Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bendende al o kadar .eşim gececiydi bugünü uyuyarak geçirecek
bizde kızımla ders yapıyoruz.bugün böyle geçer galiba:çok üzgünüm:

bilmiyorum canım ya,evet sanki gelmeye calısıyor.benim günmümde hiç gecmezdi 3.ünde dedimmi 3 ünde olurdum gerçi cokta gecmedi bugun 4 ü:roflol:
ama ne bilim işte dedimya ümit acaba çatlatma iğnesi geciktirirmi diye merak ettim işte..yardımların ve desteğin için saol canım.evet bugun bekliycem
gelmezse sayet yarın dediğin gibi kanda baktırırım.canım benim benimde dualarım sizlerle:Saruboceq:
sen catlatma iğnesi yaptırmıstın degilmi porticim kacındıyı denemiştin?

bende iyiyim canımzemuszemus
galiba aynı kaderi paylaşıyoruz bende her an adet olabilirim
ateşim baya düşmüş bugün.olsun napalım canımız sağ olsun herşeyde bir hayır vardır dimi

bende iyiyim canımzemuszemus
galiba aynı kaderi paylaşıyoruz bende her an adet olabilirim
ateşim baya düşmüş bugün.olsun napalım canımız sağ olsun herşeyde bir hayır vardır dimi

canım ya.ben su ateş ölçme işini beceremiyormuyum yoksa benim ateşimmi düşük anlamadım sadeece 10 gündür ölçüyorum 36 yı bir sefer gördüm ondan ber hep 34 35 öle yani...ewet canım yapıcak bişey yok saglık olsun.pes etmek yok canım.tektar bastan devam.

ben 3 aydır ateş ölçüyorum.düzensiz adet olduğum için en azından ne zaman geleceğini anlıyorum
ateşim yükseldikten 14 gün sonra düşüyordu ve ben adet oluyordum
ama bu ayki ateşim çok tuhaftı hiç yükselmedi galiba bu ay yumurtlama olmadı.
dün 36.6 idi bugün 36.0 baya düşmüş kırmızılar gelir yakında:sinifsinif:
sen ilk defamı ölçüyosun belki senin ateşin düşüktür.

her sabah 6 ile 7 arası yataktan çıkmadan dil altından ölçüceksin
en az 3 saat uyumuş olmalısın canım

selam kıslar sabahın 8 dne beri ayaktayım ben
dün annemlerle gözleme yaptık o kadar çok hamur yoğurmuşum ki bütün mah ye yetecek kadar aç aç bitmedi tabi bi de gecenin 10 da bitti o saatten sonra evi sil süğür yaptım
sonra gecede sağ koluma bi ağrı girdiki anlatamam gece uyuyamadım eşim hastnye götürecekti ama götürtmedim
sabaha karşı kalktık sabunlu sıcak suyla eşim masaj yaptı sonra havluya sardı geckinden daha iyiyim mafoldumben

her sabah 6 ile 7 arası yataktan çıkmadan dil altından ölçüceksin
en az 3 saat uyumuş olmalısın canım
hıh bak bilmiyomusum işte
klava:
ben hep koltuk altından ölçüyodumakannehir
demek dil altından he iyi oldu canım öğrendiğimvereliniortak
ben hep 6.30 gibi olçüyodum ama demekki metot yalnısmıs..eger bugunde gelmezse kırmızılar yarın sabahta öyle yapıyım.gerci bugunde gelmezse sabah erkenden gidip kanımda baktırcam...

çalış çalış nereye kadar bıktık yaaaaaa
bıkma canım ya.ben sabah uyandım wc ye gittim iki damla kadar pembe renkte bi akıntı gelmiş günlük pedimdeydi tabi moral bozuldu.odaya geri döndüğümde eşim halimden anladı artık oda anladı diyo kırmızı kartmi gördün moral sıfır gözüküyo.aynen canım dedim o hastalandım sanıyo(benim öyle üzüldüğümü görünce oda cok üzülüyo o yüzden toparladım kendimi hemen üzülmek yok pes etmeden yola devam.bu ayda yorucam seni dedim)delikafadulden ama saat 7 den beri henüz bişe yok.
canım saglık olsun rabbimin bi bildiği varki şimdi değil diyo zamanı.üzülme...sen nezamandan beri istiyosun ve calısmalardasın

geçmiş olsun aysen_34 Allah şifa versin canımzemuszemus

ben 1,5 senedir korunmuyorum.6 aydırda tedavi görüyorum.klomen serophene hepsini denedik ama bi faydası olmadı.doktor adet olunca iğne tedavisine geçeriz dedi
bilmiyorum napıcamı kararsızım.dr a gittikçe daha çok stres yapıyorum.hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun:Saruboceq:

bende anlamadım.ateşim bu kadar düştüğü halde gelen giden yok
adet olsamda biraz dinlensem.:kedi:

evet canım ben çatlatma iğnesi yaptırmıştım 2 ay önce.Takipten sonra ilk defa kullanmıştım klomen ama benim yumurtam çatlamadığı için kist oluşmuştu.Ondan beri kisti yok etmeye çalışıyoruz.Bu ay regl olunca kist gitmiş olursa doktorum 2.defa klomen ve çatlatama iğnesi deneyecek.
Benim hatam yumurtanın çatlayıp çatlamadığına baktırmamak oldu yani bilmiyordum ilk olduğu için.
Allahın takdiri işte o istemedikçe biz ne yapsak olmayınca olmuyor.
Sanırım sende hala gelen giden yok.canım yarın da gelmezse bi kan tahlili yaptır istersen,tuttu mu ne zemuszemus :ecrin_bebek:

Oyy kuşum,geçmiş olsun canım.
birden yüklendin tabi,bitsin diye.
Ağrılarda hiç çekilmezz :gitme:

Allah şifa versin cnm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…