- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.901
[ı]teşekkür ederim canım,incir alayım da akşama başlıyım bari...
Başka yapacak bişey yok,doktorda ilaçlarda foss[/ı]
Selam Kızlar :gitme:
Bugün kontrolüm vardı,doktora gittim.
Yumurtalara baktı 1 tane yumurta oluşmuş o da şuan 10mm. Kistim hala duruyor 2.5cm
Moralim çok bozuk mafoldumben 1tanecik yumurta var o da daha tam gelişmemiş.
Klomeni günde 2 kez almıştım bir de...
Çarşamba tekrar bakacak ama hiç ümidim kalmadı. mafoldumben
Bu ay da fos :umursamaz: deliriciim Çok üzgünüm çoook
Canım keÇİ boynuzunu kaynat bİde pekmezİnİ yedİr benİm eŞİm pekmezİnİ yİyo İŞe yarıyo sankİ dİyoo sende dene derİm bİİ
Ben Çıkıyorum canım İyİ akŞamlar doktorlarda bazen moral bozmaya bİre bİr eŞİn sİgara İÇmİyosa havuÇ kÜrÜde Çok İyİymİŞ canım aklında olsun alternatİf tıp denİyorum bu ay ama fosssss olucak bÜyÜk İhtİmal ben geÇ baŞladım sen zamanında baŞla İŞİ yarar İnŞ.
Valla portİ gÖrÜnÜrde bİŞ yok ama ben artık alahımın gÜcÜne gİtmesİn ama Çok yoruldum ya olmayacak gİbİ gelİyo artık
herkese slm kızlar uzun zamandır girmiyordum foruma moralim bozuluyo diye ama sizi de merak ettim dayanamadım zemuszemus
porti canım ben de cumartesi ve bugün kontrole gittim doktor takibe başladı öncesinde de femara kullandım yumurta gelişsin diye bugün 11mm olmuş. adetin 13. günündeyim. Biraz geç gelişiyo dedi.lmaz: Bi de eşimin spermiyogram sonucu 21 milyon çıktı normal değerlerin alt sınırında dedi doktor ama netten baktık 7 milyon bile yeterliymiş anlamadım ben bu işten delikafadulden
selam kızlar porticim canım bende denemiştim incir kürünü bide bal tarçın çörek otunu eşimede keçi boynuzu yapmıştık tavsiye ederim..bendede klomen koca bi kistten başka bişey vermemişti ama kistim varken geldi oğlum umudunu yitirme canım benim nazlı bebiş zamanını bekliyor,seni çok iyi anlayan biriyim bende neler yaşadım çok şükür bugünüme..(bu arada oğluşum kesinleşti teyzesi)
olsun canım sen herşeyi dene benim eşiminde normaldi ama arttırıyormuş yinede..ilişki olayınıda aksatma cidden hiç belli olmaz ben hergün ilişki olduğu ay hamile kaldım..ondan önceki aylarda günaşırı demişti doktor ama olmamıştı bide onu dene.10. günden 17,18 e kadar:))
valla geliyor prensim,canım benim içimde RÜZGAR var bakalım henüz kesin değil ama en çok içime sinen isim yıllardır çok beğenirim..bakalım bi süre sonra netleşir alternatifleri değerlendiricez:)) önerilere açığız şekercim:))
canımcım ben kaçıyorum yemek saati çok öptüm ...iyi düşün iyi olsun herşey dualarım seninle tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?