- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.621
Canım bende iyiyim saol. Benim oğlanın resmi değil o. Ticker de öyle resim çıkıyor cnm. Aman sinirli olmasın da fazla hareketli olacak gibi daha şimdiden çok zorluyor valla..:uhm:
dime yaw bende senin oğlan sanıyodum onu hep :))
aman hareketli olsun,canını sıkma hareketli bebişler daha zeki oluyormuş ya aklinialirimsmile
senin bebişte varsın hareketlü olsun janom zemuszemus
Olsun tabi ki cnm şikayetim yok çok şükür. bazen yerimden zıplıyorum o kadar. Sizde ne var ne yok bakalım? Birazda burda takılayım sizle sohbet edelim?alkisalkisalkis
Allahım hayırlısını nasip etsin hayatım ya. Beklemek zordur bilirim. Bizde geltik o yollardan allah yardımcınız olsun inşallah. Hayat zor inan hamileyim ama bir keyfini yaşayamıyorum ya. Eşim saolsun çok destek oluyor.Ailem zaten alanyada. Kaynanam çin işkencesi gibi. Kadın eni konu kurabiye yap gel komşular gelecek hizmet edersin diyor yaa. Düşünmüyor ki bu kız ağırlaştı diye. Akşam olunca da eşimle birbirimizi yiyoruz valla. Bugün deçağırdı gittim. Ama dur hele bir doğsun hayırlısıile de o zaman bulur birdaha hizmeti o
slmmmm kızlarrrr..
portakalcım nbr cnm off bittim ben bugün yine yaa sarma sardık çarşıya çıktım gel yemek yap aman be çalışmak daha iyi valla bende manyadım ne istediğimi bilmiyorum artık sen naptın cnm?
yeni arkadaşımız gemiş hoşgelmiş a.s.
kızlar hepiniz iyisiniz umarımm
ahh kuşum keşke yakında olsak ben sana getirirdim emin ol kardeşime sarardım bol bol cnm benim..
kıvırcık arkadaştan bahsediyorum cnm demeti biliyorum cnm :)
aysenden hbrim yok tatlım bende zaten anca girdim geçmişe baktım olmayınca geziyodur dedim .
Portakalcım ben de geldiiiimm. Herşeyimiz güzel çıktı. Şimdi ekliyorum resminiiiiii. :)) opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?