- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.221
selam porti iyiyim canim yaa. ben bir gece vakit buluyorum o saattede siz yoksunuz( o yüzden görüsemiyoruz.öptüm sekeropuyorumnanaktan
Selam canım ben adet olmadım İnŞ.bu gecİkme bebİŞtendİr
Allah sağlık versin canım.İnşallah en kısa zamanda gelir meleğin biraz daha sabır :Saruboceq:
selam canım.Bi türlü denk gelmiyoruz.Sende çok geç giriyorsun cnm ya mirmirmirmir
ege nasıl?sorun yoktur umarım.
Kendine iyi bak,öpüyorum çok opuyorumnanaktan
Özletme kendini olumunekankayizsmile
hakkatten bende cok gec geliyorum:)) ama calistigim icin canim isten cikip anca geliyorum sizdede saat 1 saat ileri oldugu icin dahada gec oluyo.Egede iyi masallah konusuyo ya simdi cenesi durmuyo bütün gün:) görüsmek üzere öptümopuyorumnanaktan
selam canım.Bi türlü denk gelmiyoruz.Sende çok geç giriyorsun cnm ya mirmirmirmir
ege nasıl?sorun yoktur umarım.
Kendine iyi bak,öpüyorum çok opuyorumnanaktan
Özletme kendini olumunekankayizsmile
Canım sabahtan giremeyeceğim o yüzden şimdi yazayım dedim,yarın iş günü sabahtan girersen okursun.seni de çok merak ediyorum inşallah kırmızılar gelmemiştir de bebişimiz gelmiştir bu defa :Saruboceq:
İnşallah güzel haberlerle gelirsin :CüvCüv: opuyorumnanaktan
selam kıslar nasılsınız bakalım
bende sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye doktor bir sürü tantana yaptı yok özel istek yapmıyoruz felan alsanaalsanasmile eşimde bende sinir olduk sanki kendi cebinden yaptırıyo gibi neseki verdik
yarın 2 den sonra alcam inşlh
veee eve gelirken test alıyım bari dedim
eve geldim yaptım 11 gibi felan ilk 5 dk içinde bişi çıkmadı sonrada uyudum bende ama şimdi baktım çok hafif silik çizgi var :hulya: ama olsa ilk dk larda çıkardı hemde net olurdu herhalde amann neseee
İyiyiz canım sen nasılsın ? Parasını verdikten sonra ona neymiş , garip. Yarın sonucu alınca yaz canım. opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr ayşenden haber varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?