- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.641
Heyyyyooo hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 hoşgeldin
birazdan gidip alıcam inşlh sevindirici bi haber veririm.:Saruboceq:
hoşbulduk kuşummmmmm Şeniz
nere gittin gııı yine :sinifsinif:
hadi canım hayırlısı olsun bakalım
inşlhhh gelmiştir meleğin
asıl sen nereye gittin?
ben onu yazalı kaç dakika geçtiklava:
ay daha kahvaltı yapmadım kuşum ne yicem ben karar veremiyorum cokacimcoook
canım hiç bir şey yemek istemiyor :dilcikar: ama midemde yapıştı,yemem lazım
yaptım ama negatif çıktı. sanki içimden bi ses var diyo. biraz daha bekliyim bi kaç gün sonra takrar yapayım. yada kan testimi yaptırsam.
bugün 2.ci günüm geçicek içimide bi hüzün kapladı. beklemek ne kadar zor yaa allahım kimseyi hüsrana uğratmasın...ama beni adetim son derece düzenlidir. hiç bu kadarlık gecikme olmamıştı..
selam arkadaşlar nasılsınızzemuszemus
herkese selam nasılsınız kızlar?
aysencim çok karnım ağrıyor :sinifsinif: mafoldumben
selaaaaaaaam.yine kimsecikler yok
kızlar doktorumla bu ay asılamaya karar verdik daha dogrusu doktorum istedi,bu ay yımırtaların asılamaya uygun yapalım dedi.karar verdik.pazartesi sabahı yapıcaz bakalım inşallah tutunur bebeğim bana.preseed kaldı bu ay.
sağol canım ya.ewet her seyde bir hayır var galiba,preseedi aldım bu ay niyetl,iydim kullanmaya,nasip,doktorum pregnyl adında bir iğne yazdı burda bi hastane var onun karsısındaki eczanelerin birinde var diye duymustum dedi.bi bak eger bulamazsan gel baska bir iğne yazıcam dedi.gittim nerdeyse 10 tane eczaneye sordum yoktu.bi tane ara sokakta bir eczane vardı ona girdim calısan bayana sordum sansınıza bir adet var dedi.ama doktorum bana 2 adet yazdı,iki adet almam gerekiyodu.bi bakıyım dedi bayanhayırlısı olsun canım inşlhh gelir meleğin
gelişmelerden haberdar edersin bizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?