- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.801
evde olmak güzel gercektende bende aksamlari yokum be canim 6 da ise gidicem bende aksam evde olmayi özledim:))
Evet portı sanada haber vercem ıŞe yarıyodur belkı soĞan suyu
misafir esimin yegeni oda benle calisiyo trdeydi dönüs yapti tekrar buraya ev tutana kadar bende ikimizde ayni saatte isten gelcez 12 de ne deyipte yatcam hep gec saate kadar oturuyoruz kizla.adami uyandiririmda. hadi ben yattim sonra adam cikip nasil dus alcak kiz otururkenne.
Ama benİm bİldİĞİm klomenle İncİr kÜrÜ yapabİlİrsİn
Evt canım sen hem gelİŞtİrİp hemde soĞan kÜrÜ uygularsan olmaz bence sen İncİr kÜrÜ uygulayabİlİrsİn bu dÖnemde
Sen soĞn kÜrÜnÜ kullanırsan belkİ yumoŞlara ters etkİ yapar bence ama bu benİm fİkrİm
tamam canım iyi akşamlar,iyi çalışmalar sana opuyorumnanaktanben kaciyorum kizlar yavas yavas hazirlanayim evin yakinina meraya kuzu getirmisler bebim oglan tutturdu me mee lere gidelim diye onu biraz oraya götüreyim,sonrada is zatii.bu geceyide oluruna birakacagim hakkimizda hayirlisi.öpüyorum hepinizi görüsmek üzere hoscakalinopuyorumnanaktan
PortİcİĞİm ben sana sĞan kÜrÜnÜn kİste İyİ gelİp gelmedİĞİnİ haber verİrİm ama sen kÜr yapma
Günaydın Kızlar a.s.
Teşekkür ederim cnm.Bu ay geçeceğini sanmıyorum çünkü onun için ekstra bişey kullanmayacağım,aksine klomen yumurtaları büyütürken onu da büyütecek ama seninde düşündüğün gibi engel değil demek ki doktor klomen verdiğine göre.
İnşallah bu zor günlerin mukafatını alırım.Alalh herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Sen nasılsın?Var mı gelişme?
Evet keseyi gördük canim. Bilmiyorum degerler düsük biraz dedi. Kafam karisti. Ama dün kesede büyümüs demisti. Yarin gittgimde konusayim bakalim. Dua edin benim icin ne olur mafoldumben
selam canlar ben işten çıktımmmmm oh be rahatladım yok anacım bana göre değilmiş çok uzundu baydım ya kafa dağıtayım dedim ama yok nerde daha çok stres yaptı bana evde net olmadığı içinde giremedim tabi şimdide kuzene geldim hemen size bakayım dedim ama neyse açtırıcaz ben evde bayarım net olmadan neyse neler var kızlar?şöle baktım bide aysen doktora gitmiş portakalımın kistleri erimemiş ben aynıyım nolcak kızlar halimiz ya boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?