- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.501
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php?t-257334.html
CANIM LİNK BU Bİ BAKIN İSTERSEN BEN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA Bİ ZARARI OLMAZ HERALDE.
kaydirigubbakcemile5Yazılanları okudum ve şaştım kaldım.kesinlikle deneyecegim...hemde yarından itibaren
CANIM BEN RAHİMM FİLMİNİ CEKTİRDİM BENİM ACIK KANALLAR.TIKALI BİYERDE YOK AMA NİYE GİTMİYO BU SPERMLER YERLERİNE BİLMEMKİkaydirigubbakcemile3Birde elmayağı koyacakmışşınız bekleyince belli süreden sonra ağzınıza elma tadı geliyor kmuş.kanalların açıldıgına dair bir belirtymiş haberiniz olsun.deneyecegim hepsini hemde hepsini.belki tutar....
kaydirigubbakcemile5
CANIM YA SENDE BENİM GİBİSİN NE GÖRÜRSEK YAPIYOS GERCİ BEN DAHA ÖNCE GÖRMÜŞTÜM AMA ŞİMDİ YAPMAYA LARAR VERDİM.BU AKSAMDAN İTİBAREN BENDE YAPICAM.ZORXX CİM GALİBA YARIM SAAT FALAN OTURMAK GEREKİYORMUS.BATTANİYEYE SARILIP ÖLE OTURCAKMISIZ AMAN DİKKAT YAKMAYALIM BİYERLERİMİZİ BEBEK SEVDASINA kaydirigubbakcemile3
portakalım cnm senindemi ağrılı ya bu ay adetin kıyamam benimde sürekli var ağrım bide çalışıosun o halde cnm yaa dikkat et iç ağrı kesici eve gidince sıcak su felan yap ayaklarına karnına yapma sakın.
buarada bende çaldım avatarı senin listenden kuşum şans getirir belki leylek bize hepimizin göbeğine atıversin bitane zemuszemus
iyide canım yarın saat çömelerek nasıl durucam onuda allah bilir ayaklaram karıncalanır ...Allah bilir....yapacagım hatta bugünden inşallah..allkah kolaylık versin inşallah
Selam kızlar , nasılsınız ? opuyorumnanaktan
AMİN CANIM SANADA KOLAY GELE BU ARADA YARIIM SAAT DİYORUM AMA SEN ORDA İYİCE OKU.BİDE SOGUYUNCA YANİ BUHAR CIKMAYINCA YANINDA BİRİ OLSA TEKRAR GETİRİP KAYNATSIN.BİDE İŞE YARAMAYAN Bİ TENCEREDE YAPARSAN DAHA İYİ OLUR.KİMİSİ DİYODUKİ AKINTI DAMLIYO SÜTE DİYE.kaydirigubbakcemile3
YANİ CANIM Bİ TENCERE FEDA EDİCEZ GALİBA BU UGURDA Bİ TENCERE NEKİ DEMİ.YETERKİ OLSUN
Selam kızlar , nasılsınız ? opuyorumnanaktan
selam cnm.Ben yorgun ve keyifsizim
sen nasılsın?
selam cnm.Ben yorgun ve keyifsizim
sen nasılsın?
İYİYİM CANIM SENDE PORTİMDE HOSGELDİNİZ.CANLARIM SİZ GELDİNİZ BENİM CIKMAM LAZIM.AKSAM BURDA OLURSANIZ ACABİLİRSEN GÖRÜŞÜRÜZ ÖPÜYORUM HEPİNİZİ......opuyorumnanaktan
Birazdan çıkıcam...Daha sonra gelirim....kendinize iyi bakın...görüşürüz....
cicvir güle güle cnm iyi akşamlar
aytencim sende benim gibi çalışıyorsun hala off sen yine çıkacaksın birazdan benim çıkmama daha çok var.Eve gidip uzanmak istiyorum yhaa...
berrakcım iyi olmana sevindim cnm.Ben regl oldum ya ondan keyfim yok ağrım var ve işte çok sinir bozucu,evde olsam hasta gibi yatardım..
birde günlerdir hiç dinlenemiyorum hep erken kalkıyorum.üzüntü,hastalık,regl,iş yorgunluğu üst üste geldi...
Hıııı, evet okumuştum regl olduğunu, inşallah kistte onla beraber gitmiştir.Geçmiş olsun canımmmm.:teselli: Hangi ağrı kesiciyi içiyosun regl ağrısı için? Ben bi tane içiyodum ilk gün oluyodu ağrı, hemen geçiriyodu.Adı majezik, denedin mi hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?