Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hiç kilo almamıştım en son kontrolümde bakam bu sefer ne oldum:)kızım ben sana ne dedim tekniği unut artistiğe çalış:)işte o vakit ikiz geliyo:)şehvet lazım şehvettttttttttttttttt

sizi gördüm daha iyi oldum çok canım sıkılmıştı bugün.
sen nasılsın?Bebişler nasıl?

hiç kilo almamıştım en son kontrolümde bakam bu sefer ne oldum:)kızım ben sana ne dedim tekniği unut artistiğe çalış:)işte o vakit ikiz geliyo:)şehvet lazım şehvettttttttttttttttt

Her türlüsünü denedim.Çalışmalarda sorun yok da sorun yumurtacıklarda be anam :))

hımm buzlukta biiriktir bacımm...bi gn değerlendirirsinn....tabe buzluktan çıkınca ne olur bilemiyorumm...e canım nasılsın görüşmeyeli.benim annem yanımda ya pek giremiyorum bu aralar...

hımm buzlukta biiriktir bacımm...bi gn değerlendirirsinn....tabe buzluktan çıkınca ne olur bilemiyorumm...e canım nasılsın görüşmeyeli.benim annem yanımda ya pek giremiyorum bu aralar...

buzluk iyi fikir bi alışamadım kalan şeyleri buzluğa atmaya :)

bi iyiyim bi kötüyüm anlık bişey gelip geçiyor.Buna da şükür diyelim.Sen nasılsın?evliyken insanın annesinin yanında olması ne güzel dime?

ayy çok güsel canımmm.....geziyoruz sohbet ediyoruz..bi de istanbul da çok yalnızım iyi olduu benim içinn tatlımm

2li test neden yapılıyor bilmiyorum,henüz oralara çalışmadım :))

Ben cinsiyetlerini çok merak ediyorum aslında ama öğrenmene de daha çok hafta var.

ben geldim kızlar

porti bak erken geldim bugünnnnnn

Hoşgeldin canım,harikasın tam zamanında geldin opuyorumnanaktan nasılsın?

ayy çok güsel canımmm.....geziyoruz sohbet ediyoruz..bi de istanbul da çok yalnızım iyi olduu benim içinn tatlımm

aman iyi değerlendir bu zamanları.havalarda ısınıyor daha çok gezersiniz.ay anne tecrübesi de başka oluyor evde.Annem bana geldiği zaman der canın ne istiyor yavrum söyle yapayım diyor.Çok hoşuma gidiyor.Bayılırım annemin yemeklerine,hamur işlerine ayyy keşke gelebilse

2li test neden yapılıyor bilmiyorum,henüz oralara çalışmadım :))

Ben cinsiyetlerini çok merak ediyorum aslında ama öğrenmene de daha çok hafta var.

Zeka testi canım.Down sendromu var mı bakılıyo ultrasonda ense kalınlığı ölçülerek..Yaşayarak öğreniyoruz zaten,mncesi sadece kulak dolgunluğu.Sen de yaşayacaksın canım bu tatlı telaşları.
Cinsiyet erkek olunca erken tahminler oluyor,bakalım bilmiyorum doktorum tahminde bulunur mu?Bir tanesi kız olursa babası da ben de çok mutlu olacağız.Sağlıkla doğmaları ilk temennim

porti haklısın canım..inşallah senin aannende gelir yakında tatlım.
dilemma canım hayırlısıyla rabbim gönlünüze göre versin.darısı tümm isteyenlere inşallah

yok maalesef tatlım 1 yıldır istiyoruz.1 ay önce doktora gittim..fsh değerim yüksek çıktı.hatta doktor erken menopoz dedi...şimdi bitki felan içiyorumm...bakalım inşallah düşer de canımm...

yok maalesef tatlım 1 yıldır istiyoruz.1 ay önce doktora gittim..fsh değerim yüksek çıktı.hatta doktor erken menopoz dedi...şimdi bitki felan içiyorumm...bakalım inşallah düşer de canımm...

Düşer canım .Bak benim de prolaktin yüksekti.İlaç kullandığımın 2. ayı gebe kaldım.Hem de ikiz.Doktorum ilacımın yumurtalara baskı yaptığını,bu yüzden bile ikiz olabileceğini söyledi.Allah gönlüne göre versin canıma.s.

ahh canımmm benim nasıl moral buluyorum böle şeyler duyunca bilemezsin.allah razı olsun....oyy rabbim esirgesin ikizleriniii...sağsalim alın kucağınıza inşallahh

Haklısın yaşayarak çok şey öğreniyoruz ama sayenizde yaşamadanda tecrübe ediiciz bazı şeyleri :1hug:
İnşallah Allah gönlünüze göre verir cnm

porti haklısın canım..inşallah senin aannende gelir yakında tatlım.
Biraz zor gibi ama inşallah gelir.Bebiş olursa uzun süre bizimle yaşar zaten

İnşallah düşer canım Allah şifa verir ve tez zamanda kavuşturur meleğine :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…