Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlar a.s.
ya doğum kontrol kullanıyorum ya bu ay hiç geçmek bilmedi... doktor progestanı da kedtirdi adet olamıycam diye korkuyorum :çok üzgünüm:

slm cnm hoşgeldin.
Bende onu soracaktım sabah ama yazmayınca baktım çıkmışsın soramadım.
hala adet olmadın demek.
ne olcak bu düzensizlikler bilmiyorum

ama moralinizi bozmayın benim çok düzenli de ne oluyor sanki...
yine olmuyor..yine olmuyorr :))

Canım bende daha adet olmadım Şıtres yapma gelır hapı sÜreklı kullanmıyoruz ya ondan da oluyor

rica ederim cnm

aman en sıkıcı tarafıda bu,bebek yoksa eğer hiç durmasın gelsin şu kırmızılar.
Boşa zaman kaybından başka birşey değil ama nolur stres yapmayın kızlar.
stres yaptıkça da gelmez

anka gerçekten güzel anlatmışsın aşılama olayını ben de merak ediyordum nasıl oluyor diye sağol inşallah gerek kalmadan hepimiz hamiş oluruz..

evet bence biraz da stresten de olmuyo bizim hamilelik.. çünkü benim kuzenimin elma büyüklüğünde kisti vardı ama 2 çocuk yaptı kız.. doğumdan sonra kisti aldılar yani en büyük engel stress bence..

evet bence biraz da stresten de olmuyo bizim hamilelik.. çünkü benim kuzenimin elma büyüklüğünde kisti vardı ama 2 çocuk yaptı kız.. doğumdan sonra kisti aldılar yani en büyük engel stress bence..

kıs benim eskisi gibi aklımda değil,iyice saldım kendimi bazen kaçıncı gündeyim hiç hatırlamıyorum.
unutmuyorum tabiki ister istemez aklıma geliyor ama eskisi gibi hiç değilim.Çalışamları falan o yüzden yapmıyorum ya da o günlere göre hesaplamıyorum.
sadece olmadığı zaman üzülüyorum birde hamişleri yeni doğan bebişleri gördüğümde şimdi bende böyle olacaktım die içim gidiyor.
Hiç aklıma gelmezdi böyle bişeyin başıma geleceği...
ciddi anlamda sabır gerektiriyor..
Öncelikle sağlık sonra da Allahtan sabır diliyorum bu yolda olan herkes için..

Gün gün hesaplayınca çileye dönüyor yaaaa
biraz serbest mi bıraksak yaaa bayanssulusmile

selam kızlar ben dün akşam adet oldum.Yarın doktora gidicem bakalım nasıl bir yol izleyecek
galiba iğneye geçicek (iğnedende çok korkarım).Hakkımızda hayırlısı artıkbenneyaptımki

selam kızlar ben dün akşam adet oldum.Yarın doktora gidicem bakalım nasıl bir yol izleyecek
galiba iğneye geçicek (iğnedende çok korkarım).Hakkımızda hayırlısı artıkbenneyaptımki

selam canım,hoşgeldin.
Sıkma canını bebiş olmadıysa adetin gelemsi de güzel birşey,en azından ne gerekiyorsa tedaviye başlar doktorun.
İğne derken çatlatma iğnesini kastettin değil mi?

yok canım çatlatma değil geliştirici iğneymiş.dr klomen serophene denedi ama sonuç alamadık
bakalım yarın öğreniriz nasıl bir tedavi olduğunu.tedaviye devam etmekte kararsızım napıcam bilmiyorum
Rabbim hakkımda hayırlısı neyse gönlümü ona razı etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…