- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.561
slmmmmm kızlarr napıyosunuzz?
portakalım sen naptın kuşum devammı polene ay buay hepimiz bişiler yapıyoruz umarım faydasını görürüz
Portakalcım tatlım sen burdamıydın yaa olumunekankayizsmile özlemişim valla şekercim seni yaaa :1hug: burda olduğunu bilsem en azından arada bir takılırdım ben de size kaydirigubbakcemile5
Merak ediyodum nezamandır seni, 4. gününmüş bugün, inşallah en kısa zamanda HAMİŞ kalırsın bitanem :Saruboceq: ben de bu ay dış gebelik geçirdim :sinifsinif: , sanırım 3-4 ay korunmamız gerekecek bundan sonra :sinifsinif: hayırlısı olsun ama sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun artık :Saruboceq:
Bizi unutma olur mu, arada bir gel yine(Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım topiğindeyiz hala yerimseniben ), madeyi de merak ediyorum, inşallah hamileliği güzel geçiyodur, ona da selam söyle buraya takılıyosa canımcım opuyorumnanaktan
Öpüyorum seni, kib. opuyorumnanaktan
slm kızlaaar
ayda yılda bi uğruyorum,uğradığımda da kimsecikler olmuyoooev bakma telaşına düştüm giremedim ne zamandır.......benden sonra heralde yeni hamişlerimiz olmuştur.....umarım tüm isteyenlerde en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar:ecrin_bebek: hepinizin anneler günününü de kutluyorum geleceğin anne adayları:içelim:
Bence deAytencim çift çizgiyi görmüşsün ya bence bundan sonra süt buharını yapmadan çalışmalara devam et çünkü spermler sıcağı sevmez,buhar içerdeki spermleri öldürebilir.
Portakalcım tatlım sen burdamıydın yaa olumunekankayizsmile özlemişim valla şekercim seni yaaa :1hug: burda olduğunu bilsem en azından arada bir takılırdım ben de size kaydirigubbakcemile5
Merak ediyodum nezamandır seni, 4. gününmüş bugün, inşallah en kısa zamanda HAMİŞ kalırsın bitanem :Saruboceq: ben de bu ay dış gebelik geçirdim :sinifsinif: , sanırım 3-4 ay korunmamız gerekecek bundan sonra :sinifsinif: hayırlısı olsun ama sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun artık :Saruboceq:
Bizi unutma olur mu, arada bir gel yine(Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım topiğindeyiz hala yerimseniben ), madeyi de merak ediyorum, inşallah hamileliği güzel geçiyodur, ona da selam söyle buraya takılıyosa canımcım opuyorumnanaktan
Öpüyorum seni, kib. opuyorumnanaktan
Bence de
Karasu gelmiş .Benzer topikler ilgi alanı olunca birbirimizi tanıyoruz az çok değil mi
bende cnm karar verdim adetimin 10 yada 11 günü gibi gidicem doktora hemde bakarız yumoşlara hemde doktora bakmış olurum nasıl biri diye?hiç gitmesem gitmem bende cnm senin gibi sen benden daha çok gittin haklısın sıkılmakta ama bende umutsuzluktan gitmek istemiyorum offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?