Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

İlahi :roflol: :roflol: koptum yhaa kaydirigubbakcemile3

Maşallah maşallah kızımıza nazar değmesin,gayet iyi gidiyor

resimleri merakla bekliyorum. opuyorumnanaktan

Desene anası gibi güzel olacak bizim prenses zemuszemus

sezencim hoşgeldin cnm,nasılsın?

hazır sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum.Berrak sen pek kilo almadın henüz ama hafta olarak ileridesin diye sana sorayım,sezencim sende erendeki hamileliğini göz önüne getirerek cevap verirsen sevinirim.
Skorpi sen de okursan bu yazdıklarımı senden de cevap alabilirim :))

gelelim soruya :))
hamilelikte eller-parmaklar çok şişiyor mu?
Ya da herkesin şişiyor mu acaba?
Alyansınızı takabiliyor musunuz hamileliğin ilerleyen aylarında da?

Eğer şişiyorsa sonra eski haline dönüyor mu acaba?

9+5 im canım daha ver galiba seninki kaçıncı haftada belli olmuştu

14 yada 15. haftada belli oldu canım.

Ben şimdiye kadar 4 kilo verdim 2,5 kilo aldım.Bu ay 61 kilo olmuşum. Yüzüklerim oluyo hala, pek bi değişiklik yok. Herkesin şişmiyo, ablamın da şişmemişti ama teyzemin kızının çooooook şişmişti elleri ayakları . Hemde 45 kilo falandı hamile kaldığında, albümin mi ne olmuş, çok tuz kullanmamak gerekiyomuş o zamanlar.

teşekkür ederim canım ben gayet iyiyim,bir sorun yok çok şükür.
bende iyiyim diyim iyi olayım aslında çok sıkılıyorum bu aralar bahar sendromumu ne anlamadım dışarı çıkıyorum yoruluyorum evde oturuyorum sıkılıyorum napıcam bilmiyorumm canım ben oğluma 70 kiloyla hamile kaldım balık etliyim birazcıkın 95 gibi doğum yaptım ama benim kusmam 9 ayda 4 yada 5 kere oldu ne bulursam yedim anlıycağın ama oğluma 4 350 gr doğdu yediklerim onada yaramış ben çok şiştim patmaklarım dolma gibi olmuştu ne yüzük ne künye takamıyodum ayakkabılarım bile olmuyodu o kadar şişmiştim hem kilo hem şişlik bi aradaydı ama doğumdan sonra kendiliğinden aldığım bütün kiloları verdim 67 oldum hatta 3 kiloda fazladan verdim 1.5 yıl emzirdim onun etkisi büyük kilo vermemde

iyi bari ben gözümde fazla büyütmüşüm demek ki.
tuzdanda uzak durduk mu tamam (tabi önce hamile kalmak lazım ) :))

alyansım biraz bol gelmeye başladı aylardır ha bu ay hamile kalırsam ,ha şu ay diye diye daralttırmadım.
parmaklarım biraz şişse tam istediğim gibi olacak.

Şimdi başka bişey beğendim,güvenip alamıyorum bu defa onu da tam alırsam.parmaklarımda şişme olursa kullanamazsam die sempatiksalakcinni

oldum tatlım ya . maalesef. 31 martta oldum eklersin. yeni tarihim 29 nisan

haziranda rahim filmi çekilcek kızlar ya

Hayırlısı olsun canım.Vakti gelince olacak,üzülme

rahim filminden de hiç korkma baj çektiren arkadaşlar 10 dk lık birşey diyorlar,ağrı sızı yokmuş.Hem olsa ne olur ki bu çektiklerimizin yanında bebişlerimiz için bir aşama daha geçmeye değer bence.

Daha önce yazmıştım.Tekrar yazıyorum.

Allah kimseye devasız dert vermez,Bize düşen o devayı aramak,bulmak.

herkese günaydın a.s.
Günaydın aysencim,nasılsın kuşum? Şeniz

günaydın kuşum iyiyim sen nasılsın portim

bugün hiç bi iş yapmıycam inşlhhh bayanssulusmile
sadece yemek derdim var :))
birazdanda izleyemediğim dizimi izlerim zemuszemus

turkbayragi Halkımızın güvenliği ve huzuru için fedakarca çalışan Polis Teşkilatının kuruluşunun 165. yıldönümünü kutluyorum. turkbayragi alkisalkisalkis

Polis eşlerini ve ailelerini de tebrik ederim alkisalkisalkis

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr napıosunuz portakalım benimki geldi hiç şaşmadan hayatım yeni tarihim 3 mayıs sanırım kafasına göre gelio artık ama zaten mayısta yapıorus gelince aşılma nasipse artık.işimi sormuştun geçen cnm işim uzun süreli olduğu için bayıyo ayrıca bir kız daha var berbaer çalıştığımız uyuz biraz hiç sevmedim aslında girerim aa çıkınca geçmişi sil aman kaldımı die bakmaktansa zorlamıorum artık.
bak ben geldim kimse yok yine ya ne şansıızım ben offffffffffffffffmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…