Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ya sıkmaz mı hemde nasıl sıkıyor doktorum iyiydi ama hep yoğun,bugün aradım ameliyatta,hasta yanında,sonrada geri dönmedi belki söylemediler bile..
Başka doktora da yeniden hikayeni anlatacaksın.Başka hastanede yaptırdın die yeniden tahlil isteyecek..Randevusuz almayacak belki..
Ben bu doktora ne zaman istesem gidiyodum bekliyordum ama beni her zaman alıyordu..
En iyisi kendi haline bırakmak doktorun yapacağı şey klomen zaten o işe yaramadı...bende kendi çapımda büyütmeye çalışiim

ay yarın yokum şimdiden herkesin anneler günü kutlu olsun kıslar inşallah seneye minik yavrularımız bizim günümüzü kutlar inşallah rabbim bize nasip eder bu duyguyu inşallahhhhhh öptt

a.s. Günaydın Kızlar a.s.

Bütün Annelerimizin ve gelecekte anne olmasını gönülden istediğim bütün arkadaşlarımın ANNELER GÜNÜNÜ kutlarım
opuyorumnanaktan

ayten cim ne yaptın aksam süt buharını yaptınmı?ben maydanoz almayı unutmusum yapamadım.bu aksam kısmet olursa yapıcam...

Canım möerhaba
tabiki yaptım.Buhranlar geçirdim.yandım tutuştum diyebilirim.saunaya gitsem anca böle olabilirdim.izmirde sıcak.
Ama görmeliydin.kocamla kırgık geçirdik gülmekten.Tam flimlikti yani.Neyseki eşim yardımcı oldu.allah razı olsun.ayaklarım karıcalandı.bacaklarım tutmaz oldu ancak yarım saat durabildi.Sonra kendimi yataga zor attım anlayacagın.Neyseki başardım canım....
ama ssütün üstünde durma tekniği geliştirmem lazım yoksa çömelerek durmak mümkün değil.

kaydirigubbakcemile5
YAPABİLMİŞ OLMANA SEVİNDİM CANIM İNŞALLAH İŞE YARAR.......Bİ YANDAN KAMERAYA CEKSEYDİN CANIMkaydirigubbakcemile3
BENİŞİN OLDUKTAN SONRA GÖSTERİRDİN.SENİN İÇİN NELERE KATLANDIM DİYE......DİĞER TOPİKTE Bİ ARKADAS.TABURE BULMUS TERS CEVİRMİŞ.AYAKLARINA OTURMUS Bİ DÜŞÜĞN İSTERSEN :dance:

Bu gece öyle deneyecegim.bakalım nasıl olacak yanlarına yastık koyma tekniğide var.vallahi annem duyarsa beni gebertir.hiç tavizi yoktur annemin.o yüzden eşim ben ve kk arasında gizli.
Kamera işini de düşünüyorum.tamda kamera alıcagımız zamana denk geldi.
kardımda bir agrı oluştu yaptıgımdan beri hala ara sıra oluşuyor.belkide işe yarıyordur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…