- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.401
Herşey güzel , ağzını burnunu gördük, ne kadar da büyümüş. ağzını açıp kapatıyodu. Ağzıyla burnunun resmi var, bilgisayara atınca buraya da eklerim. 385 gr olmuş. Herşey normal gidiyo . Kafası annesi gibi yuvarlak dedi doktor. hihoyyyt :roflol: babasının ki biraz daha uzun . kaydirigubbakcemile3 Birde kafasını yukarda sanıyodum ben meğer aşağıdaymış.yukarı tekme atıyomuş.Ben de kafa atıyo sanıyorum, kafası diye ayaklarını seviyomuşum . :roflol: :roflol: hihoyyyt
siz nasılsınız bu arada kızlarrrr?
9+5 im canım daha ver galiba seninki kaçıncı haftada belli olmuştuDönüyo canım sürekli, yüzüstü yatıyodu hastaneye gittiğimizde. Cinsiyeti kız hala, değişmedi canım. Allah gönlüme göre verdi valla. Senin ne zaman belli olucak cinsiyet ? opuyorumnanaktan
portim sen nasılsın canımm
9+5 im canım daha ver galiba seninki kaçıncı haftada belli olmuştu
sezencim hoşgeldin cnm,nasılsın?
hazır sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum.Berrak sen pek kilo almadın henüz ama hafta olarak ileridesin diye sana sorayım,sezencim sende erendeki hamileliğini göz önüne getirerek cevap verirsen sevinirim.
Skorpi sen de okursan bu yazdıklarımı senden de cevap alabilirim :))
gelelim soruya :))
hamilelikte eller-parmaklar çok şişiyor mu?
Ya da herkesin şişiyor mu acaba?
Alyansınızı takabiliyor musunuz hamileliğin ilerleyen aylarında da?
Eğer şişiyorsa sonra eski haline dönüyor mu acaba?
bende iyiyim diyim iyi olayım aslında çok sıkılıyorum bu aralar bahar sendromumu ne anlamadım dışarı çıkıyorum yoruluyorum evde oturuyorum sıkılıyorum napıcam bilmiyorumm canım ben oğluma 70 kiloyla hamile kaldım balık etliyim birazcıkın 95 gibi doğum yaptım ama benim kusmam 9 ayda 4 yada 5 kere oldu ne bulursam yedim anlıycağın ama oğluma 4 350 gr doğdu yediklerim onada yaramış ben çok şiştim patmaklarım dolma gibi olmuştu ne yüzük ne künye takamıyodum ayakkabılarım bile olmuyodu o kadar şişmiştim hem kilo hem şişlik bi aradaydı ama doğumdan sonra kendiliğinden aldığım bütün kiloları verdim 67 oldum hatta 3 kiloda fazladan verdim 1.5 yıl emzirdim onun etkisi büyük kilo vermemdeteşekkür ederim canım ben gayet iyiyim,bir sorun yok çok şükür.
kızlar nasılsınız. ne var ne yok topiğimizde. ben hala aynıyım. tık yok alıycanız.
çok korkuyorum
oldum tatlım ya . maalesef. 31 martta oldum eklersin. yeni tarihim 29 nisan
haziranda rahim filmi çekilcek kızlar ya
çok korkuyorum
Günaydın aysencim,nasılsın kuşum? Şenizherkese günaydın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?