- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.601
Geçen yıl kendi kendime denedim denedim olmadı aylarca ve doktora gitmeye karar vermiştim ağustosta ilk hormon ve spermogram vermiştik.Herşey normal çıkmıştı,doktor hiç bir sorun yok dedi,kafana takma şu şu günlerde ilişki olsun dedi yolladı.O zamanlar takip falan yapsaydı zahmet edip belki yumoş sorununu bu vakte kalmadan çözerdik.
Şimdiye doğum yapacaktım,meleğim kucağımda olacaktı
ay düşününce çok sinir oluyorum
Portİ nasİp olmayınca olmuyo kuŞum ya bende bİlsem bu kadar uĞraŞacaĞımı hİÇ doĞ.kont.hapı falan İÇmezdİm hormonlarla oynamazdımmm
bunu bende kendime hep söylüyorum ama geçmiş geçmiştir artık.1,5 yıl aralıksız kullandım.
Kızımız kendİnİ tam olarak beblİ eder herŞey gÜzel Çıkar canımm allahımın İznİyle
Selam kızlar nasılsınız ben İŞlerden bıktım tatİl İstİyom artık yaaa
Portİ nasİp olmayınca olmuyo kuŞum ya bende bİlsem bu kadar uĞraŞacaĞımı hİÇ doĞ.kont.hapı falan İÇmezdİm hormonlarla oynamazdımmm
Bak canım insanın önüne kendiliğinden engeller çıkar sen nedenlerini zaman geçince sorgulamaya başlarsın.Aslında her şeyin zamanı olmasından dolayı bazı şeyler bekler,istediğimiz zaman olmaz.Biliyorum insanı gıcık ediyor bu sebepsiz yere beklemeler ama her şeyde bir hayır vardır deyip elindeki imkanlar neticesinde bekleyeceksin.Bende ilk zamanlar neden planladıgım gibi olmuyor diye durup durup ağlıyordum.gerçi hala ara sıra ağlıyor yakınıyorum ama biraz daha rahat olmaya başladım.İstediğimiz zaman olsaydı vede hiç hayırlı olmasaydı o zaman keşke denemeseydim diyecektik.Allah ne zaman verirse versin hayırlısını sağlıklısını versin.hep gönlümden o geçiyor.Burada engelli cocukları gördükçe allahım hayırlısını versin inşallah diyorum.Sende keşkeleri bırakıp şimdiye bakmalısın canım.Bundan sonra inşallah sağlıklısıyla gelsin.gelecegi zamanı o biliyordru tabiki ama gönlümüzden geçirmeyide bırakmayıp çalışmalara devam etmemiz gerekiyor dimi....
Selam hoşgeldin cnm.Yıllık iznin yok mu,kullansan sen evde taşıdın çok yoruldun.Üzerine iş güç,stres kafamçokkarıştı
Bende dinlenmek istiyorum ama malesef yazın izin kullanamıyoruz :hulya:
Ben kendimi normalde de çok şanssız görürdüm bu konuda değişmedi.
Bekle bekle nereye kadar :çok üzgünüm:
ay çok karamsarım sizinde canınızı sıkmak istemiyorum ama içimdekiler bunlar
ben çok sıkıldım beklemekten
kendi kendime neden niye sorularını sormaktan...
Bebeğimin olmaması beni çok mutsuz ediyor.
Selam kızlar nasılsınız ? Ben bugün ayrıntılı ultrasona giricem , inşallah herşey güzel çıkar. opuyorumnanaktan
İnşallah canımmmm. opuyorumnanaktan Portakala sözüm var , renkli resmini alırsak koyucam buraya. opuyorumnanaktan
evet izin eşlerler denk gelmezse hiç bir anlamı yok,daha çok moral bozucu geçer.Var portİm İzİnde eŞİmle denk getİrmem lazım hazİran ortası yada sonu Çıkıcazz daha Çok varrr yanİİİ zatİİ bİ hafta 8 senedİr ÇalıŞıyom sadece evlendİĞİm yıl 2 hafta kullandım
Sağol cnmBu sitedeki hangi insan senin yaşadıgın duyguları yaşamıyorki.Özüne bakarsak herkez bu durumdan çok sıkıldı,yoruldu,bıktı...Herkeze dert anlatmak ne kadar zor hepimiz biliyoruz.Biraz daha dayanmalıyız portakalcım.üzme kendini.
Birde biliyormusun portakal eşimizle yalnız kalmayı özleyecegiz,eşimizle vakit geçirmeyi birlikte tatile çıkmayı başbaşa yemek yemeği belkide yatagımızı yalnızlığı bile özleyecegiz...O yüzden şuanda çok daha rahatım farkındaysan.Çünki eşimle egçirdiğim her dakika benim için çok değerli...
Güncellenmiş Listemiz opuyorumnanaktan
Haziran ayı Çok heyecanlı geçecek her gün bir hamiş haberi alacağız :Saruboceq:
Aman canım İyİkİ ÇalıŞmamıŞsın pofff aÇıkÖĞretİm İŞ ev ayyy sıkıldım vallahİİ
:Saruboceq: nasılsın canım ne var ne yok?inşallaaah portim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?