Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

doğru söylüyorsun canım.bu ayda şansımızı deneyelim
iğne tedavisine geçmeden rahim filmi çekilmesi gerekiyormuş
bu nasıl bişey,acı veriyormu,çektiren varmı aranızda

Çektiren arkadaşlar daha önce yazmışlarda.
Ağrı sızı olmuyormuş ve 5dk. sürüyormuş.

Mirageye sor istersen geldiğinde en son o çektirmişti.

çatlatma iğnesiyle olmuyorsa,aşılamadan önce rahim filmi şart bence o kadar para harcanıyor.tüplerde sorun varsa boşa gitmiş olacak para

sağol canım cevabın için tşkler.mirage senin için bi mahsuru yoksa anlatabilirmisin canım
kolaymıydı zor muydu.

iyi akşamlar kızlardün muayene için erkenden hastaneye gittik o kadar yoğundu ki ancak perşembe günü saat 2 ye randevu verdiler iyi olsun madem dedik
ancak eve döndüğümüzde ben de bir bulantı başladı başagrsıs dönmesi arabayı durdurdum aferdersiniz içimden ne var neyok istifra ettim
eve gidinceye kadar yine yanı şekilde başaım kazan gibi midem alakk bullak eve geldiğimde yine bkaç kez istifra ettim gece yine aynı
artık izin laıp hastaneye gittik beni acile aldılar bugün iki şişe serum verdiler kan idrar örneği aldılar
dediler ki bünyen zayıf düşmüş ondan dolayı bu hale gelmişsin bulantı ve kusmayı yoğun yaşıyorsun az ve sık beslen zaten perşembe randevunda varmış dikkat et kendine
eve geld,k saat 4 ten 7 ye kadar uyudum kalktım domates ve salatalık yiyebildim sadece
şimdi çok şükür daha iyiyiö
uzun oldu ama kusura bakmayın

selam kıslar tiroidim 7.977 ye çıkmış akannehir
görünce şok bile olamadım nedense galiba ben iice sıyırdım
nese tabi doktoruma göstermedim her zaman gittiğim doktora gidicem bakalım
1 aydır ilaç içmiyodum
normalde ilaç kullanmaya başlamadan önce bile 4.65 düşünün 2 katı olmuş yanii
demekki reglimde bu yüzden gelmedi çünkü bu düzene girdiği zaman reglimde düzewne girmişti neseki bundan dolayı olduğunu anlamış oldum
eşim aradı sonucu soruyo ben gülerek diyorumki iki katına çıkmıl
hayrola ne bu sevinç sanki güzel haber almışsın gibi sempatiksalakcinni
adamda şaşırdı tabi ohaoldumsmile
nese ilacımı içmeye başlıcam
herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

sağol canım cevabın için tşkler.mirage senin için bi mahsuru yoksa anlatabilirmisin canım
kolaymıydı zor muydu.

canım adetinin bitmesini bekliyolar buda 8.güne tekabul ediyo bu arada eşinle cinsel ilişki yasak ben narkozla yaptırdım seni radyoloji bölümüne alıyolar narkozsuz olanlarda ağrılı olmadığını söylüyor ben narkozla zaten bişi anlamadım 10 dk falan sürüyo seni sinlenme odasına alıyolar 1 saat falan dinleniyosun zaten sonuçta çıkmış oluyo doktoruna gösteriyosun bunun arkasından 5 gün gene cinsel ilişki yasak oluyo tabi bu arada kahverengi lekelenmen oluyo bikaç gün korkma sakın yani içinin rahat etmesi için yapılması gerekiyo

Günaydın Kızlar

Teolog ne kadar zor olsada bişeyler yemek bebeğini düşünerek az da olsa bişeyler yemeğe çalış canım.
Bu dönemi kolaylılla atlatmanı dilerim.
Geçmiş olsun tatlım.

Aysen bacı o ne gıı ne kadar çok çıkmış.Haklısın adetin ondan gelmiyor sanırım.ıyiki randevu almışsın yarına.Yoksa aylarca boşa beklemiş oluyordun.
Geçmiş olsun cnm.
ınşallah yarın güzel bir başlangıç olur

anaaa porticim sağolda ben randevu almadımki sempatiksalakcinni

yani ben şimdi sağlık ocağında yaptırdım normalde tiroid için devam ettiğim doktoruma gidicem özele tahlil göstericem dicem göstercem yanii günüm yok
kadın doğumda öle gideceğim yere sabah gidip randevu alıp giriyosun
böle yani kuzum

gı ne bilem ben günler öncesinden perşembe gideceğim demiştin ya bende normal olarak randevulu gidiyorsun sandım sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
aman sen yeter ki git bi nedir,necidir,ne yapmak lazım iyiyce öğren de gelsin şu pipili

Günaydın kızlar
Portakalcım yeni günüm 3 mayıs eklermisin canım

Günaydın cnm.Hoşgeldin
Ekliyorum tatlım,hayırlısı olsun cnm

ya işte yarın eşim izinli olur herhalde beraber gideriz die öle gün belirledim
hee dicem bakalım yumurta takibi yaptırmak istiyorum bakalım serüvenim ne zaman başlıycak
çok tembelleştim yaa hastane adı bile duymak istemiyorum artık :umursamaz:

İyi yapmışsın canım.

Başlasın artık doktor bi yerden yoksa ben başlıcam... aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

yaw sizin tayin falan yok mu bu aralar,buraya taşınsanız çok iyi olur olumunekankayizsmile

he bacım başlıyım artık bi yerden

yok canım bu sene ipka verdik şarkı erteledik bebek yüzünden orda tedavi imkanı az die
şarkdan sonra belkim olabilir canım
ne demişler dağ dağa kavuşmaz insna insana kavuşurmuş :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…