- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.461
peki bu pekmez keciboynuzu pekmezimi?bide bunların hepsini aaktarlardanmı temin edebilirim.
neyse cnaım ben çıkıyorum temizlik yarım kaldı dinlendim devam edem gari opuyorumnanaktan
Güncelliyorum tatlım.İnşallah bu ay hayırlısıyla gelir bebeğinporti canım ben 10 nisan da adet oldum..yeni tarihim 6 mayıs hayatım..
tatlım çizelgeni hazırladım özel mesajla gönderdim.bildirilerine bakar mısın?ewet canım cicvic olabilir...
selam cnm.bugün bekliyordum ben de seni.selam porti ben 10 nisanda adet oldum canim .sonraki adet tarihim 8.5.2010 yenilersen sevinirim.öpüyorum
merhaba arkadaslar bır sorum var.ben 3 yıllık evlıyım ve hep korunduk yani eşim korundu.mart 11 de son adetımı oldum.sonra ovulasyon gunlerıne dıkkat ederek calısmalarda bulunduk.cunku artık bebek ıstıyoruz ve korunmadık..bugun tam 11 nısan ve ben hala adet olmadım.ama 9 nısanda dr a gıttım kan testi yaptırdım ama negatıf cıktı.ama benım bugun 32. gunum ve hala adet olmadım.normalde 25 yada 27. gunlerde mutlaka olurdum ve adetım ck duzenlıydı hıc sasmazdı.dr a kist olup olmadıgını sordum .vajınal ultrasonda baktı ve hayır yok dedı.neden adet olmadım pekı dedım.psıkolojıktr dedı.ama hala olmamam benı telaslandırıyor.neden korunmadıgımız ılk ay adetım gecıktı ve ustelık hamıle de degılım.neden adet olamıyorum((
teşekkür ederim hayatım inşallah...ama bu fsh yle zor gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?