gün geçti mi doktora git ve kan testi yaptır bence.
Şimdi pembe bir damla gelmiş dedin ya bugün bekle belki gelmeye çalışıyor da olabilir.
Yarın da gelmemiş olursa, gidip kan testi yaptırırsın cnm olmaz mıı?
Bende gecikme yapmamıştı,normalde yapıyor mu bilmiyorum.Yumurtam çatlamadığı halde normal gününde geldi adetim.
Bekle bakalım cnm,inşallah Allahım yüzünü güldürür bu ay,dualarım sizinle :Saruboceq:

bugün ateşim 36.0 çıktı galiba adet olcam napalım hayırlısı artık
zaten bu aydan pek ümidim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…