Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

porticim ben bu ay 2 kere ayrı yumurtladım galiba biri 16.günde geldi biri 23.günde geldi şu uzayan akıntıı yumoşlarım oluyo benim ama geç çatlıyolar takip uzmanı oldum bunlar konusunda benimki doktorların dediğince diyorum bu 3.cü strese dayalı diyolar stres yapınca yumoşlarım olmuyo bi ay 2 kutu menagon kullandım o ay hiç gitmek istemiyodum doktora normalde olan yumoşlar iğneyle olmadı

benim geçen yıl temmuzda ilk doktora gittiğimde 3 sağda 3 solda 6 tane yumoşum vardı jeyfi gitmiştim olmuyo diye doktor kesin gözüyle baktı o ay olursun diye stres yaptım olmadı en küçüğü 14mm di o zmandan bu zmanada aynı gerginlik oluyoo aslında pekte doktor görmek istemiyorum artık

canım senin testte negatif çıkmış ya niye adet gelmiyoo pekii psikolojikmi acaba

Ne yapmak lazım bizde şaşırdık artık ya.
hiç birşey yapmadan kendiliğinde geliverse
Allahım inşallah,hepimizin yüzünü güldürür. :Saruboceq:

iyiyim canım sen nasılsın?

teşekkür ederim cnm,iyiyim bende.
hamilelik nasıl geçiyor?

vallahi porticim sonu ne olucek bende bilmiyomm

senin düzensizlikleri çözmek lazım,neden olan şey ne acaba?
benimde yumurtlamayı çözmem lazım
of daha önümde çok aşama var benim kist giderse bu ay klomen kullancam ya yumurtam çatlarsa olacağına inanıyorum.neden bilmiyorum ama yumurtam çatlasa olacak gibi geliyor.
Olmazsa bi sonraki aya rahim filmi çektirmek lazım.Sonra da aşılama yaptırcam.daha fazla beklemek istemiyorum hiç bir şey yapmadan.

iyiyim canım haftaya salı randevum var 4 hafta oldu en son kalp atışını duymaya gitmiştim birazda telaş var uzun zaman oldu hayırlı haber alırım inş..

iyiyim canım haftaya salı randevum var 4 hafta oldu en son kalp atışını duymaya gitmiştim birazda telaş var uzun zaman oldu hayırlı haber alırım inş..

ay senin hamileliğini öğrendiğimiz dün gibi 9.haftayı doldurmuşsun bile.
zaman ne kadar hızlı ilerliyor aslında..
Bizde bi hamile kalsak,o telaşlara girsek ahh ahh boshayallersmile
İçini ferah tut canım,hayırlı haberler alırsın inşallah :Saruboceq:

ay inş.şu anda ezan okunuyo allahım en kısa zamanda bu mutluluğu sizede versinn rabbim duysun sesimizi :Saruboceq: evet canım 10.haftaya girdim bugünn zaman geçiyo valla daha hamileliğin zevkini çıkaranıyorum ama az kaldı inş.3 ay bitse o zaman dahada rahatlıycamm tiksinmem kusmam oluyo arada bide korku var tabiki onuda daha atamadım

benimde yaz ortasına kadar olmazsa aşılama olucak

canım seninki gelicek ama seninde iflahını kesicek gelene kadar off adet gecikmesi çok sıkıcı canım ya doktora gidicenmi bu ay

aynen canım ya eşimde diyo çok naz yapıyo diyeee

porti atla deve değilmiş kız aşılama rahim filmi gibi bişi allahım ona varmadan hamiş bırakır inş.ama bunuda deyeceğim gibi gözüküyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…