- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.941
:roflol: :roflol: Alemsin cnm ya güldürdün yine beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çok kilo almamışsın,memelerinde ayrı bi sexülük katmuş zemuszemus
amin cnm ya inşallah Allah bana da gösterir,sıkıldım artık beklemekten :umursamaz: siz doğurana kadar bari biz hamile kalsak :))
Naber porti
hiç kilo almamıştım en son kontrolümde bakam bu sefer ne oldum:)kızım ben sana ne dedim tekniği unut artistiğe çalış:)işte o vakit ikiz geliyo:)şehvet lazım şehvettttttttttttttttt
hımm buzlukta biiriktir bacımm...bi gn değerlendirirsinn....tabe buzluktan çıkınca ne olur bilemiyorumm...e canım nasılsın görüşmeyeli.benim annem yanımda ya pek giremiyorum bu aralar...
sizi gördüm daha iyi oldum çok canım sıkılmıştı bugün.
sen nasılsın?Bebişler nasıl?
İyilerdir inşallah canım.Allaha emanetler.10 gün sonra kontrolüm var.2 li test te yapılacak
buzluk iyi fikir bi alışamadım kalan şeyleri buzluğa atmaya :)
bi iyiyim bi kötüyüm anlık bişey gelip geçiyor.Buna da şükür diyelim.Sen nasılsın?evliyken insanın annesinin yanında olması ne güzel dime?
ben geldim kızlar
porti bak erken geldim bugünnnnnn
ayy çok güsel canımmm.....geziyoruz sohbet ediyoruz..bi de istanbul da çok yalnızım iyi olduu benim içinn tatlımm
2li test neden yapılıyor bilmiyorum,henüz oralara çalışmadım :))
Ben cinsiyetlerini çok merak ediyorum aslında ama öğrenmene de daha çok hafta var.
hoşgeldin ayşe....
dilemme test sonucu iyi olur inşallah....
ikili testte ense kalınlığına felan bakılıyo sanırım değilmi
porti haklısın canım..inşallah senin aannende gelir yakında tatlım.
dilemma canım hayırlısıyla rabbim gönlünüze göre versin.darısı tümm isteyenlere inşallah
yok maalesef tatlım 1 yıldır istiyoruz.1 ay önce doktora gittim..fsh değerim yüksek çıktı.hatta doktor erken menopoz dedi...şimdi bitki felan içiyorumm...bakalım inşallah düşer de canımm...
Zeka testi canım.Down sendromu var mı bakılıyo ultrasonda ense kalınlığı ölçülerek..Yaşayarak öğreniyoruz zaten,mncesi sadece kulak dolgunluğu.Sen de yaşayacaksın canım bu tatlı telaşları.
Cinsiyet erkek olunca erken tahminler oluyor,bakalım bilmiyorum doktorum tahminde bulunur mu?Bir tanesi kız olursa babası da ben de çok mutlu olacağız.Sağlıkla doğmaları ilk temennim
Biraz zor gibi ama inşallah gelir.Bebiş olursa uzun süre bizimle yaşar zatenporti haklısın canım..inşallah senin aannende gelir yakında tatlım.
yok maalesef tatlım 1 yıldır istiyoruz.1 ay önce doktora gittim..fsh değerim yüksek çıktı.hatta doktor erken menopoz dedi...şimdi bitki felan içiyorumm...bakalım inşallah düşer de canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?