Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slmmmmm kızlarr napıyosunuzz?
portakalım sen naptın kuşum devammı polene ay buay hepimiz bişiler yapıyoruz umarım faydasını görürüz

selam cnm opuyorumnanaktan
napim polen karışımını eşimde bende düzenli olarak sabah akşam aç karınla yiyoruz hatta eşim tadını çok sevdi o öğlenleride yiyor :))
Kavonoz bitmek üzere :))
ayrıca arı sütüne de başladım bu sabah ay değişik bi tat zemuszemus
İnşallah hepimiz faydasını görürürüz yaptıklarımızın :Saruboceq:
Bu arada spermler için havuç ve havuç suyu çok faydalıymış.
Sperm sayısı düşük olanların aklında bulunsun
Sen ne yapıyorsun canım bu arada?

ayy canım hoşgeldin :1hug: çok sevindim seni gördüğüme.Arada da olsa gel canım,ben hep burdayım,beklerim opuyorumnanaktan
Ben henüz hamile kalamadım canım,yumoş sorunum var ve bi türlü tutturamadık,doktora gitmekten de sıkıldım bakalım bu ay kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun canım üzüldüm.O kadar bekle bekle bir de dış gebelik olsun insan üzülür ama bunda da bi hayır vardır,çok klişe bi laf olacak ama en azından hamile kalabilmişsin.İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla sağlıkla tekrar hamile kalırsın :Saruboceq:
Made pek sık olmasa da buraya geliyor,msnden falan görüşüyoruz gayet güzel geçiyor hamileliği oğluşu olacak göbişide baya büyümüş zemuszemus
Seni unutur muyum canım hiç :1hug: sende kendine iyi bak,öpüyorum uğra buraya da opuyorumnanaktan

Selam denizcim,hoşgeldin
nasılsın?Taşınıyor musun?
Senden sonra baya hamişimiz oldu hayatım.
Teşekkürler seninde anneler günün kutlu olsun canım seneye bebeğinle kutlayacaksın inşallah :Saruboceq: ne güzel,bizim daha belli değil,inşallah Alalh bize de nasip kısmet eder :Saruboceq:
hamileliğin nasıl geçiyor,cinsiyet belli oldu mu?
Hamile kalan arkadaşların bebeklerinin cinsiyetlerini de yazıyorum listeye.
Belli olduğunda söylersen sevinirim
kendine iyi bak cnm opuyorumnanaktan

Aytencim çift çizgiyi görmüşsün ya bence bundan sonra süt buharını yapmadan çalışmalara devam et çünkü spermler sıcağı sevmez,buhar içerdeki spermleri öldürebilir.
Bence de

Karasu gelmiş .Benzer topikler ilgi alanı olunca birbirimizi tanıyoruz az çok değil mi

portakalım ben geldim hayatımmmm napıosun ?

dilemma sen naptın cnm nasıl gidiyo bebişler ay 12 haftalık olmuş bile daha dün gibi aynı tarihi beklioduk senle ben hala bekliyorumboshayallersmile

bende cnm karar verdim adetimin 10 yada 11 günü gibi gidicem doktora hemde bakarız yumoşlara hemde doktora bakmış olurum nasıl biri diye?hiç gitmesem gitmem bende cnm senin gibi sen benden daha çok gittin haklısın sıkılmakta ama bende umutsuzluktan gitmek istemiyorum offffff

portim nasılsın canımcım valla ben bu ara baya yoğunum yahu kendime vakit ayıramaz oldum boshayallersmile
ay hastaneye bile ayrıcak vaktim yok nerdeyse kaydirigubbakcemile3
evi değiştirdim iyi oldu yaaa baya yorulduk kocişle kafamçokkarıştı

Ben doktora gene giderdim de hem sinir oldum hem de küstüm doktora :umursamaz:
Doktor araştırdım ve süper bi doktor buldum amerikaya falan gitmiş sürekli yumurtalama sorunları ile ilgili özel eğitimler almış bişeylere katılmış işte...Herkes çok memnun.
Burda hem kliniği var hemde özel bir hastane konsultan hekimmiş hemde doç.dr olamsı da diğerinden iyi.
Hastanede her zaman tutturmak zor,klinikte de ücret 130muş ocak ayında şimdi 150falan olmuştur.
Özel hastaneye 20 tl verirken 150 muayene için çok geldi,yani 1kereliğine gidecek olsam neyse ama bilmiyorum.
Hazırlıksız adet olmam,doktora ulaşamamam,çalışma saatlerimde biraz mecbur bıraktı doktora gitmemeyi.
Sen mutlaka git canım ama bu arada da boş durma bildiğin ne varsa ye iç yedir içir.
Yumoşlarda gelişsin,spermlerde çalışsın.İş günü tutturmaya kalsın

portakalcım yapıcam cnm evde ne varsa işte yedircez içircez artık zaten şiştik iice tombalak bir aile olucaz valla polen keçiboynuzu incir ohhzemuszemus

Ya bende 3ay önce kullandığım klomenden sonra kilo almıştım bir anda ama son günlerdeki iştahsızlık hastalıkla 3 kilo vermişim süperim :))
polenle yine alırım ama napalım bebiş için napalım tombalak da olsak yapcak bişi yok

evt cnm aman napim olsunda şişman olalım buarada oy verdim bende gelin makyajına sen kaçı beğendin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…