- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.181
selam kıslar nasılsınız bakalım?????
bugün giremedim çok gezdim galiba kaydirigubbakcemile3
berrakcım ben burdayım bacım
gece kuşları hadi dökülün bakalım kaydirigubbakcemile3
anacim erken gelmissiniz:))) geceku$u geldi yoksunuz
şaka bi yana pazrtsi gidip tiroidime baktırcam
perşembede doktora gitcem kadın doğuma canım
artık bi yerden başlamak lazım demi ama :1ninca:
hoşgeldin berrakcım nasılsınız bebişimiz nasıllar bakalım
ay ben dedim gece kuşu yazarsın die ama görmemişin
ay evet beraber giderik artık doğuma kaydirigubbakcemile3
güzel haber vermeyi bende çok isterim ama......boshayallersmile
selam kızlar nasılsınız hamile olanlar tebrik ederim hepinizi
darısı bizlere inşlhh
sık giremiyorum öğle arasında bir bakayım dedim
portakalcım regl tarihimi 3 mayıs olarak değiştirebilirisn canım
kırmızı kartı gördüm ben malesef mafoldumben
Portakalcım sen nasılsın ? Online görünmüyosun ama. kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
slm kızlar...bugun benimde günüm.henüz hiçbirseyle karsılasmadım bakalım...ama karın agrım var.bide ben daha önce bi ay klomen kullnmıstım..o ay 2 gün gecikmem olmustu.bu ayda klomen+catlatma iğnesi oldum,acaba ondanmı gecikiyo?bu sekilde olanınız varmı içimizde?benim günüm normalde hiç şaşmaz..ama ilaçlar etkileyebiliyo..sadece cok cok hafif gögüs uclarım acıyo,bide dün beyaz akıntım vardı,okadar geldiki hep hastalandım diye wc ye gittim baktım yok.bugun akıntımda kesildi....ayyyy eger bebiş yoksa hiç gecikmesin.hem umutlanmak istemiyorum hemde bi an önce tekrar doktora giderim....
Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
günaydın porticim,günaydın kızlar.porticim sabah kalktıgımda lavaboya gittiğimde tamam geldi galiba dedim gittim.baktım günlük pedimde,bir damla acıık pembe seklinde gördüm.saat 6.30 gibiydi hala karnımda ve belimde agrım var.heralde sökülücem ama şimdilik bişey yok.merak ediyorum acaba catlatma iğnesinden kaç gün sonra hastalanmam lazım.baska bi sitede baktım çatlatma iğnesinden 15 gün sonra hastalanmam lazımmıs ben 19 martta vuruldum iğnemi.eger yarına kadarda gelmezse kırmızlar doktoruma gidip kan tahlili yaptırıcam.ama sanlki gelicek gibi kırmızılar öle karnım agrıyoböyle gecikincede ümide kapılıyorum.
günaydın kızlarzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?