Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Yazılanları okudum ve şaştım kaldım.kesinlikle deneyecegim...hemde yarından itibaren
kaydirigubbakcemile5
CANIM YA SENDE BENİM GİBİSİN NE GÖRÜRSEK YAPIYOS GERCİ BEN DAHA ÖNCE GÖRMÜŞTÜM AMA ŞİMDİ YAPMAYA LARAR VERDİM.BU AKSAMDAN İTİBAREN BENDE YAPICAM.ZORXX CİM GALİBA YARIM SAAT FALAN OTURMAK GEREKİYORMUS.BATTANİYEYE SARILIP ÖLE OTURCAKMISIZ AMAN DİKKAT YAKMAYALIM BİYERLERİMİZİ BEBEK SEVDASINA kaydirigubbakcemile3

CANIM BEN RAHİMM FİLMİNİ CEKTİRDİM BENİM ACIK KANALLAR.TIKALI BİYERDE YOK AMA NİYE GİTMİYO BU SPERMLER YERLERİNE BİLMEMKİkaydirigubbakcemile3

iyide canım yarın saat çömelerek nasıl durucam onuda allah bilir ayaklaram karıncalanır ...Allah bilir....yapacagım hatta bugünden inşallah..allkah kolaylık versin inşallah

Benim hep ağrılı geçiyor cnm eskiden sadece ilk gün ağrı kesici alırdım bitane,şimdi ilk gün iki,ikinci günde bir tane almak zorunda kalıyorum.
Eve gitmeme öyle çok var ki o zamana kadar geçer heralde (

İnşallah avatar şans getirir cnm opuyorumnanaktan

birşey sormak istiyorum ben polen karışımını 3gündür kullanıyorum,arı sütüne de başlamam lazım ama ne zaman başlamalıyım sizce kür 20gün uygulanması gerekiyormuş ilk aldığım kutuda 10 tane saf arı sütü var,bir kutu daha alacağım ama adetin bitmesini bekliyim mi sizce?

iyide canım yarın saat çömelerek nasıl durucam onuda allah bilir ayaklaram karıncalanır ...Allah bilir....yapacagım hatta bugünden inşallah..allkah kolaylık versin inşallah

AMİN CANIM SANADA KOLAY GELE BU ARADA YARIIM SAAT DİYORUM AMA SEN ORDA İYİCE OKU.BİDE SOGUYUNCA YANİ BUHAR CIKMAYINCA YANINDA BİRİ OLSA TEKRAR GETİRİP KAYNATSIN.BİDE İŞE YARAMAYAN Bİ TENCEREDE YAPARSAN DAHA İYİ OLUR.KİMİSİ DİYODUKİ AKINTI DAMLIYO SÜTE DİYE.kaydirigubbakcemile3
YANİ CANIM Bİ TENCERE FEDA EDİCEZ GALİBA BU UGURDA Bİ TENCERE NEKİ DEMİ.YETERKİ OLSUN

Aman canım....Tencereler feda olsun bebişime.....

selam cnm.Ben yorgun ve keyifsizim

sen nasılsın?

Ben iyiyim canım, neden keyfin yok ? İşte misin bugünde ? :1hug:

İYİYİM CANIM SENDE PORTİMDE HOSGELDİNİZ.CANLARIM SİZ GELDİNİZ BENİM CIKMAM LAZIM.AKSAM BURDA OLURSANIZ ACABİLİRSEN GÖRÜŞÜRÜZ ÖPÜYORUM HEPİNİZİ......opuyorumnanaktan

Hoşbulduk canım, görüşürüz. Öptük bizde . Şeniz opuyorumnanaktan

Birazdan çıkıcam...Daha sonra gelirim....kendinize iyi bakın...görüşürüz....

Görüşürüz canımmm. opuyorumnanaktan

cicvir güle güle cnm iyi akşamlar

aytencim sende benim gibi çalışıyorsun hala off sen yine çıkacaksın birazdan benim çıkmama daha çok var.Eve gidip uzanmak istiyorum yhaa...

berrakcım iyi olmana sevindim cnm.Ben regl oldum ya ondan keyfim yok ağrım var ve işte çok sinir bozucu,evde olsam hasta gibi yatardım..
birde günlerdir hiç dinlenemiyorum hep erken kalkıyorum.üzüntü,hastalık,regl,iş yorgunluğu üst üste geldi...

slmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yine ben ay bugün sıkıntıdan girip girip çıkıyorum portakalım anlıyorum seni cnm bende öleyim hiç tadım yok cnm hiçbişi yapmak istemiyo..buarada arısütü polene başlamışsın cnm devam et ozaman bırakmadan alırsın olmazsa bikutudaha hayatım adaçayıda iç cnm bak oda büyütüyomuş

Hıııı, evet okumuştum regl olduğunu, inşallah kistte onla beraber gitmiştir.Geçmiş olsun canımmmm.:teselli: Hangi ağrı kesiciyi içiyosun regl ağrısı için? Ben bi tane içiyodum ilk gün oluyodu ağrı, hemen geçiriyodu.Adı majezik, denedin mi hiç ?

Hoşgeldin cnm.Bugün senle ben girip girip çıkıyozz :))
ama keşke evde olsamda sıkılsam diyorum,çalışmaktan bıktım valla
adaçayını kök olarak almak lazım ama dime poşet çaylara hiç güvenmiyorum.

doktorada sinir oldum ve pazartesiye kadar yeni bi doktor bulamayacağım için bu ay hiç mi gitmesem doktora acaba zorum?
ama kist gitti mi gitmedi mi onu da öğreneydim off kafam çok karışık.

Eskiden sadece majezik kullanırdım.
şimdi ne bulursam içiyorum ama son iki aydır minoset plus kullanıyorum

valla cnm bence gitme ya bu doktor fikri sıkıyo seni buayda kendin bişiler yap doktora gitmeden hemde buarada doktor bulursun rahat rahat ama yinede kendin bilrisin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…