Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Canım bende iyiyim saol. Benim oğlanın resmi değil o. Ticker de öyle resim çıkıyor cnm. Aman sinirli olmasın da fazla hareketli olacak gibi daha şimdiden çok zorluyor valla..:uhm:

dime yaw bende senin oğlan sanıyodum onu hep :))

aman hareketli olsun,canını sıkma hareketli bebişler daha zeki oluyormuş ya aklinialirimsmile
senin bebişte varsın hareketlü olsun janom zemuszemus

dime yaw bende senin oğlan sanıyodum onu hep :))

aman hareketli olsun,canını sıkma hareketli bebişler daha zeki oluyormuş ya aklinialirimsmile
senin bebişte varsın hareketlü olsun janom zemuszemus

Olsun tabi ki cnm şikayetim yok çok şükür. bazen yerimden zıplıyorum o kadar. Sizde ne var ne yok bakalım? Birazda burda takılayım sizle sohbet edelim?alkisalkisalkis

Olsun tabi ki cnm şikayetim yok çok şükür. bazen yerimden zıplıyorum o kadar. Sizde ne var ne yok bakalım? Birazda burda takılayım sizle sohbet edelim?alkisalkisalkis

Takıl yavrım acık sohbet edelim bayanssulusmile
Bizde henüz bişey yok be demetim
öle bekleşiyoz kızlarla hergün ne yapalım die düşünüp duruyoruz

Allahım hayırlısını nasip etsin hayatım ya. Beklemek zordur bilirim. Bizde geltik o yollardan allah yardımcınız olsun inşallah. Hayat zor inan hamileyim ama bir keyfini yaşayamıyorum ya. Eşim saolsun çok destek oluyor.Ailem zaten alanyada. Kaynanam çin işkencesi gibi. Kadın eni konu kurabiye yap gel komşular gelecek hizmet edersin diyor yaa. Düşünmüyor ki bu kız ağırlaştı diye. Akşam olunca da eşimle birbirimizi yiyoruz valla. Bugün deçağırdı gittim. Ama dur hele bir doğsun hayırlısıile de o zaman bulur birdaha hizmeti o

Amin canım :Saruboceq:
Bu arada şimdi aklıma geldi bizde geçtik o yolardam deyince beraber beklediğimiz günler aklıma geldi hayat 'dan haberin var mı o hiç girmiyor sanırım.O da hamileydi bir kaç defa geldi buraya bir daha hiç görmedim,sizin muhabbetiniz daha fazlaydı ya belki bilgin vardır.
amann böyle cadı kayganalara ayar oluyorum -tatlicadiarzu-
eli ayağı tutmuyor mu da hamile kadını hizmetçi gibi servis yapmaya çağırıyor ya kızın olarak görmüyorsun bari gelinin olarak acık merhamet göster senin torununu taşıyor bu kadın ya lmaz:
son ay sende onu çağır evim temizlencek yapamıyorum de görümce falan yok sanırım
aman boşver napcan kocanla kötü olma kayınvaliden yüzünden.
söylemek istediklerini direkt kayınvalidene söyle kocana dert yanmaya başlarsan annesi ile ilgili sonu kavgaya dönüşür,o yüzden olayalar tepkini o an ,doğrudan göster.
Canını sıkma mutluluğun çok kısa bir zaman sonra kollarında olacak.
Senin en kıymetlin olacak,ona baktıkça her türlü sıkıntıyı unutacaksın opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slmmmm kızlarrrr..

portakalcım nbr cnm off bittim ben bugün yine yaa sarma sardık çarşıya çıktım gel yemek yap aman be çalışmak daha iyi valla bende manyadım ne istediğimi bilmiyorum artık sen naptın cnm?

yeni arkadaşımız gemiş hoşgelmiş a.s.

kızlar hepiniz iyisiniz umarımm

ay hamile arkadaşlardan özür çat diye yazdım sonradan aklıma geldi ama neyse kimse yok zaten şuanda kimsenin canı çekmez umarımm..

kız burdayım yazıyorum huuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu aysende gelmemiş hiç oda kesin bişiler bulmuştur yine gezmiştir gezgin hatunn

Kuzum oh ne güzel ellerine sağlık akşama sendeyiz demek ki sarmaya bayılırım :))
Yok be anacım otur evde çalışma rahatına bak.Bak çalışınca doktora ha deyince gidemiyorsun sıkıntı oluyor,evinle ilgilenemiyorsun doğru düzgün,boşveeer sen kafa tatiline devam et cnm.

yeni arkadaşımız derken kvck tan mı bahsediyorsun demetten mi ? anlamadım

aysenden haberin var mı bu arada

ahh kuşum keşke yakında olsak ben sana getirirdim emin ol kardeşime sarardım bol bol cnm benim..
kıvırcık arkadaştan bahsediyorum cnm demeti biliyorum cnm :)
aysenden hbrim yok tatlım bende zaten anca girdim geçmişe baktım olmayınca geziyodur dedim .

Portakalcım ben de geldiiiimm. Herşeyimiz güzel çıktı. Şimdi ekliyorum resminiiiiii. :)) opuyorumnanaktan

getirirdin eminim canım :1hug: ah işte hepimiz bi uçta yakın değiliz ki

kvrck da selam verdi gitti inşallah yine gelir.

aysen garusu nirdesin bak merak ediiiz seni

ahanda berrak geldi inşallah foto vardır prensesimin

selam kızlar ben geldimmmm
anca eve düştük eşimle sabah yengeme gittim kahvaltıya dikiş dikmeye annem için kapitone
sonra hastane sonra anneme mağaza mağaza oturma grubu baktık sonunda aldık ama sonra pazar ayy btimiş durumdayım şimdide annem yemeğe geliyo
siz nasılsınız zorum portim naber kuşlarım

doktor baktı benim yumoşum 15 mm olmuş yarından sonra tekrar çağırdı dedi zaten yavaş büyütüyosun :)))
hee bi de progeston verdi yarından itibaren sabah öğle akşama kullanacakmışım
bakalım perşembe ne olacak :))
bu arada hiç umudum yoktu büyüdüğüne dair ama beni şaşırttı yumoşum kaydirigubbakcemile3

Ohh geldin sonunda kuşum valla senin yumoşu merak ettiğim kadar kendi yumoşu merak etmedim bu ay :))

büyüyormuş çok şükür. :Saruboceq:

Ana kuzusu kıyamam tadını çıkar gidene kadar. :teselli:

Perşembe 18 falan olursa iğne yapabilir

olur olur umudunu kaybetme sen inan olacak bu ay,spermcikleri telef etme yeter :roflol:

ben geldim siz yazmıyonuz nerdesinnnnnn huhuu ayy zaten çıkıcam şimdi yaaa eşim hadi yemekkkk diye bağırmaya başladı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…