Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cicvir sen adet olmuş muydun cnm.Listede hala 3 nisan görünüyor
mrb canım evet oldum maalesef ama kusura bakam o günşlerde netimizde gitti pek giremedim.sonrada su bahsini ettiğim preseed i arastırıp sipariş ettim.cok ugrastım.site ingilizceydibakalım bu ay onuda deniycem..o yüzden pek giremedim.beni mayısa ekleyebilirsin canım 4mayıs

portim benimde sankim uykum var gibi ama uyumak istemiyorum yoksa gece uyuyamıyorum yaaaa
eyvahedigeldismile
kahvaltı yapmamıştım,bişeyler yedikten sonra uykum açıldı :))
gece uyuyamamak da çok kötü ya oraya dön,buraya dön

Sağlık olsun.İnşallah preseed işe yarar vesilen olur canım.
tarihini değiştiriyorum.Şu çizelgenide değiştirmek istiyorum ama en son adet olduğun tarihi ve kaç günde olduğun önemli. yani 28 gün mü 29 günde mi?
yazarsan sana hemen bi çizelge hazırlıyorum

sağol canım bende iyiyim çok şkr
presedi almışsın hayırlı olsun bakalım inşlhh vesile olur
hadi bakalım sizde başarılı olursa bende almayı düşünüyorum bilmiyorumkismile
canım söylediğim gibi site ingilizceydi çeviri yapa yapa verdim siparişi ama hala becerebildimmi bilemiyorum.baska bi link te alan arkadaslar var.onlara sordum 8 güne geliyomus.bakalım inşallah yımırtlama zamanında elimde olmus olur:dance:
benim eşimin spermleri,hareketsiz.özellikle ileri hareketi %10
preseed in spermleri öldürmeden içinde baya bir süre canlı tutuyomus.umut işte hareketsizliğinden dolayı,belki bu yerine ulastırmaya yardımcı olur diye niyetlendim ve giriştim bu işe bakalım nasip.

Hadi bakalım kızlar hamile olmayı bekleyenler olarak çok az kişi kaldık.
Listemiz hamilelerle doldu opuyorumnanaktan

Hepinizi hamileler arasına yazmak istiyorum,çalışmalara devam kaydirigubbakcemile Şeniz :CüvCüv: :ecrin_bebek:

teşekkğrler tatlım ben hiç anlamıyorum bu cizelgeden.ben klomen ve+catlatma iğnesi kullanırken 1-2 gün gecikiyor günüm.aslında normali her ay 3 gün geri gelir benim adetim.mart 6 sında olmustum ondan sonrada 4 nisanda oldum.

inşallah bizimde ugraslarımız en kısa zamanda sonucuna ulasır,bizde o listeye ekleniriz porticim....

canım benim eşimdede hareketsizlik sorunu var yarım saatte %10 çıkmıştı 1 2 3 4 saatlerde hiç yoktu
keçiboynuzu kürü pekmezi arı sütü poleni bunları kullanıyo 2 ayda değerler ilk saat %40 2 saat %30 3 saat %20 ye yükseldi
sen kür uygulatmıyonmu canım
bende presed alacam bakalım diğer sorunları bi hal edince

yok canım ya ben kürleri yapmıyorum..daha dogrusu tam tarifini bilemiyorum.anlatırsan sevinirim...

yok canım ya ben kürleri yapmıyorum..daha dogrusu tam tarifini bilemiyorum.anlatırsan sevinirim...

6 7 tane keçiboynuzu kaynamış olan suya ufak ufak parçalayıp atıyosun 3 5 dk kaynatıp söndürüyosun sonra 20 dk dinleniyo süzüp ik bir hafta sabah aç karınına bir brdk akşam yatmadna 1 brdk içiyo
sonraki günler sadece akşam yatmadan önce içiyo

arısütü bal polen karışımınıda sabah akşam yiyo
pekmezinide aynen ama ben aklıma geldikçe veriyorum kaşıkla kaydirigubbakcemile5

canım bu 1 2 3 4 saatlere nasıl bakılıyo ben anlamadım eşim bir sefer verdi
ondada ileri hareketlilik falan yazıyodu :%10

peki bu pekmez keciboynuzu pekmezimi?bide bunların hepsini aaktarlardanmı temin edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…