- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.661
sağol canım ya.ewet her seyde bir hayır var galiba,preseedi aldım bu ay niyetl,iydim kullanmaya,nasip,doktorum pregnyl adında bir iğne yazdı burda bi hastane var onun karsısındaki eczanelerin birinde var diye duymustum dedi.bi bak eger bulamazsan gel baska bir iğne yazıcam dedi.gittim nerdeyse 10 tane eczaneye sordum yoktu.bi tane ara sokakta bir eczane vardı ona girdim calısan bayana sordum sansınıza bir adet var dedi.ama doktorum bana 2 adet yazdı,iki adet almam gerekiyodu.bi bakıyım dedi bayan
birde baktıki aslında 2 tane kalmıs xcok sanslısınız aslında bu ilaç kaldırıldı ama sansınız varmıs dedi.balkalım,inşallah bu ay gelir meleğim,ve bekleyen herkese gelsin bebişleri.
selam arkadaşlar benim lekelenmelerim bu ay erken başladı
sealm kızlar listede bir kız daha yer alıcak:)bebşin cinsiyetini öğrendik bugün kızımız olacakmış
Sağol cnm.geçmiş olsun canım sıcak tut kendini
akşama görüşürüz tatlım msn den öpüyorum seni opuyorumnanaktan
selam cicvir.selaaaaaaaam.yine kimsecikler yok
kızlar doktorumla bu ay asılamaya karar verdik daha dogrusu doktorum istedi,bu ay yımırtaların asılamaya uygun yapalım dedi.karar verdik.pazartesi sabahı yapıcaz bakalım inşallah tutunur bebeğim bana.preseed kaldı bu ay.
sağol canım ya.ewet her seyde bir hayır var galiba,preseedi aldım bu ay niyetl,iydim kullanmaya,nasip,doktorum pregnyl adında bir iğne yazdı burda bi hastane var onun karsısındaki eczanelerin birinde var diye duymustum dedi.bi bak eger bulamazsan gel baska bir iğne yazıcam dedi.gittim nerdeyse 10 tane eczaneye sordum yoktu.bi tane ara sokakta bir eczane vardı ona girdim calısan bayana sordum sansınıza bir adet var dedi.ama doktorum bana 2 adet yazdı,iki adet almam gerekiyodu.bi bakıyım dedi bayan
birde baktıki aslında 2 tane kalmıs xcok sanslısınız aslında bu ilaç kaldırıldı ama sansınız varmıs dedi.balkalım,inşallah bu ay gelir meleğim,ve bekleyen herkese gelsin bebişleri.
selam mirage lekelenme derken adet başlamadan önce olan lekelenme mi?selam arkadaşlar benim lekelenmelerim bu ay erken başladı
sealm kızlar listede bir kız daha yer alıcak:)bebşin cinsiyetini öğrendik bugün kızımız olacakmış
kızlar slmlar nasılsınız gıremıyodum bayadır ne var ne yok yenı hamişler varmı
evet porticiğim adet gibiyim desem yeridir az az geliyo dünden berii
herkese iyi hafta sonları
portim naber kuzum nasılsın a.s.
Ağrım var,ağrıdan dolayı uykusuzum,uykum var. mirmirmirmir
Üzerimde bir kırgınlık bir halsizlik var.Psikolojik olarakta çok hassasım,üzülmeye ağlamaya meyilliyim bugün sanki mafoldumben
Haklısın ama bana kalırsa bizimkisi sanki biraz bahar yorgunluğu değil de bebek yorgunluğu gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?