Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ya hava bozuk iice yağmur yapıyo soğuk
içime kasvet doldu bee yaaa :bbo:
artık bende işlere girişem yavaş yavaş
bi de ne yemek yapcam derdi var üfff

çok sağol prticim zaten yemeği yedimmi hemen yaıtorujm çok afedersin çıkarmayayım diye bolbol salatalık ve domates yiyrm ve ekşimsi meyveler cok rahatlatıyor
çok zor gercekten de rabbim birdaha yaşatmasın

Kızlar artık doktora gitmem gerekiyor galiba ama önce erkekten başlıyorlarmış sanırım.sperm testi falan yani
bana biriniz yol gösterebilirmi acaba???
Nerden ve nasıl başlanır...12 ay geçti bebiş falan yok.Galiba birimizde bir problem var.Bana yol gösterin lütfen

ayten 35 hiç üzülme cnm daha vakti vardır eşinde bir görünsün bakalım benim yengem aklıma geldi onun adı da ayten
tam 3 yıl sonra bebiş sahibi oldu
hiç stres yapma stres de etkiler bebek oluşumunu diye biliyorum gönlünü ferah tut

1 yıl olmuş canım.doktora gitmelisin bence de.
önce eşinin spermogram yaptırması lazım.bunun içinde 3 gün cinsel perhiz yapması gerekiyor doktora gitmeden önceki 3 gün çalışma olmayacak yani.
seninde hormon testlerini yaptırman lazım.Onlarda adetin 2. ya da 3. günü yapılıyor.
bütün bunlar yapılınca sıra yumurta takibi ve rahim filmine geliyor.

Portı ayten nasılsınız kızlarrr bende vergı daıresıne Çıktım hava dÜzeltı aÇtı yaĞmur yapmaz ınŞ.

Şu rahim filmi deyince içim cızzz ediyor nedense korkuyorum....
eşim gçndermem gerekiyor galiba...
Kanımca benim tiroit hormonumla alakalı bişey karşıma çıkacak gibi geliyor.Çünki el titremesi sinir ve saç dökülmesi yaklaşık 10 aydır falan var....Bilemiyorum tabiki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…