Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlar.yine kimsecikler yok.ama olsun porticim ayrıntıları paylasıcağım sizlerle canım.adetimin 5.günü klomene basladım 12.günü yımırta kontrolüne gittim.doktorum dediki bu ay asılama yapabiliriz,cumartesi tekrar bi gel yumurtalarına bakalım eger yumurtaların hazırsa pazartesi asılama yapalım dedi.neyse kızlar c.tesi yani dün gittim tekrar.yumurtalarım iyiymiş.bi iğne yazdı doktorum receteye catlatma iğnesi(aslında gecen ay ilk defa vurdurmustum catlatma iğnesi ama onun ismi farklıydı ovitrelle gibi bi iğneydi doktorum bir rapor kagıdı cıkarmıstı öyle almıstım)bunun adı farklı pregnyl diye bir iğne.bunun artık piyasadan kaldırıldıgını söyledi doktorum.aslında baya etkili bi iğneymiş.burda bir hastaneden bahsetti ordaki eczanalerden birinde var diye duydum bir hastam ordan buldu dedi.c.tesi oldugu için doktorun cıkmasına 1 saat vardı.hemen bakabilirsen bak bulabilirsen al,bulamazsanda ben cıkana kadar yetiş sana rapor cıkartıyım onunla baska bi iğne alırsın dedi.10 tane eczane gezmeme ragmen hiç birinde bulamadım sonunda bir eczanedeki bayan sansınıza 1 adet kalmıs dedi ama bana doktorum 2 tane 5000 lik yazmıstı bayan bi bakıyım dedi.gitti ve geldiğinde cok sanslısınız 2 taneymiş ben tek kaldı sanıyodum dedi.inşallah buda bir işarettir ve pregenyl benimde bebişime kavusmam için vesile olur.dün aksam saat 22:00 de vurdurmamı söylemişti doktorum.söylediği saatte vurdurdum iğnemi.yarın sabah 8:30 eşim özel bi yerde sperm vericek orda ayıklıycaklar bebişime kavusmam için olan hareketli sağlıklı spermcikleri 1 saat sonra eşim alıp hastaneye gelicek,bana jineekolojik muayne masasında bir kanül yardımıyla içime verilicek.doktorum korkulalucak bir şey yok dedi.fazla agrılı bir ,işlem degilmiş,bakalım görücez.ben rahim filmi cektirmiştim bir kac ay önce agrılı gecmişti ama bunun öyle agrılı olmadıgını basit bir operasyon oldugunu söylemişti doktorum.bakalım kızlar sabah 10 gibi yapılıcak işlemim.yarın tekrar neler yasadıgımı paylasırım porticim seninle ve arkadaslarımızla..insanın kendisine ettiği duadan cok baskasının ona ettiği dua cok daha kabul derler.ben kendimden cok sizler için evlat sahibi olmak isteyen herkes için dua ediyorum lütfen sizde benim için edermisiniz.inşallah asılamam tutar.hepinizi öpüyorum.her sey gönlünüzce olur inşallah.

canım soğan kürü yaptım belki ondan oldum diyorum bakalım yarında geçmezse doktora gidecem tekrar

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bide maliyeti hakkında bilgi verirsen seviniriz
galiba bu soruyu bana sordun miragecim ignelerin fiyatı 22tl aşılamada 250tl ama bu fiyat sadece benim gittigim hastanede digerlerine sordum konakta falan 500 tl benim dr da bu hastanede oldugu için 250 fiyat verdi.

dualarim seninle.:Saruboceq: insallah hersey yolunda gider ve bebegin en yakin zamanda seninle olur

kızlar selam..çok sık giremiorum ama sizleride merak ediyorum...neler yapıyorsunuz..varmı aranızda yeni hamişler???porti sen neler yapıyorsun..iyi haberlerinizi bekliyorum...bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu..bir cimcime daha geliyor ailemize..Allah hepinizede bugünleri göztericek inşallah..umudunuzu sakın kaybetmeyin..benim olduysa herkesin olur...

Günaydın Canlarım...opuyorumnanaktan

Offff... ben adet oldum. Hemde 4 gün önce. kafamçokkarıştı Neden böle oldu anlamadım.
Hesaplama sayacıyla hesapladım... Adet tarihimi.

Bir sonraki adetiniz tahminen 16/5/2010 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/4/2010 ile 2/5/2010 tarihleri arasıdır.

Öfff eşim bebiş istemiyor hala. 2 tane var onları büyütelim diyor. Kpss yi kazanman lazım
ders çalış diyor. Kafam çok karıştı. Allahım yardım et bana :Saruboceq: Bütün hafta sonu ders çalıştım. Şu an çalıştığım iş çok ağır. Devlete girebilirsem 2. bebekte olsa fazla zorlanmam. Bebek olmadan şu sınavdan yüksek almam lazım. Dua edin canlarım bana.:Saruboceq:

merhaba aradaşlar çok mutluyum aşılama tuttu hamileyim sevinçten nasıl ağladım anlatamam hepinize dua ediyorum umarım sizde biranönce bu sevinci yaşarsınız .rabbim inşallah tamamına erdirir hala inanamıyorum sersem gibiyim

hakkında hayırlısı olsun canımcım opuyorumnanaktan

tebrikler canım sağlıkla gelsin bebişin inşlhhh :teytey: :teytey: :teytey:

canım tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah.anka1297 canım bende bu sabah ilk asılamamı oldum.inşallah bende burdan sizlerle paylasırım..senin gibi.bizimle asılama öncesi ve sonrası süreçlerini paylasırmısın.mesela çatlatma iğnesi olarak hangi iğneyi kullanmıstın.asılamadan sonra doktorun herhangi bir ilaç verdimi.:) asılamadan kac gün sonra tekrar ilişkiniz oldu?ve asılamadan kac gün sonra ögrendin göbüşünde bebiş oldugunu?paylasımlarını bekliyorum canım.inşallah benimde tutar..

