Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

peki bu pekmez keciboynuzu pekmezimi?bide bunların hepsini aaktarlardanmı temin edebilirim.

eevt canım harnup diyede geçiyo keçiboynuzu pekmezi bakkallarda marketlerdede var
fiyatı küçük kavonozların 3 3500 felan
arı sütü ise aktarlarda bazı büyük şarküterilerdede oluyo küçük bi kavonoz fiyatıda 15 ile 20 arası değişiyo süprizzzzz

soracağın başka bişi varsa sölim
he bu arada eşin sigara içmiyosa havuç suyu kürünüde yapabilirsin o da abay etkiliymiş yerimseniben

neyse cnaım ben çıkıyorum temizlik yarım kaldı dinlendim devam edem gari opuyorumnanaktan

canım şimdi bakabildim ancak,tesekkür ederim acıklamaların için.sana kolay gele,gerci sen şimdi bitirmişsindir bile işlerinikaydirigubbakcemile5
aysen cim bişey daha :) hani havuc kürü diye bişeyden bahsetmişsinya sigarayla alakası neymiş?eşim sık kullanmaz aslında sigara,arada içer.

yine kimsecikler yooooooook....tabi bugun pazar herkes evinde yada eşiyle birlikte gezmelerde ....bizde işteyiz,hafta sonunda calısmayı hiiiç sevmiyorum yaw..........kızlar benim yerimede gezin,dinlenin.. :)

sağol canım evet bitti sayılır artık
rica ederim canım havucun içindeki bir maddeden dolayı imiş
Alkol veya sigara içenler beta-karoten aldıkları taktirde bağırsak adenomlarında, bağırsak kanserinin ön basamak oluşumlarında enaz iki misli artış gözlenmiştir. Alkol ve sigara kullanmayan larda ise, tam aksine %44 azalma gözlenmiştir.
saraçoğlunun sitesinde havuç kürü diye yazarsan tamamını okur bilgi alabilirisn canım opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar bır sorum var.ben 3 yıllık evlıyım ve hep korunduk yani eşim korundu.mart 11 de son adetımı oldum.sonra ovulasyon gunlerıne dıkkat ederek calısmalarda bulunduk.cunku artık bebek ıstıyoruz ve korunmadık..bugun tam 11 nısan ve ben hala adet olmadım.ama 9 nısanda dr a gıttım kan testi yaptırdım ama negatıf cıktı.ama benım bugun 32. gunum ve hala adet olmadım.normalde 25 yada 27. gunlerde mutlaka olurdum ve adetım ck duzenlıydı hıc sasmazdı.dr a kist olup olmadıgını sordum .vajınal ultrasonda baktı ve hayır yok dedı.neden adet olmadım pekı dedım.psıkolojıktr dedı.ama hala olmamam benı telaslandırıyor.neden korunmadıgımız ılk ay adetım gecıktı ve ustelık hamıle de degılım.neden adet olamıyorum((

porti canım ben 10 nisan da adet oldum..yeni tarihim 6 mayıs hayatım..
Güncelliyorum tatlım.İnşallah bu ay hayırlısıyla gelir bebeğin
ewet canım cicvic olabilir...
tatlım çizelgeni hazırladım özel mesajla gönderdim.bildirilerine bakar mısın?
selam porti ben 10 nisanda adet oldum canim .sonraki adet tarihim 8.5.2010 yenilersen sevinirim.öpüyorum
selam cnm.bugün bekliyordum ben de seni.
düzenli olduğun için,bugün gelmiştir diye düşünmüştüm :))
aman yaza kadar bu düzen bozulmasın inşallah

merhaba cnm hoşgeldin. a.s.
Yazdılarına göre günün 11 nisanmış ve 9 nisanda kan testi yaptırmışsın,gebelik çıkmamış.
bebek olsa küçük olduğu için henüz ultrasonda görülmez ama tahlilde mutlaka değerin düşükde olsa çıkardı ve doktorun hamileleik olma ihtimalini sana mutlaka söylerdi.
İlk denemeniz olduğu için ve olacağına çok inanığ heyecanlandıysan psikolojik olarak geçiktirmiş olabilirsin.
İlk aylarda hepimiz yaşadık bir kaç günlük gecikmeleri.
gecikme 1 hafta olurs tekrar doktoruna gitmeni tavsiye ederim.
Doktorun kan tahlilini tekrarlayabilir,
adet söktürücü verebilir.
Şunu da belirtmek isterim doktorlar için korunduğunuz süre önemli değil.Korunmadığınız süre önemli ! Sen de daha yolun çoook başındasın cnm.Umarım sen bizler kadar beklemeden en kısa zamanda hamile kalırsın.
kendini strese sokmamalısın bu bütün hormonları etkilediği için sana hiç bir faydası olmayacağı gibi daha çok zararı olur.

Umudunu kaybetme,inan ama stres de yapma. Elbet olacaktır.
Bende şu kistten kurtulsam,yumurtayı çatlatsam olacağına inanıyorum.
ıçimden hep o geçiyor bu ay riske atmayacağım iğne yapılırsa

ıçtimde bende pek işe yaramadı sanırım ya da ben yaradığını düşünmüyorum.pek inanarak yaptığım bişey değil şu kürler.Bebbek olsa inanırdım da :))

6 gün yaptım ben kür,aynı zamanda kistler için ilaç da kullanıyordum.Bir kaçı gitmiş ama 1 tanesi kalmıştı.Onu da bu ay sadece ilaçla yok etmeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…