Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ya buarada benim 8 inde çok az bir şey geldi damla hatta ama ertesi gün yoğunluktu ben yoğun olan günden hesaplama yapıcam dimi?

neyse kızlar ben yalnız kaldım yaa zaten moraller sıfır takmayım dedim yok anacım geldi yine sinir etti beni ben kaçtım öpptüm sizi çok sizi seviyorummmmmmmmm

teşekkür ederiz datlum Şeniz
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

slm cnm hoşgeldin,çok özledim seni Şeniz
aman her iş yerinde bir uyuz bulunur.
aşılma yaptırırsan çalışmaya devam edecek misin?
ay bari evdeki interneti kapatmasaydınız bacım ya böle olmuyor çok özlüyorum

selam datlum yaa hemen kaçtın bee ne biçim işmiş bu :gitme:
neyse üzülme canım en azondan gecikipte umut ettirmedi
neyse artık aşılamayla gelir inşlhh meleğin canımcım
hadi öpüyorum seni dikkat et kendine opuyorumnanaktan

ya buarada benim 8 inde çok az bir şey geldi damla hatta ama ertesi gün yoğunluktu ben yoğun olan günden hesaplama yapıcam dimi?

neyse kızlar ben yalnız kaldım yaa zaten moraller sıfır takmayım dedim yok anacım geldi yine sinir etti beni ben kaçtım öpptüm sizi çok sizi seviyorummmmmmmmm

hemende gitmişsin,ben yazana kadar anacım

sen 9undan hesapla canım.
moralini bozma kuşum zaten bizde şans olsa alsanaalsanasmile
Bizim kendiliğinden geleceği yok neden moralini bozuyorsun cnm.alıştık biz artık her ay hüsran yaşamaya.
umudun aşılama olsun ve inşallah tutar bütün bu sıkıntılı günler geride kalır.

Selam arkadaŞlar ben geldım sonunda hemorajk kıstmıŞ 2 ay sÜren doĞ.kont.hapı kullanıcam 5 cm yapmıŞım bu ayda

kızlarrrrrrrrrrrr ben hala işteyim çüş dimi çıkıcam ama birazdan aysencim okudumda şimdi nasıl iş demişsin bildiğin kasiyerlik cnm spor mağazası giremiyorum millet ölmüş ayakkabısızlıktan formadan zarttan zurttan ee elemanlar yanıma gelip gidiyo müşteri gelio bakıorum duruma göre kimse olmadımı giriyorum hemn çıkıorum şimdide çıkıcaz o arada bakayım dedim belim nasıl ağrıo çok feci ohh yemek derdindende yırttım kocam evde ben işteyim olaya bak ama kendi kaşındı tabi gir gir diee.

ya bide yabancı arkdaşlar gelipte bukız ne anlatıo demesin ben açıklayım fırsat bulamadığım için içimi döküp çıkıorum kusura bakmayın bu kısda ne yazıo demeyin yani özlüyorum arkadaşlarımı yazıorum neyse öpt hepinizi

anam bacımm sen çık biran önce ordan
ne bu yaa böle alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
aman dikkat et kendine iş derken sağlıkdan olma canımcım
hadi öptüm canım portiylen ben anlıyorum yeter bacım hadi allaha emanet ol opuyorumnanaktan

seni çok iyi anlıyorum canım.
Dayanabildiğin kadar dayanırsın,sonra olmadı çıkarsın.Enişte düşünsün bakalıım biraz da bugün ne pişirsem diye kaydirigubbakcemile3
Benim kocişte benden önce geldiği için sık sık yemek yapmak zorunda kalıyor. kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın
iyi hafta sonları opuyorumnanaktan
günaydın kuşum.Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…