Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım inşlhh şansın bundna sonra hep senden yana olur opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar slmlar nasılsınız gıremıyodum bayadır ne var ne yok yenı hamişler varmı

Günaydın Kızlar,herkese iyi pazarlar opuyorumnanaktan
Çok uyumayın mirmirmirmir

geçmiş olsun canım sıcak tut kendini
akşama görüşürüz tatlım msn den öpüyorum seni opuyorumnanaktan
Sağol cnm.
Akşam hiç halim yoktu.İlaca rağmen çok ağrım oldu o yüzden hiç açmadım bile pc.
Bu akşam görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan

selam cicvir.
Hadi bakalım hayırlısı ile tutsun inşallah.
Günü gününe yapılanları yazarsan bize de ışık olursun cnm.

Pazartesi sabah bende doktorda olacağım,bakalım benim doktor neye karar verecek?

İnşallah bu şansın hep devam eder ve bu iğneler bebeğine vesile olur canım :Saruboceq: :Saruboceq:
selam arkadaşlar benim lekelenmelerim bu ay erken başladı
selam mirage lekelenme derken adet başlamadan önce olan lekelenme mi?
Sen 12. günde değil misin,gerçekten erken olmuş,doktorunu aradın mı?

sealm kızlar listede bir kız daha yer alıcak:)bebşin cinsiyetini öğrendik bugün kızımız olacakmış

Madecim çok sevindim canım :1hug:
bayanssulusmile sonunda öğrenebildik,senin bebek çok nazlı olacak sanırım,ne testlerde ne de ults. da kendini kolay belli etmedi.

kızlar slmlar nasılsınız gıremıyodum bayadır ne var ne yok yenı hamişler varmı

Slm canım,nasılsın?Görüşemiyoruz

evet porticiğim adet gibiyim desem yeridir az az geliyo dünden berii

yerleşme kanaması biliyorum ama 12. günlerde adet gibi lekelenme olmasını ilk defa senden duyuyorum.Doktorun verdiği ilacı da kullanmayacağını belirtmiştin sanırım,yanlış mı hatırlıyorum?Extra bişey yaptın mı adetten sonra?Ben de merak ettim şimdi neden böyle oldu?Diğer topiklerde bu duruma ne yorum yaptılar?

aaa ne oldu kuşum halendaha ağrınmı var

bende dün iki cornetto indirdim şimdide boğazlarım şişmeye başlamış gibi eyvahedigeldismile eşime söylemem onu bağrışı arasında yedim zati sempatiksalakcinni

Ağrım var,ağrıdan dolayı uykusuzum,uykum var. mirmirmirmir
Üzerimde bir kırgınlık bir halsizlik var.Psikolojik olarakta çok hassasım,üzülmeye ağlamaya meyilliyim bugün sanki mafoldumben

Ağrım var,ağrıdan dolayı uykusuzum,uykum var. mirmirmirmir
Üzerimde bir kırgınlık bir halsizlik var.Psikolojik olarakta çok hassasım,üzülmeye ağlamaya meyilliyim bugün sanki mafoldumben

bahar geçişlerinde insanlar daha bir hassas kırılgan oluyomuş psikolojik hastalıklar bu dönem kendini daha çok gösteriyomuş
bunun verdiği bi kırgınlıkda olabilir mevsimsel değişim
bende de var biraz bu anlattıkların :teselli:

Haklısın ama bana kalırsa bizimkisi sanki biraz bahar yorgunluğu değil de bebek yorgunluğu gibi geliyor

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eccik öle galiba sempatiksalakcinni

ama yok ya işte bu dönemlerde daha hasssa oluyo insan
zaten hassastık şimdi hepten beter olduk delikafadulden

portim ben kalkıyom bacım eşim kalktı kahvaltı hazırlıyım sonrada işlere girişeyim
hadi öpüyorum güzel yanaklarından opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…