- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.201
bilmiyorum canım ya,evet sanki gelmeye calısıyor.benim günmümde hiç gecmezdi 3.ünde dedimmi 3 ünde olurdum gerçi cokta gecmedi bugun 4 ü:roflol:Tatlım gelmesi gerekiyor diye bişey yok.Kişinin yumurtasının çatlamasına göre değişir o, herkesin aynı zamanda olgunlaşıp iğne yapılmıyor ki...çatlamada kişiye göre farklı sürede gerçekleşiyor...
Sen her zaman adet olduğun tarihleri düşün. 2gün geçti mi doktora git ve kan testi yaptır bence.
Şimdi pembe bir damla gelmiş dedin ya bugün bekle belki gelmeye çalışıyor da olabilir.
Yarın da gelmemiş olursa, gidip kan testi yaptırırsın cnm olmaz mıı?
Bende gecikme yapmamıştı,normalde yapıyor mu bilmiyorum.Yumurtam çatlamadığı halde normal gününde geldi adetim.
Bekle bakalım cnm,inşallah Allahım yüzünü güldürür bu ay,dualarım sizinle :Saruboceq:
günaydın canım,iyiyim sen nasılsıngünaydın cicvir nasılsın güzelimsositososito
bende iyiyim canımzemuszemus
galiba aynı kaderi paylaşıyoruz bende her an adet olabilirim
ateşim baya düşmüş bugün.olsun napalım canımız sağ olsun herşeyde bir hayır vardır dimi
hıh bak bilmiyomusum işteher sabah 6 ile 7 arası yataktan çıkmadan dil altından ölçüceksin
en az 3 saat uyumuş olmalısın canım
bıkma canım ya.ben sabah uyandım wc ye gittim iki damla kadar pembe renkte bi akıntı gelmiş günlük pedimdeydi tabi moral bozuldu.odaya geri döndüğümde eşim halimden anladı artık oda anladı diyo kırmızı kartmi gördün moral sıfır gözüküyo.aynen canım dedim o hastalandım sanıyo(benim öyle üzüldüğümü görünce oda cok üzülüyo o yüzden toparladım kendimi hemen üzülmek yok pes etmeden yola devam.bu ayda yorucam seni dedim)delikafadulden ama saat 7 den beri henüz bişe yok.çalış çalış nereye kadar bıktık yaaaaaa
selam kıslar sabahın 8 dne beri ayaktayım ben
dün annemlerle gözleme yaptık o kadar çok hamur yoğurmuşum ki bütün mah ye yetecek kadar aç aç bitmedi tabi bi de gecenin 10 da bitti o saatten sonra evi sil süğür yaptım
sonra gecede sağ koluma bi ağrı girdiki anlatamam gece uyuyamadım eşim hastnye götürecekti ama götürtmedim
sabaha karşı kalktık sabunlu sıcak suyla eşim masaj yaptı sonra havluya sardı geckinden daha iyiyim mafoldumben
bıkma canım ya.ben sabah uyandım wc ye gittim iki damla kadar pembe renkte bi akıntı gelmiş günlük pedimdeydi tabi moral bozuldu.odaya geri döndüğümde eşim halimden anladı artık oda anladı diyo kırmızı kartmi gördün moral sıfır gözüküyo.aynen canım dedim o hastalandım sanıyo(benim öyle üzüldüğümü görünce oda cok üzülüyo o yüzden toparladım kendimi hemen üzülmek yok pes etmeden yola devam.bu ayda yorucam seni dedim)delikafadulden ama saat 7 den beri henüz bişe yok.
canım saglık olsun rabbimin bi bildiği varki şimdi değil diyo zamanı.üzülme...sen nezamandan beri istiyosun ve calısmalardasın
geçmiş olsun aysen_34 Allah şifa versin canımzemuszemus
porti nerlerdesin bacım yahuuuu
ben çıkıcam birazdan yaa sende o zaman gelirisn kesin bayanssulusmile
evet canım ben çatlatma iğnesi yaptırmıştım 2 ay önce.Takipten sonra ilk defa kullanmıştım klomen ama benim yumurtam çatlamadığı için kist oluşmuştu.Ondan beri kisti yok etmeye çalışıyoruz.Bu ay regl olunca kist gitmiş olursa doktorum 2.defa klomen ve çatlatama iğnesi deneyecek.bilmiyorum canım ya,evet sanki gelmeye calısıyor.benim günmümde hiç gecmezdi 3.ünde dedimmi 3 ünde olurdum gerçi cokta gecmedi bugun 4 ü:roflol:
ama ne bilim işte dedimya ümit acaba çatlatma iğnesi geciktirirmi diye merak ettim işte..yardımların ve desteğin için saol canım.evet bugun bekliycem
gelmezse sayet yarın dediğin gibi kanda baktırırım.canım benim benimde dualarım sizlerle:Saruboceq:
sen catlatma iğnesi yaptırmıstın degilmi porticim kacındıyı denemiştin?
selam kıslar sabahın 8 dne beri ayaktayım ben
dün annemlerle gözleme yaptık o kadar çok hamur yoğurmuşum ki bütün mah ye yetecek kadar aç aç bitmedi tabi bi de gecenin 10 da bitti o saatten sonra evi sil süğür yaptım
sonra gecede sağ koluma bi ağrı girdiki anlatamam gece uyuyamadım eşim hastnye götürecekti ama götürtmedim
sabaha karşı kalktık sabunlu sıcak suyla eşim masaj yaptı sonra havluya sardı geckinden daha iyiyim mafoldumben
Canım ben dün kırmızıları gördüm bu ay bebiş olmadı yine gelmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?