Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hadi ya bak görüyor musun? Allah istedi mi her türlü oluyor.
kafaya takmamak elde değil de işte yinede insan bu tür mucizeler duyunca seviniyor.
Nolcak bizim bu halimiz bilmem aysecim

ben yemiyorum canım yenmiyo galiba ama yesende zararı olmaz yani

İyi fikir aslında değerlendirmek isterim ama ona nasıl vakit ayırırım da yaparım bilemiyorum. bilmiyorumkismile
Yemek bile yapacak zamanım olmuyor bu aralar
-tatlicadiarzu-

Silersin belki diye alıntı yapmıyorum resmi :))

kıskandım göbişini çok tatlısın :)) hamile olduğun belli oluyor artık.Memelerde iyi görünüyor
:))

Silersin belki diye alıntı yapmıyorum resmi :))

kıskandım göbişini çok tatlısın :)) hamile olduğun belli oluyor artık.Memelerde iyi görünüyor
:))

canım benim en kısa zamanda allah sanada göstersin...memeleri biliyon pamela anderson stylee benden 50 metre önde gidiyolar daha ne kadar büyürler bilmiyorum artık:)uyurken boğulmasam bari:)

canım benim en kısa zamanda allah sanada göstersin...memeleri biliyon pamela anderson stylee benden 50 metre önde gidiyolar daha ne kadar büyürler bilmiyorum artık:)uyurken boğulmasam bari:)

:roflol: :roflol: Alemsin cnm ya güldürdün yine beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Çok kilo almamışsın,memelerinde ayrı bi sexülük katmuş zemuszemus

amin cnm ya inşallah Allah bana da gösterir,sıkıldım artık beklemekten :umursamaz: siz doğurana kadar bari biz hamile kalsak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…