Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ayy valla hastaneden çıktım aklımdaydı dedim portiye ve burcuya bi mesaj yazam sonra gezmeye daldım unuttum eve geldik hemen yzama dedim işte
evet herhalde bakalım ne durumda olcak ayy bugün 15 gün prşmbe 17 amma geç büyüyomuş benim yumoşlar yahuuu ohaoldumsmile boşuna spermcikleri telef ediyomuşuz bundan önce kaydirigubbakcemile3

yok msn dede yok bu karuu nereye kaybolduuu

neyse kuzum ben çıkıyorum mutfağa doğru yol alam sonra görüşürüz inşlhh burda veya msn de
hadi öpüyorummm opuyorumnanaktan

ışte takip etmeden bilemiyoruz hayatım bundan önce boşa çok zaman geçirmişiz tek bildiğim bu.
inşallah hayırlı olur bu ay teyzesinin pipilisi gelir :))
hadi bakalım sana kolay gelsin kuzum akşam aynı saatte buluşmak dileğiyle esen kal :))

cnm valla eşim gelince çat diye alıyo bilg elimden kapatıyo hemen onun adına özür diliyorum ondan anca aldım hayatım..
aysencim çok sevindim cnm büyümüş yumurtan valla akşam dedim sana büyümüştür diye pozitif düşünücez yumurtalarım büyüyo ve hamile kalıcaz dicez süreklizemuszemus

hangi çay yavrum hamilelik çayımı diyosun:) akşam o yatarken içiyoruz ondan arkasında
n polen keçiboynuzu hopp yatıyoruz sonrakaydirigubbakcemile3

portakal-suyu

tum topık acanlara bır bır hamsı kalıo dıgr topıklere ucuyorlar sıra sende gor bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hangi çay yavrum hamilelik çayımı diyosun:) akşam o yatarken içiyoruz ondan arkasında
n polen keçiboynuzu hopp yatıyoruz sonrakaydirigubbakcemile3

evet hamişlik çayı :)) valla sizde çok sağlamsınız bu ay valla patlama olcak :))

portakal-suyu

tum topık acanlara bır bır hamsı kalıo dıgr topıklere ucuyorlar sıra sende gor bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mız mızcım inşallah canım opuyorumnanaktan
ben diğerleri gibi burayı asla bırakmam ama diğer topiklerde de paylaşımım olur.
ama dediğin çok doğru hepsi hamile kalıyor.
bu arada sen benim listemde neden yoksun :umursamaz:

ah keşke cnm patlasak hepberaber buay Allahım nolur buay hepimiz hamile kalalım sağlıkla ezan vakti :Saruboceq:

buarada cnm bak yakı olayını unutma iimi sende yap benim yarn bitiyo tam anlamıyla adetim yapıştıtrıam deniycem onuda ya bizde buz olayı var onuda yapıcam kaydirigubbakcemile3sen biliomusun buz olayını?

eklede benım hıc umudum yok son 2 gune kadar vardı sondu bakalım ne olcak

1hazıran esım spermlerı cok dusuk

mızmız bak ozaman keçiboynuzu arı sütü polen ne bulursan yedir kocana cnm aysen var arkadşımız en canlı kanıt o yaptılar ve karşılığın aldılar bu dediklerimin bide eşinle ilişkiden önce buzla masaj gbi birşey yapılıcakmış bu kanıtanmış birşeymiş cnm spermler sıcağı sevmezmiş hareketliliği arttıryomuş bu cnm bende buydum tabi ama denenebilir..

buarada cnm bak yakı olayını unutma iimi sende yap benim yarn bitiyo tam anlamıyla adetim yapıştıtrıam deniycem onuda ya bizde buz olayı var onuda yapıcam kaydirigubbakcemile3sen biliomusun buz olayını?

ay yakıyı okumuştum kızlara anlatıyordun ama buz olayı nedir hayda yeni bişi daha anlat hadiii bilmiyorumkismile

bak mızmıza yazdığım msjda var yavrum komik gibi geldi ama aysenlede konuştuk oda mantıklı dedi yapsın eşim ama ay çok komik yakaydirigubbakcemile3 senin ihtiyacın yok kuşum sperm sorunu olanlar için olabilir aman zararsız bişi neler yapmadık birasda onlar yapsın biz sütle yanarken onlarda donsunkaydirigubbakcemile3

eklede benım hıc umudum yok son 2 gune kadar vardı sondu bakalım ne olcak

1hazıran esım spermlerı cok dusuk

hayır ümidini kaybetme tamam bu ay olmayabilir ama bu hiç olmayacağı anlamına gelmez.
zorxx unda dediği gibi aysen_34 ün eşininde sperm sorunu vardı ve 2. spermograma gittiğinde doktor bile şaşırdı bu artışa.sende denemelisin mutlaka keçiboynuzu pekmezi,havuç suyu,arı sütü polen karışımını

ay ben kendi kendime konuşuyrum yav delimiyim neyimsempatiksalakcinni

cnm işteyim yaarayan soran,gelen giden ondan ancak bakabildim yoksa okuyorum yazdıklarını da cevaplamakta zorluk çekiyorum.

yok cnm sen zaten cvp verdinki bana:) sen çalışıosun kuşum ben seni anlarım merak etme işine bak sen

Allahım yarabbim sen ne kadar büyüksün.Bu bi mucize ya ve büyümesine de an ve an tanık oluyoruz teknoloji sayesinde.

ayakları dime o ayy ağzı burnu herşeyi belli ve gene uyuyorr :))

İnşallah doğduktan sonraki resimlerinide görmek nasip olur bize.

Allah size bağışlasın hayırlı evlat olmasını nasip etsin berrakcım ya çok mutlu oldum görünce

cnm ya ne kadar net herşeyi sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhhhhhhhhh ay ne güzel bişi ya parmağınımı emiyo benmi öyle görüyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…