Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

yaa havalarda cok soğuk yarın akşam 8 de kasaba meydanında 23 nisan programı var gündüz olsa da neyse
üstelik yarın iki derece daha düşecekmiş
hastalığım yenilemese bari
alttaki etikette ayakkabı var neyi simgeliyor cnm

canım benim doktorum herhangi bir ilaç vermedi neden acaba?sadece adet dönemini bekliycez dedi okadar....hiçbir ilaç kullanmıyorum şimdilik bakalım....anka cım bide merak ettiğim baska birşey daha var eşinin spermler yıkandıktan sonra hareketlileri kaç cıkmıstı?

herkese günaydınlar a.s.

günaydın arkadaşlar ben bu kulübe yeni katıldım. bizde eşimle yaklaşık 1 yıldır çocuk sahibi olmayı deniyoruz ancak bu denemelerimiz başarısız oldu. doktora gittik. benim hormonlarım gayet iyi çıktı ama progesteron seviyem adetimin 22. günü 2.2 çıktı. doktor biraz düşük dedi. progestan verdi ona da yeni başladım sonra klomen kullanacağım. inşallah etkili olur benimle aynı durumda olup bu ilaçların faydasını gören var mı? bu ilaçlar geçici bir süre mi arttırıyor yumurtlamayı? nolur yardımcı olun arkadaşlar.....:sinifsinif:

öncelikle hoşgeldin derhak cım
ama sana ayrdımcı olamayacağım bilgim yok malesef tmm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…