Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ıncır kÜrÜde 7-8 tane ıncırı yıkıyosun yarım lıtre suda kaynatıyosun sabah yemekten sonra yarısını ÖĞle yemeĞınden sonrada yarısını ıÇıyosun canım okaa

BENıM YUMOŞLARDA KUDUZ ETKıYE TEPKı VERıYOLAR NE YAPSAM POFFF HEMEN KANAMA OLUYOO ÇOK BASKI YAPIYOM GALıBA ONLARA BEBıŞ YAPIN BANA DıYEE BENDEN AYKIRI GıDıYOLAR BEN BU TOPıĞE ıLK GELDıĞıMDE HEP GEÇ OLUYOM DıYODUM ÇOK SıTEM ETTıM GALıBAA lmaz:

Kızlar akşam bi rüya gördüm bakıyorum netten tam aradığımı bulamıyorum yorumlayan ya da yorumunu bulan olursa sevinirim.

Kısaca anlatayım: akşam rüyamda annemi hamile gördüm. :CüvCüv:
Karnını açmıştı,bana bebeğin tekmelerini gösteriyordu,dokunuyordum ve ayağını hissedebiliyordum elimle.
Çok mutlu olmuştum zemuszemus
Sonra annemin yüzüne baktım.Normalde annemin cildi pürüzsüz ve tek bir sivilce yok yaşına göre de gergin ama rüyada annemin yüzü kırışmıştı,yüzü yaşlı gibiydi
Sonra bi ara babamı da gördüm (babam hayatta değil bu arada) :gitme:

canım birini hamile görmek iyi derler pek bilmiyom ama
hayırlara gitsin inşlhh

Ya inanmıyorum daha yazalı ne kadar olmuştu.Ben annemi arayacaktım o beni aradı ve abimle ilgili çok kötü bi haber verdi,moralim çok bozuk benim rüya kötüye çıktı. mafoldumben

Aynı canım bal ve Şeker yemekten bıkmıŞtım arada ÖksÜrÜk krızı tutuyo ama azaldı bal at aĞzına gıcık tuttukÇa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…