Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Evet portı sanada haber vercem ıŞe yarıyodur belkı soĞan suyu

doktora soğan kürünü söyleyecek misin?
Söylersen eğer klomen kullanırken sakıncası olur mu diye de sorabilir misin? :))
sende işe yaradıysa bende başlarım 1-2 gün sonra nasıl olsa daha yeni bitiyo

Of zamansız gelen misfirden de hiç hazetmem :umursamaz:
Sen şimdiden ayran içirmeye başla misafire eve gelince de bitkisel bi çay yap sonra esne mesne mirmirmirmir ayy çok uykum geldi bana ne oldu bu akşam falan de mirmirmirmir
yatış pozisyonunu al.ya da ay çok uykum geldi ben bi duş alayım uykum açılsın de ona oyalanacağı bişeyler ver.sonra kocayı uyandır Şeniz :kedi: sonra da duşa beraber giriverin sanki sadece sen duştaymışsın gibi kaydirigubbakcemile3

ama dur senin hemen kalkmaman lazım yataktan,duş da olmaz hemen.olmadı kıza msg atarsın duşu aldım daha bi uyku bastırdı iyi geceler diye :roflol: :roflol:

ayy bu da olmadı ya bilmiyorumkismile

Bu hafta hepimizin doktora gitme haftasıymış anlaşmış gibi.

bende dün muayene bitince doktora 1-2 soru sorayım nasıl olsa parasını verdim dedim :)) ama yok,tık yok aklıma hiç birşey gelmedi,yüzüne bile bakmadım,ayakkabıları bağladım hı hı tamam,iyi günler dedm ve çıktım

Kadın o kadar yoğun ki özel hastane de öğle arasında yemeğe bile çıkamadı.Diğer doktorar yemeğini yedi de geldi bizimkisi daha beni içeri almamıştı

Evt canım sen hem gelıŞtırıp hemde soĞan kÜrÜ uygularsan olmaz bence sen ıncır kÜrÜ uygulayabılırsın bu dÖnemde

ben kaciyorum kizlar yavas yavas hazirlanayim evin yakinina meraya kuzu getirmisler bebim oglan tutturdu me mee lere gidelim diye onu biraz oraya götüreyim,sonrada is zatii.bu geceyide oluruna birakacagim hakkimizda hayirlisi.öpüyorum hepinizi görüsmek üzere hoscakalinopuyorumnanaktan

Evt canım sen hem gelİŞtİrİp hemde soĞan kÜrÜ uygularsan olmaz bence sen İncİr kÜrÜ uygulayabİlİrsİn bu dÖnemde

ben en iyisi kür falan uygulamayım çünkü klomenin dozunu arttırdı bu ay daha çok gelişecek ki ilk yaptığında da iyi gelişmişti yumurtalar.
şimdi kürle kisti de geliştirmiyim bi de o var boshayallersmile

Sen soĞn kÜrÜnÜ kullanırsan belkİ yumoŞlara ters etkİ yapar bence ama bu benİm fİkrİm

Bende ondan tereddüt ediyorum işte boşuna tedaviden olmıyım bide.Soğanı unutayım en iyisi aman zaten aram hiç iyi değil şu kürlerle :))

tamam canım iyi akşamlar,iyi çalışmalar sana opuyorumnanaktan
belli olmaz belki şans senden yana olur bu akşam

PortıcıĞım ben sana sĞan kÜrÜnÜn kıste ıyı gelıp gelmedıĞını haber verırım ama sen kÜr yapma

PortİcİĞİm ben sana sĞan kÜrÜnÜn kİste İyİ gelİp gelmedİĞİnİ haber verİrİm ama sen kÜr yapma

evet canım haklısın benim kür yapmam iyi olmaz şimdi durumum biraz farklı yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal :dilcikar:

yapmasam da yine de sayende öğrenmiş olurum :)

bu arada sen 7 de mi çıkıyorsun?

Evet canım yapma Şımdılık buda ben ılk kÜrÜm bakalım ne batıcaz ya Çıkıcaz
bu hafta bÖyle portı yıl sonu ıŞlemlerı pofffff Çok sıkıcı

Cuma gittim en son doktora.Büyüyorlar artık.Haraket etmeye başlamışlar.Çift yumurta ikizleriymiş benimkiler 3 hafat sonrası için çağırdı doktor.2 li test te yapılıcak o zaman.İnşallah testlerimiz de iyi çıkar teyzeleri:Saruboceq::Saruboceq:

İyi yapmışsın canım.Stresli bir ortamdı belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…