- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.261
iyiyim canım sen nasılsın?Kızlar hoşgeldiniz.
sezencim nasılsın cnm?
aysencim hadi hayırlısı tatlım
canım dünkü yazdıklarını okudum testte silik çıkmış merak ettim yapmadınmı tekrardangünaydın kızlarrr
selam portimm
selam sezencima.s.
canım senin testte negatif çıkmış ya niye adet gelmiyoo pekii psikolojikmi acabaporticim ben bu ay 2 kere ayrı yumurtladım galiba biri 16.günde geldi biri 23.günde geldi şu uzayan akıntıı yumoşlarım oluyo benim ama geç çatlıyolar takip uzmanı oldum bunlar konusunda benimki doktorların dediğince diyorum bu 3.cü strese dayalı diyolar stres yapınca yumoşlarım olmuyo bi ay 2 kutu menagon kullandım o ay hiç gitmek istemiyodum doktora normalde olan yumoşlar iğneyle olmadı
porticim ben bu ay 2 kere ayrı yumurtladım galiba biri 16.günde geldi biri 23.günde geldi şu uzayan akıntıı yumoşlarım oluyo benim ama geç çatlıyolar takip uzmanı oldum bunlar konusunda benimki doktorların dediğince diyorum bu 3.cü strese dayalı diyolar stres yapınca yumoşlarım olmuyo bi ay 2 kutu menagon kullandım o ay hiç gitmek istemiyodum doktora normalde olan yumoşlar iğneyle olmadı
iyiyim canım sen nasılsın?
vallahi porticim sonu ne olucek bende bilmiyomm
canım seninki gelicek ama seninde iflahını kesicek gelene kadar off adet gecikmesi çok sıkıcı canım ya doktora gidicenmi bu aykesin illakem çıkartıcam o pozitifi testte diye bekliyom galiba sezenim sen napıyosun canım
iyiyim canım haftaya salı randevum var 4 hafta oldu en son kalp atışını duymaya gitmiştim birazda telaş var uzun zaman oldu hayırlı haber alırım inş..Ne yapmak lazım bizde şaşırdık artık ya.
hiç birşey yapmadan kendiliğinde geliverse
Allahım inşallah,hepimizin yüzünü güldürür. :Saruboceq:
teşekkür ederim cnm,iyiyim bende.
hamilelik nasıl geçiyor?
iyiyim canım haftaya salı randevum var 4 hafta oldu en son kalp atışını duymaya gitmiştim birazda telaş var uzun zaman oldu hayırlı haber alırım inş..
mrb cnm hoşgeldin.
aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah pozitif sonucu alırsın.
deneyimli biri olarak bizi de aydınlatırsan seviniriz.
aşılama öncesi neler yapılıyor,aşılama dedikleri şey nasıl oluyor
ne kadar ödedin?Çok merak ediyorum
canım aşılama öncesi mensimin 2. günü doktoruma gittim oda bana adetimin 3.günü beş gün kullanmak üzere günde bir tablet klomen başladı,altı adette merional iğne yazdı onuda gün aşırı yaptırdım üç güne bir ovulasyon takibine gittim yumurtam 20 ml olunca çatlatma iğnesini vurdum dün sabah eşimle birlikte klıniğe gittik bu arada üçgün cinsel perhiz yaptık önce eşimi içeri aldılar o sperm verdi iki saat kadar bekledik (spermler yıkandı hazırlandı)sonra ben temiz önlük giyerek ameliyat haneye geçtim işlem çok basit jinekolaik masada eşimin spermlerini bir enjektör yardımı ile rahimin içine bıraktılar hiç ağrı olmadı 15 20 dakika masada kaldım hemen kalkmadım sonra bi yarım saatte dinlenme odasında uzandım daha sonra günlük yaşamıma döndüm tabi ağır işler yapmamam koşulu ile
canım ücret normalde 600 ytl idi fakat sağlıkçı olduğum için 400 e yaptılar bundan sonra tekrar yapmam gerekirse fiyat düşecek umarım siz aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsınız ama aşılamada korkutucu bişey değil.
ay inş.şu anda ezan okunuyo allahım en kısa zamanda bu mutluluğu sizede versinn rabbim duysun sesimizi :Saruboceq: evet canım 10.haftaya girdim bugünn zaman geçiyo valla daha hamileliğin zevkini çıkaranıyorum ama az kaldı inş.3 ay bitse o zaman dahada rahatlıycamm tiksinmem kusmam oluyo arada bide korku var tabiki onuda daha atamadımay senin hamileliğini öğrendiğimiz dün gibi 9.haftayı doldurmuşsun bile.
zaman ne kadar hızlı ilerliyor aslında..
