Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

herkese slm kızlar uzun zamandır girmiyordum foruma moralim bozuluyo diye ama sizi de merak ettim dayanamadım zemuszemus

porti canım ben de cumartesi ve bugün kontrole gittim doktor takibe başladı öncesinde de femara kullandım yumurta gelişsin diye bugün 11mm olmuş. adetin 13. günündeyim. Biraz geç gelişiyo dedi.lmaz: Bi de eşimin spermiyogram sonucu 21 milyon çıktı normal değerlerin alt sınırında dedi doktor ama netten baktık 7 milyon bile yeterliymiş anlamadım ben bu işten delikafadulden

Canım keÇı boynuzunu kaynat bıde pekmezını yedır benım eŞım pekmezını yıyo ıŞe yarıyo sankı dıyoo sende dene derım bıı

Canım keÇİ boynuzunu kaynat bİde pekmezİnİ yedİr benİm eŞİm pekmezİnİ yİyo İŞe yarıyo sankİ dİyoo sende dene derİm bİİ

evet keçiboynuzunu duymuştum mirage yapıcam.. sen de demişsin ya usandım artık diye şu an ben de o noktadayım ne zor işlermiş ya yok yumurta büyüdümü çatladımı sperm az mı çok mu en iyisi kestirmeden tüp bebek yaptırmak diyorum sonra vazgeçip doğal yollardan olsun sabret diyorum guclubacismile

Benım doktorum tÜp bebeĞı ıstemedı olucak boŞuna masraf yapma dedı hatta ozman ev falanda almamıŞtım dÜŞÜnmeden yapalım dedık ama kabul etmedı Şu anda ben ev aldım yapamam bır sene sonra falan anca yapabılırım herŞeyı hesaplıyorum aŞılama tÜp bebek ne yapsam ne etsem dıye

Ben Çıkıyorum canım ıyı akŞamlar doktorlarda bazen moral bozmaya bıre bır eŞın sıgara ıÇmıyosa havuÇ kÜrÜde Çok ıyıymıŞ canım aklında olsun alternatıf tıp denıyorum bu ay ama fosssss olucak bÜyÜk ıhtımal ben geÇ baŞladım sen zamanında baŞla ıŞı yarar ınŞ.

iyi akşamlar canım sağol

Valla portİ gÖrÜnÜrde bİŞ yok ama ben artık alahımın gÜcÜne gİtmesİn ama Çok yoruldum ya olmayacak gİbİ gelİyo artık

Ben de çok yoruldum.Bugün hastanede doktoru beklerken gözyaşlarıma engel olamadım.
Ne umutlarla her ay kaç defa aşındırıyorum hastaneyi...hep hüsran..
Görünürde bişey olsa da bak gördün işte ilaç bile işe yaramamış,doğru düzgün gelişmemiş bile
Bu arada bugün gittim bi kutu incir aldım,şimdi işyetim eve gidene kadar kaynatma imkanım yok bende 7-8 tanesini yedim,arasına bide ceviz koydum onunda faydası olur belki diye :)) afiyetle yedim,inşallah yemekte etkili olur suyunun yanı sıra

Selam canım,hoşgeldin.benim de buraya girmeyince morlim bozuluyor,bak doktorda üzülünce hemen koştum buraya ve sağolsun miragecim inciri önerdi,hiç aklımda yoktu kür mür..Belki faydası olur umut işte
Sen de benim gibisin desene bu ay bakalım bizi neler bekliyor?
Sperm konusunda kafaya takma miragenin de dediği gibi pekmez ona çok iyi geliyormuş.
Bunlar nasıl ilaç ya güya yumurta geliştirici ama zaten kendi kendine de yumurta o boyutta oluyodu.
İnşallah hayırlısıyla gelişir şu yumurtalar :Saruboceq:

selam kızlar porticim canım bende denemiştim incir kürünü bide bal tarçın çörek otunu eşimede keçi boynuzu yapmıştık tavsiye ederim..bendede klomen koca bi kistten başka bişey vermemişti ama kistim varken geldi oğlum umudunu yitirme canım benim nazlı bebiş zamanını bekliyor,seni çok iyi anlayan biriyim bende neler yaşadım çok şükür bugünüme..(bu arada oğluşum kesinleşti teyzesi)

cnm hoşgeldin.Zaten seni aklıma getiriyorum şu kisti düşündüğüm zaman.Allahtan umut kesilmez diyorum.
Benim eşimin spermleri çok iyi Şükür:Saruboceq: bide onunla uğraşsak offf düşünemiyorum..
Benim derdim şu inatçı kist ve yumurta.
Doktor bana kisti yumurta gibi düşünmeyeceğiz demişti ama bugün de dedi nolur nolmaz ilişki olsun belki o çatlarsa dedi.
Kafam karıştı kafamçokkarıştı

ay prensimiz kesin demek,çok güzel zemuszemus isim hazır mı?

olsun canım sen herşeyi dene benim eşiminde normaldi ama arttırıyormuş yinede..ilişki olayınıda aksatma cidden hiç belli olmaz ben hergün ilişki olduğu ay hamile kaldım..ondan önceki aylarda günaşırı demişti doktor ama olmamıştı bide onu dene.10. günden 17,18 e kadar:))

valla geliyor prensim,canım benim içimde RÜZGAR var bakalım henüz kesin değil ama en çok içime sinen isim yıllardır çok beğenirim..bakalım bi süre sonra netleşir alternatifleri değerlendiricez:)) önerilere açığız şekercim:))

Bence rüzgar çok güzel bir isim senin içine de sinmiş.Ben rasgele isim söyleyip kafanı karıştırmıyım şimdi :))
Bizim evin hallerini izlerken rüzgar ismini bende çok beğenirdim :))

Doğru diyorsun ben çalışmaları aksatmıyım,Allah ne verdiyse :)) değerlendireyim önümüzdeki günleri.
Bu ay da olmazsa doktoru ve hastaneyi değiştireceğim zaten

canımcım ben kaçıyorum yemek saati çok öptüm ...iyi düşün iyi olsun herşey dualarım seninle tatlım..

Güle güle canım.Afiyet olsun iyi akşamlar.
Teşekkür ederim inan benim dualarımda sizinle.Hamile kalmakla da iş bitmiyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

ay varya bende o diziden zaten beğenmiştim bak tesadüfe ya:))) evet tatlım başka dr dene bi kişye bağlı kalma..aminnnnnnnnnn canım sağlıkla almak en büyük temennim darısı herkese inşallah çok öptüm sağol canım...

ay sorma tatlım topik açık bi taraftan notlarla sorularla uğrastım. bi taraftan okudum. anca yetemiyorum ya. bu arada bendede bu ay tık yok içime doğuyo

buarad cnm sakın kisti sorun etme. benim kuzenim kocaman kisti vardı. yumurtlaması sorundu. ama ama hamile kaldı. üstelik doktorun bu ay olmaz zor dediği ay. üstelik kasalarla şeftali taşımış nasıl olsa hamile değilim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…