- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.521
cicvir burdamısın canım
cicvir burdamısın canım
ayten cim ne yaptın aksam süt buharını yaptınmı?ben maydanoz almayı unutmusum yapamadım.bu aksam kısmet olursa yapıcam...
kaydirigubbakcemile5Canım möerhaba
tabiki yaptım.Buhranlar geçirdim.yandım tutuştum diyebilirim.saunaya gitsem anca böle olabilirdim.izmirde sıcak.
Ama görmeliydin.kocamla kırgık geçirdik gülmekten.Tam flimlikti yani.Neyseki eşim yardımcı oldu.allah razı olsun.ayaklarım karıcalandı.bacaklarım tutmaz oldu ancak yarım saat durabildi.Sonra kendimi yataga zor attım anlayacagın.Neyseki başardım canım....
ama ssütün üstünde durma tekniği geliştirmem lazım yoksa çömelerek durmak mümkün değil.
kaydirigubbakcemile5
YAPABİLMİŞ OLMANA SEVİNDİM CANIM İNŞALLAH İŞE YARAR.......Bİ YANDAN KAMERAYA CEKSEYDİN CANIMkaydirigubbakcemile3
BENİŞİN OLDUKTAN SONRA GÖSTERİRDİN.SENİN İÇİN NELERE KATLANDIM DİYE......DİĞER TOPİKTE Bİ ARKADAS.TABURE BULMUS TERS CEVİRMİŞ.AYAKLARINA OTURMUS Bİ DÜŞÜĞN İSTERSEN :dance:
Ayten cİİİİİm ordamısın.bugÜn kİmsecİkler yok..oooh pazarı degerlendİrİn bakalım.....bİzde calısalım(
heee kusura bakma canım ya bende tek calısan kendimi zannediyorum pazar pazar...aramısda sır kimseye sölenmem sözcanım ben işteyim.çalışıyorum.nöbetçiyim anlayacagın...
heee kusura bakma canım ya bende tek calısan kendimi zannediyorum pazar pazar...aramısda sır kimseye sölenmem söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?