portim sağol kuşum bende durumlar böle işte aslında biraz moralim bozuldu gibi oldu ama doktor çok kararlı bir şekilde sanki bişaylerin üstesinden gelebilecek gibi hırs yaptı yani en azından ben böle anladım en azından buna sevindim bakalım bir yola daha girdik inşlhh bunlar vesile olur
doktora regl olunca ilaca başka bir ilaca başlıycaz dediğinde klomen mi vereceksinz dicektim geri yuttum ilk günden kadın benden gıcık kapmasın dedim kaydirigubbakcemile3

Selam Kızlar a.s.
Bugün doktora gittim.Ultrasonda baktı ve benim o salak kist hala bana tutunuyor.
İlaca rağmen inatla gitmemiş ve 2.5 cm :umursamaz:
Kisti görmeyeceğiz ve onu yumurta olarak düşünmeyeceğiz diyerek klomen verdi yine..
Bu ay dozu da arttırdı.5.gün başlıyorum günde 2defa.
1 hafta sonra pazartesi kontrolüm var bakalım bu ay beni neler bekliyor :gitme:
Hepinizin dualarına ihtiyacım var arkadaşlar.
Üzülmekten öte artık sıkıldım doktora git gel yapmaktan

canım benim herkese dua ettiğim gibi sana da dua ediyorum.
Hayırlısıyla inşallah seninde aşılaman tutar cnm.
Ne güzel anlatmışsın ayrıntılarıyla çok teşekkür ederim.
Burada birbirimizden çok şey öğreniyoruz.
mutlu haberi vereceğine inanıyorum bu ay,içini ferah tut aşılamadan sonra sakın stres yapma.Sonucu öğrenene kadar kendine bi uğraş bul ve onunla oyalan opuyorumnanaktan

canım soğan kürü yaptım belki ondan oldum diyorum bakalım yarında geçmezse doktora gidecem tekrar
Soğandan olabilir bak,sanki duymuştum daha önce ama ilacı kullansa mıydın acaba böyle de zaman kaybetmiş olmazsın inşallah cnm.hayırlısı olsun doktora gitsen daha iyi olur yine olmazsa söyle doğum kontrol özelliği olmayan ama kisti eriten bir ilaç yazamaz mısınız diye sor.Açık ol doktora cnm opuyorumnanaktan

saol cnm ıyıyım evet bıraz uzak kalmak ıustedım kkdan cunku kafama takıyorum bazı seylerı dıye. işten ayrıldım son olarak evde pinekliyorum şimdi sen nasılsın ıyımısın.?

Evde olmak da güzel aslında iş stresi yaşamadan ev işleriyle kafasını daha kolay dağıtıyor insan.Ben de çok iyi değilim aslında kistten dolayı biraz canım sıkıldı ama buna da şükür diyelim.
Selam canım.ayy prenseslerimiz çoğalıyor desene.Çok sevindim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Kızları çifliyorsun zemuszemus
Ben bebek olmasından çok kistle uğraşacağım gibi görünüyor canım.
umutla beklemeye devam ediyorum.Sizleri aramızda görünce bizi unutmadığınızı düşünüp mutlu oluyorum.Her zaman haberlerinizi bekliyorum cnm opuyorumnanaktan

selam canım üzülme geç gelip umutlandırmasındansa erken gelemsi iyi aslında (aysenciğimin sözü,beni teselli ettiği gün :teselli: )
Bu ay benimde 2gün önce geldi de..
Aslında iyikide gelmiş bugün 3.gün rahatlıkla gittim doktora,sonraki günlerde sıkıntı olacaktı işten izin almam
Daha önce de söylemiştim,tekrar söylüyorum netteki hesaplayıcılara güvenme bence.
Onlar son 3 adetin ortalamasını alıyor.Yumurtlama günlerini onlara güvenerek hesaplarsan yanılırsın.lmaz:
Umudumuz mayısa kaldı cnm opuyorumnanaktan

:teytey: :teytey: :teytey: Çok sevindim Canım,tebrikler :teytey: :teytey: :teytey:
Hayırlı olsun a.s.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Gelişmelerden haberdar etmeyi unutma sakın.
Sizler hamile kaldıktan sonra belki bizim pek umursamayacağımızı düşünerek buraya da yazmamayı düşünüyor olabilirsiniz ama ben hepinizi merak ediyorum acaba ne oldu,acaba hamileliği nasıl,cinsiyet belli oldu mu diye heberlerinizi bekliyorum.
İnşallah sevincini Allahım burda bekleyen bütün arkadaşlarıma nasip eder :Saruboceq:

Son düzenleme:

Kuşum senin adına sevindim gerçekten.
uzun bir aradan sonra bi adım atıldı nihayet.
Doktorun kararlı olması da en az senin kararlı olman kadar önemli.
En başta seni önemsemesi tedavinin rotasını ona göre belirler.
Hayırlısı olsun hakkımızda opuyorumnanaktan
Zor ne yaptı acaba şimdi onu da merak ettim
aman iyi olmuş bişey dememişsin doktorlar pek sevmiyorlar bilinçli hastaları :))
bakalım zaman ne gösterecek bize?

evet canım bakalım bizlere daha neler bekliyo
herşey için hayırlısı olsun bakalım..
senin kist de nie gitmedi acep yaaa :mymeka:
canım bundada vardır bi hayır belkide olumunekankayizsmile
zor dan hiç ses seda yok önceden girip yazıyodu en azından şimdi onuda yapmıyo bende merak ediyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…