Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

İyi Akşamlar Kızlar

Aytencim süt buharı yapmışsın,inşallah iyi gelir canım bebeğinin gelmesine vesile olur

Günaydın canlaroım

süt buharını iki gündür yapıyorum.pazar günü ovulasyon testide 2 çizgi çıktı arkasından süt buharınıda yaptım arkasından tahmin ettiğiniz gibi....
İnşallah hepimizin hayaleri gerçek olur en kısa sürede.Sağlıklı sıhatli inşallah.......

süt buharı ney bak onuda ben bilmiyom

Anlatayım kısaca
5 gün her akşam yarın lt süte bir demet maydonozu kırıp kaynatıyorsun sonra çişini yapar gibi oturup altına kaynattığın sütü koyuyorsun.yarın saat bekliyorsun.ondan sonra malum eşinle çalışma...
Ama sen istersen google sütle maydonoz buharı yaz orda çıkıyor

Aytencim çift çizgiyi görmüşsün ya bence bundan sonra süt buharını yapmadan çalışmalara devam et çünkü spermler sıcağı sevmez,buhar içerdeki spermleri öldürebilir.

Evet canım bugün yapmayacagam.Çalışmalara devam edecegim canım.Karın ağrımda var bu gün...
Sen nasılsın???

Karnın neden ağrıyor ki? bilmiyorumkismile
İnşallah faydalı olur bu buhar.
Hepimiz umutla bişeyler yapıyoruz ama bakalım hayırlısı hepimiz için
Ben iyiyim canım,işteyim hala sen çıktın sanırım yoksun

Canım istersen sabah 06.30-07.30 arası ateşini de ölç

slmmmmm kızlarr napıyosunuzz?
aytencim hayırlısı olsun cnm umarım faydasını görürsün buharın buay gelir inşallah bebeğin.

portakalım sen naptın kuşum devammı polene ay buay hepimiz bişiler yapıyoruz umarım faydasını görürüz

aysen sen naptın cnm görüşemedik bütün kızlar iyidir umarım kimse yok öpt herkeziiiii

Portakalcım tatlım sen burdamıydın yaa olumunekankayizsmile özlemişim valla şekercim seni yaaa :1hug: burda olduğunu bilsem en azından arada bir takılırdım ben de size kaydirigubbakcemile5
Merak ediyodum nezamandır seni, 4. gününmüş bugün, inşallah en kısa zamanda HAMıŞ kalırsın bitanem :Saruboceq: ben de bu ay dış gebelik geçirdim :sinifsinif: , sanırım 3-4 ay korunmamız gerekecek bundan sonra :sinifsinif: hayırlısı olsun ama sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun artık :Saruboceq:
Bizi unutma olur mu, arada bir gel yine(Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım topiğindeyiz hala yerimseniben ), madeyi de merak ediyorum, inşallah hamileliği güzel geçiyodur, ona da selam söyle buraya takılıyosa canımcım opuyorumnanaktan
Öpüyorum seni, kib. opuyorumnanaktan

slm kızlaaar
ayda yılda bi uğruyorum,uğradığımda da kimsecikler olmuyooo ev bakma telaşına düştüm giremedim ne zamandır.......benden sonra heralde yeni hamişlerimiz olmuştur.....umarım tüm isteyenlerde en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar:ecrin_bebek: hepinizin anneler günününü de kutluyorum geleceğin anne adayları:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…