- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.821
günaydın kızlar kist gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Cuma gittim en son doktora.Büyüyorlar artık.Haraket etmeye başlamışlar.Çift yumurta ikizleriymiş benimkiler 3 hafat sonrası için çağırdı doktor.2 li test te yapılıcak o zaman.İnşallah testlerimiz de iyi çıkar teyzeleri:Saruboceq::Saruboceq:
Yapma yaa bilmiyorumkismile tüh$ans bizden yana degildi porti( yatti yani .birdahaki aya insallah..
günaydın kızlar kist gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın bebişkom nasılsın?
iyiyim canim bugün tekrar kan verdim Yarin alicam sonucu bakalim. Sen nasilsin?
Hadi hayırlısı bakalım.
Bence kafana takma içini ferah tut,keseyi görmüşsün sonuçta manyak mı o doktor ne?
Teşekkür ederim ben iyiyim cnm,kahvaltı yapıyorum cokacimcoook
Klomene bugün başlıyorum hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
Cuma gittim en son doktora.Büyüyorlar artık.Haraket etmeye başlamışlar.Çift yumurta ikizleriymiş benimkiler 3 hafat sonrası için çağırdı doktor.2 li test te yapılıcak o zaman.İnşallah testlerimiz de iyi çıkar teyzeleri:Saruboceq::Saruboceq:
misafir esimin yegeni oda benle calisiyo trdeydi dönüs yapti tekrar buraya ev tutana kadar bende ikimizde ayni saatte isten gelcez 12 de ne deyipte yatcam hep gec saate kadar oturuyoruz kizla.adami uyandiririmda. hadi ben yattim sonra adam cikip nasil dus alcak kiz otururkenne.
hadi canım gözün aydın sevindim hep iyi haberler alalım inşlhhhhhhhhhhh :Saruboceq:günaydın kızlar kist gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydin hanimlar....
İnŞ.aysencİĞİm ya doktor bu ay Ümİt vermedİ ama Şİmdİde İncİr kÜrÜ yapıcam yumoŞları gelİŞtİreyİm
sağol cnmafiyet olsun canim.
Ay insallah ise yarar cok bekletmeden gelir canim bebisin. :Saruboceq:
Portİ patron burada o yÜzden sadece gelİŞmeyİ yazdım kaÇtım canım dĞÜn doktora gİttİm İŞte doktorun hatta nİye geldİn dedİ bende dedİm gene adet oldum İlaÇta İÇmedİm sadece 2 gÜn İÇtİm dedİm dur bakalım neyden dİye dedİ bayaĞı baktı ultrasonla temİz normal over kÜÇÜk olan kİstler temİz dedİ bu ay kendİ halİne bırakalım dedİ soĞan kÜrÜnÜ demedİm ama
günaydın kuşum hoşgeldin,nasılsın?portim nerdesin kuşum opuyorumnanaktan
Hadi bakalım sen kendi kendine doktora gerek kalmadan başaracaksın.Allah yardımcın olsun inşallah nasip eder :Saruboceq:İnŞ.aysencİĞİm ya doktor bu ay Ümİt vermedİ ama Şİmdİde İncİr kÜrÜ yapıcam yumoŞları gelİŞtİreyİm
canım bellimi olur inşlhh anlamadna gelir
ayy sende bu ara kürlere takmışın sırnaşık şey bende bi ara çok takmıştım
bal trçn yaptım reglim gecikti
soğan suyu yaptım reglim gecikti
ya bende anormallik var ya da bunlar boş işler
bal-tarçında soğan suyuda ara kanama yaptı tatlım bende ama soğan suyu işte kisti attı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?