Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Bak canım insanın önüne kendiliğinden engeller çıkar sen nedenlerini zaman geçince sorgulamaya başlarsın.Aslında her şeyin zamanı olmasından dolayı bazı şeyler bekler,istediğimiz zaman olmaz.Biliyorum insanı gıcık ediyor bu sebepsiz yere beklemeler ama her şeyde bir hayır vardır deyip elindeki imkanlar neticesinde bekleyeceksin.Bende ilk zamanlar neden planladıgım gibi olmuyor diye durup durup ağlıyordum.gerçi hala ara sıra ağlıyor yakınıyorum ama biraz daha rahat olmaya başladım.İstediğimiz zaman olsaydı vede hiç hayırlı olmasaydı o zaman keşke denemeseydim diyecektik.Allah ne zaman verirse versin hayırlısını sağlıklısını versin.hep gönlümden o geçiyor.Burada engelli cocukları gördükçe allahım hayırlısını versin inşallah diyorum.Sende keşkeleri bırakıp şimdiye bakmalısın canım.Bundan sonra inşallah sağlıklısıyla gelsin.gelecegi zamanı o biliyordru tabiki ama gönlümüzden geçirmeyide bırakmayıp çalışmalara devam etmemiz gerekiyor dimi....

Portı nasıp olmayınca olmuyo kuŞum ya bende bılsem bu kadar uĞraŞacaĞımı hıÇ doĞ.kont.hapı falan ıÇmezdım hormonlarla oynamazdımmm

Selam kızlar nasılsınız ? Ben bugün ayrıntılı ultrasona giricem , inşallah herşey güzel çıkar. opuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız ben İŞlerden bıktım tatİl İstİyom artık yaaa

Portİ nasİp olmayınca olmuyo kuŞum ya bende bİlsem bu kadar uĞraŞacaĞımı hİÇ doĞ.kont.hapı falan İÇmezdİm hormonlarla oynamazdımmm

Selam hoşgeldin cnm.Yıllık iznin yok mu,kullansan sen evde taşıdın çok yoruldun.Üzerine iş güç,stres kafamçokkarıştı
Bende dinlenmek istiyorum ama malesef yazın izin kullanamıyoruz :hulya:

Ben kendimi normalde de çok şanssız görürdüm bu konuda değişmedi.
Bekle bekle nereye kadar :çok üzgünüm:
ay çok karamsarım sizinde canınızı sıkmak istemiyorum ama içimdekiler bunlar
ben çok sıkıldım beklemekten
kendi kendime neden niye sorularını sormaktan...
Bebeğimin olmaması beni çok mutsuz ediyor.

Var portım ızınde eŞımle denk getırmem lazım hazıran ortası yada sonu Çıkıcazz daha Çok varrr yanııı zatıı bı hafta 8 senedır ÇalıŞıyom sadece evlendıĞım yıl 2 hafta kullandım

Bu sitedeki hangi insan senin yaşadıgın duyguları yaşamıyorki.Özüne bakarsak herkez bu durumdan çok sıkıldı,yoruldu,bıktı...Herkeze dert anlatmak ne kadar zor hepimiz biliyoruz.Biraz daha dayanmalıyız portakalcım.üzme kendini.

Birde biliyormusun portakal eşimizle yalnız kalmayı özleyecegiz,eşimizle vakit geçirmeyi birlikte tatile çıkmayı başbaşa yemek yemeği belkide yatagımızı yalnızlığı bile özleyecegiz...O yüzden şuanda çok daha rahatım farkındaysan.Çünki eşimle egçirdiğim her dakika benim için çok değerli...

Selam kızlar nasılsınız ? Ben bugün ayrıntılı ultrasona giricem , inşallah herşey güzel çıkar. opuyorumnanaktan

İnşallah canımmmm. opuyorumnanaktan Portakala sözüm var , renkli resmini alırsak koyucam buraya. opuyorumnanaktan

canım yazarken görmedim
hoşgeldin :1hug:
hadi bakalım merakla bekliyorum prensesimizin resmini zemuszemus
herşeyin sorunsuz güzel olmasını dilerim cnm

evet izin eşlerler denk gelmezse hiç bir anlamı yok,daha çok moral bozucu geçer.
sende bayadır çalışma hayatındaymışsın

Sağol cnm
haklısın herkes benimle aynı şeyleri düşünüyordur zaten.
Beklemekten başka hiç bir çaremiz yok,sabır..sabır... sabır...

Evet güzel yanlarından bakmak gerekirse o ayrı ama zaten normalde de haftanın bir gününü kendimize ayırabiliyoruz,akşamdan akşama bile değil bazen geceden geceye görüşebiliyoruz.
Keşke herşeyi özlesem de hayırlısıyla bebeğimize kavuşsam biran önce

Günaydın cnm,teşekkürler sen nasılsın ?
Kıs senin oğluşun biraz sinirli mi olcak ne nasıl sıkmış ellerini öyle :ecrin_bebek:
amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

Canım bende iyiyim saol. Benim oğlanın resmi değil o. Ticker de öyle resim çıkıyor cnm. Aman sinirli olmasın da fazla hareketli olacak gibi daha şimdiden çok zorluyor valla..:uhm:

Kızlar nerdesiniz aaa saat kaç oldu? :umursamaz:
Bugün topiğe hiç uğramayanlar var lmaz:

Aysen ve berrak doktora gidecekti sizden gelecek haberleri de merakla bekliyorum e hadi gelin yaw sempatiksalakcinni

sıkıldım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…