Bizde bi hamile kalsak,o telaşlara girsek ahh ahh boshayallersmile
İçini ferah tut canım,hayırlı haberler alırsın inşallah :Saruboceq:
senin düzensizlikleri çözmek lazım,neden olan şey ne acaba?
benimde yumurtlamayı çözmem lazım
of daha önümde çok aşama var benim kist giderse bu ay klomen kullancam ya yumurtam çatlarsa olacağına inanıyorum.neden bilmiyorum ama yumurtam çatlasa olacak gibi geliyor.
Olmazsa bi sonraki aya rahim filmi çektirmek lazım.Sonra da aşılama yaptırcam.daha fazla beklemek istemiyorum hiç bir şey yapmadan.
canım seninki gelicek ama seninde iflahını kesicek gelene kadar off adet gecikmesi çok sıkıcı canım ya doktora gidicenmi bu ay
mrb cnm hoşgeldin.
canım aşılama öncesi mensimin 2. günü doktoruma gittim oda bana adetimin 3.günü beş gün kullanmak üzere günde bir tablet klomen başladı,altı adette merional iğne yazdı onuda gün aşırı yaptırdım üç güne bir ovulasyon takibine gittim yumurtam 20 ml olunca çatlatma iğnesini vurdum dün sabah eşimle birlikte klıniğe gittik bu arada üçgün cinsel perhiz yaptık önce eşimi içeri aldılar o sperm verdi iki saat kadar bekledik (spermler yıkandı hazırlandı)sonra ben temiz önlük giyerek ameliyat haneye geçtim işlem çok basit jinekolaik masada eşimin spermlerini bir enjektör yardımı ile rahimin içine bıraktılar hiç ağrı olmadı 15 20 dakika masada kaldım hemen kalkmadım sonra bi yarım saatte dinlenme odasında uzandım daha sonra günlük yaşamıma döndüm tabi ağır işler yapmamam koşulu ile
canım ücret normalde 600 ytl idi fakat sağlıkçı olduğum için 400 e yaptılar bundan sonra tekrar yapmam gerekirse fiyat düşecek umarım siz aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsınız ama aşılamada korkutucu bişey değil.
inşlhh meleğin tutunur sana canım
inşlhh isteyen herkese rabbim doğal yoldan nasip eder
bende yaza yaptırıcam kısmetse bakalım bayanssulusmile
mrb cnm hoşgeldin.
ay ne güzel anlatmışsın.teşekkür ederim cnm.
şimdi anlıyorum.Eski iiş yerimde bi abla vardı 40 yaşını aşkın yeni evliydi ve ilk bebeğini kaybetmişti.2.için iğnelerim var diyordu yaşım ilerliyor 2güne bir gitmem gerekiyor işten ayrılacağım diyordu..
Demek o iğne olayı aşılamada oluyor bilmiyorumkismile
Canım benim inşallah aşılaman tutar,dua edicem.
Allah nasip eder inşallah bu uğraşların mukafatını alırsın.
ay inş.şu anda ezan okunuyo allahım en kısa zamanda bu mutluluğu sizede versinn rabbim duysun sesimizi :Saruboceq: evet canım 10.haftaya girdim bugünn zaman geçiyo valla daha hamileliğin zevkini çıkaranıyorum ama az kaldı inş.3 ay bitse o zaman dahada rahatlıycamm tiksinmem kusmam oluyo arada bide korku var tabiki onuda daha atamadım
amin cnm :Saruboceq:
3 ayı doldurmana birşey kalmadı canım.
hayırlısıyla bu günlerde geçer...cinsiyeti bile öğrenirsin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?