- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.441
mrb canım evet oldum maalesef ama kusura bakam o günşlerde netimizde gitti pek giremedim.sonrada su bahsini ettiğim preseed i arastırıp sipariş ettim.cok ugrastım.site ingilizceydibakalım bu ay onuda deniycem..o yüzden pek giremedim.beni mayısa ekleyebilirsin canım 4mayıscicvir sen adet olmuş muydun cnm.Listede hala 3 nisan görünüyor
günaydın canım.nasılsın?günaydın canımkaydirigubbakcemile5
günaydın canım.nasılsın?
kahvaltı yapmamıştım,bişeyler yedikten sonra uykum açıldı :))portim benimde sankim uykum var gibi ama uyumak istemiyorum yoksa gece uyuyamıyorum yaaaa
eyvahedigeldismile
mrb canım evet oldum maalesef ama kusura bakam o günşlerde netimizde gitti pek giremedim.sonrada su bahsini ettiğim preseed i arastırıp sipariş ettim.cok ugrastım.site ingilizceydibakalım bu ay onuda deniycem..o yüzden pek giremedim.beni mayısa ekleyebilirsin canım 4mayıs
canım söylediğim gibi site ingilizceydi çeviri yapa yapa verdim siparişi ama hala becerebildimmi bilemiyorum.baska bi link te alan arkadaslar var.onlara sordum 8 güne geliyomus.bakalım inşallah yımırtlama zamanında elimde olmus olur:dance:sağol canım bende iyiyim çok şkr
presedi almışsın hayırlı olsun bakalım inşlhh vesile olur
hadi bakalım sizde başarılı olursa bende almayı düşünüyorum bilmiyorumkismile
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZBEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ
ekobero :CüvCüv: _________ Erkek
hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
berrakada :CüvCüv: ________ Kız
sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek
A&S :CüvCüv: ____________Erkek
pembehera :CüvCüv:________Kız
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
haksever :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv:
bafo :CüvCüv:
eren sezen :CüvCüv:
derindenizzz :CüvCüv:
hayal1403 :CüvCüv:
dilemma:CüvCüv:
kardelen_cicegi :CüvCüv:
teolog :CüvCüv:
bebiskom88 :CüvCüv:
Nisan Listemiz
yelizipucu_________9 Nisan
skorpion74 _______11 Nisan
anka1297_________18 Nisan
portakal_suyu _____20 Nisan
d_kupcu__________21 Nisan
gonca85gonca_____22 Nisan
ayseece___________29 Nisan
aysen_34__________ ?
Tancredi__________?
Mayıs Listemiz
sevecen86_________3 Mayıs
Ayten35___________3 Mayıs
cicvir41___________4 Mayıs
zorxx_____________6 Mayıs
mirage1983_______15 Mayıs
Son Hamilemiz: bebiskom88 alkisalkisalkis
Regl tarihi: 1 Nisan
Test yaptığı tarih: 30 Mart
teşekkğrler tatlım ben hiç anlamıyorum bu cizelgeden.ben klomen ve+catlatma iğnesi kullanırken 1-2 gün gecikiyor günüm.aslında normali her ay 3 gün geri gelir benim adetim.mart 6 sında olmustum ondan sonrada 4 nisanda oldum.kahvaltı yapmamıştım,bişeyler yedikten sonra uykum açıldı :))
gece uyuyamamak da çok kötü ya oraya dön,buraya dön
Sağlık olsun.İnşallah preseed işe yarar vesilen olur canım.
tarihini değiştiriyorum.Şu çizelgenide değiştirmek istiyorum ama en son adet olduğun tarihi ve kaç günde olduğun önemli. yani 28 gün mü 29 günde mi?
yazarsan sana hemen bi çizelge hazırlıyorum
Hadi bakalım kızlar hamile olmayı bekleyenler olarak çok az kişi kaldık.
Listemiz hamilelerle doldu opuyorumnanaktan
Hepinizi hamileler arasına yazmak istiyorum,çalışmalara devamkaydirigubbakcemile Şeniz :CüvCüv: :ecrin_bebek:
canım söylediğim gibi site ingilizceydi çeviri yapa yapa verdim siparişi ama hala becerebildimmi bilemiyorum.baska bi link te alan arkadaslar var.onlara sordum 8 güne geliyomus.bakalım inşallah yımırtlama zamanında elimde olmus olur:dance:
benim eşimin spermleri,hareketsiz.özellikle ileri hareketi %10
preseed in spermleri öldürmeden içinde baya bir süre canlı tutuyomus.umut işte hareketsizliğinden dolayı,belki bu yerine ulastırmaya yardımcı olur diye niyetlendim ve giriştim bu işe bakalım nasip.
portim bende 7 de kocişin tostundan ısırdım bi iki
şimdide çorba ısttım içiyom :içelim:
[ı]yine civcivli mi olsun cnm çizelgen farklı mı istersin?[/ı]
canım benim eşimdede hareketsizlik sorunu var yarım saatte %10 çıkmıştı 1 2 3 4 saatlerde hiç yoktu
keçiboynuzu kürü pekmezi arı sütü poleni bunları kullanıyo 2 ayda değerler ilk saat %40 2 saat %30 3 saat %20 ye yükseldi
sen kür uygulatmıyonmu canım
bende presed alacam bakalım diğer sorunları bi hal edince
yok canım ya ben kürleri yapmıyorum..daha dogrusu tam tarifini bilemiyorum.anlatırsan sevinirim...
canım bu 1 2 3 4 saatlere nasıl bakılıyo ben anlamadım eşim bir sefer verdicanım benim eşimdede hareketsizlik sorunu var yarım saatte %10 çıkmıştı 1 2 3 4 saatlerde hiç yoktu
keçiboynuzu kürü pekmezi arı sütü poleni bunları kullanıyo 2 ayda değerler ilk saat %40 2 saat %30 3 saat %20 ye yükseldi
sen kür uygulatmıyonmu canım
bende presed alacam bakalım diğer sorunları bi hal edince
canım bu 1 2 3 4 saatlere nasıl bakılıyo ben anlamadım eşim bir sefer verdi
ondada ileri hareketlilik falan yazıyodu :%10
6 7 tane keçiboynuzu kaynamış olan suya ufak ufak parçalayıp atıyosun 3 5 dk kaynatıp söndürüyosun sonra 20 dk dinleniyo süzüp ik bir hafta sabah aç karınına bir brdk akşam yatmadna 1 brdk içiyo
sonraki günler sadece akşam yatmadan önce içiyo
arısütü bal polen karışımınıda sabah akşam yiyo
pekmezinide aynen ama ben aklıma geldikçe veriyorum kaşıkla kaydirigubbakcemile5
eve gidince bakıyım bari tahlil kagıdında su saatler olayınaşimdi sonuç kağıdında bazılarında +4 +3 +2 diye yazar
bazılarında ilk saat felan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?