Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aminnnnn canımm.inşallah sende önce bebeğine sonrada annene kavusursun canımm...sen yurt dışındamıydınnbilmiyorumkismile

Kusura bakma cnm aksam bılgısayar kapandı ve hala acılmıyor o yuzden yazamadım.Sımdı cok salak bı klavyeden yazmak zorundayım.
Ben yurt dısında degılım cnm.Akdenız bolgesındeyım,annem de marmara...Aramızda 12 saat var.Annemde pek sık gelemıyor :gitme:

İnşallah canım.Stes yapma bu da olumsuz etkiler.Ben çıkıyorum.Kendine iyi bak canıma.s.

ay nasılstres olmıyım cnm bugun gene bı ton sınır oldum geldım.sende kendıne ıyı bak cnm
Portİİİİİİİİİİ hadİ gel ne yaptın anlat merak edİyorum

Gunaydın mırage
Geldım cnm ama ne yazık kı gene ıyı haber yok.
Kıst aynen yerınde duruyor o da catlamamıs dıger yumurtada gelısmemıs
degısen bısey yok.cuma yıne gıdecegım,pazartesı yıne gıdecegım...hala gelısme olmazsa bu ayı da pas gececegız dedı doktor mafoldumben mafoldumben

Sen devam et ıÇmeye artık ıÇıne bır tanede havuÇ at hadı bakem ama sıgara falan ıÇıyosan ıÇme okeymı canım moral bozmak yok kıstın Çok kÜÇÜk hıÇ dert etme onu 4.5 camle geÇen ay bı arkadaŞım hamıŞ kaldı senmı kalamıycan pehhh

kure devam edıyorum yapcakbısey yok zaten baska ...
kıstıde gectımılaca ragmen nasıl yumurta olusmadı anlamadım.
yok ya hıc umudum yok mırage baksana hıc rastgıtmıyor ısım
olan seyler olmuyooor
offf son 3ay bosa gıttı yaa..

Portım aynı durumdayız canım bende hep aynı Şeylerı yaŞıyorum ama artık Çok yoruldum ben mola verdım sende bı ay mola versene kendıne kafanı daĞıt sen 3 ayda sıkıldım ben geÇen ay temmuzdan berı yumoŞ gÜnlerınden adet gÜnÜne kadar 2 gÜnde bır gıdıyodum Çok sıkıntılı ıŞler canım

porti seni en iyi ben anlıyorum aynı süreçlerden geçiyoruz çok gergin oluyoruz gittikçe buda vucudumuzu etkiliyo

Cok haklısın ıster ıstemez etkılıyordur.
bızde de nasıl bı sans varmıs ya..aksılıkler terslıkler pesımızı bırakmadı
yarına kadar kurtulamam artık ıcımdekı mutsuzluktan

ah porti bu ayki umutsuzluğum kimsede yoktur benim ama gende çabalıyom bugün kür yapamasamda deniyorum bu aya değilde diğer aya hazırlık olsun diye bu aydan okadar umutsuzum yanii allahım gösterecek inş.bizede ama bu kafamızı bi dağıtsak ama oda mümkün değil sürekli doktor muhabbeti geçiyo gidiliyo geliniyo

Allah bıze ve bızım gıbılere yardım etsın ınsallah.:Saruboceq:
evet dıger aya hazırlık olur belkıbu kurler..bu ay oyle ya da boyle benım ıcın gectı zaten..
sen yıne en azından sevındırcı bısey yasadın cok sukur kıstten kurtuldun.
Doktordan gelınce ben boyle oluyorum dıger zamanlarda nasıl olsa yok dıyorum olacak dıye ıcımde umut oluyor ama boyle muayene olunca tıbben mumkun olmayacagını ogrendıgım gunlerde kotu oluyorum.

Portı sen okadar doktorlara takılma bak ben hıÇbıŞı kullanmadan ılk ay sadece doktora kont.gıtmıŞtım geÇen SENE temmuzda 6 tane yumoŞum varmıŞ bu ay bıŞey yapmasakta olur dedı kesın ıkızın olur senın dedı hehh ozman baŞladı ıŞte artık tek yumoŞum olabılıyo ılaÇlarla bıde

valla aynıyız ılaclarla bıle tek yumos ancak oluyor benım daha once baska seylerden gıttıgımde 1den fazla oldugunu soyluyordu doktor ama o zaman korunuyorduk..
Beslenmeme daha dıkkat etmem lazım ben cok ıstahsız bırıyım ogun sayım cok az cok acıktıgım zaman bıle canım stemıyor aslında..
zaten ınsanda ıstah mı kalır bu hallerde olunca

aynı canım geçen sene meyve sebze ne varsa yiyodum içiyodum şimdi artık hepten boşladım dikkat etmiyoz kabahat bizde aslında

slm kızlar
porti senden ii haberi bekliyordum ama kısmet böylemiş şimdi ne desem boş genede sen üzme kendini
insanların birbirleri için ettiği dua makmul olanıymış arkadaşlar elbet bi gün dualarımız kabul olucak rabbim sizleride sevindirecek sürekli dua ediyorum rabbim tüm isteyebnleri sizleri de sevindirsin diye elbe olucak ama işte bi vakti saati var
ya ben kk da bi şey duymuştum bunu sizlerle paylaşmak istedim .
mirage ve porti incir kürüne başlamışsınız evet çok ii olduğunu duymuştuk ama bi kadın da da kadın klomen tedavisi görüyormuş aynı bizler gibi fayda etsin diye de incir kürüne başlamış ama o büyüyen tek yumurtası tekrar kontrole gittiğinde aynen öle kalmış incir kürü kadının yumurtasının büyümesine engel olmuş yumurtayı sıkmış .her vücuda ii gelmiyo devam etmek yada etmemek size kalmış kızlar .ama zaten ilaç tedavisine başlamışken ona güvenin çünki bitkisel kürlerin vücudumu za ii gelip gelmediğini bilmiyoruz .hakkımızda hayırlısı kızlar rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah sizleri meleklerinizle sevindirir inşallahhhh:Saruboceq:
zarar görmenizi istemedim söylemek istedim aradaşlar mesajı bulsam onu kopyalıycaktım ama hangi topikte okuduğumu bi türlü hatırlıyamadım .grş by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…