Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Buz olayı çok mantıklı zaten yumurtalıkların dışarda olamsının sebebide oymuş erkeklerde.Vücut ısısından uzakta ve vucudun en soğuk yeriymiş :)) bunu taa lise 1 de eniştemden öğrenmiştim biyoloji öğretmeni de abimden daha yakın olduğu için o zaman ne var ne yok ablamla bize anlatıyordu :))

Buz bize gerek yok ama siz mutlaka deneyin. yumoş için bişi duyarsan her zaman beklerim :)) janım

anam sende böyle dedin ya tamamdır kaçamaz buz olayından kaydirigubbakcemile3 ne demek cnm herzaman aklımda merak etme ne duysak deniyoruz yazıyoruz zaten

Kızlar havuç suyu da eşinize içirebilirsiniz bence.Ben çok bitkisel şeye karşı sıcak değildim.J-Kendimde özelliklşe,çükü adette düzensizlik te yaratabiliyor bazıları.Ama havuç suyu doğal,ne zararı olabilir ki.Eşime hamile kladığım ay her gün 1 bardak içirdim

valla cicvir hiç sorma cnm bende yeni öğrendim artık manyadık bu konuda hergün bişi çıkıyo cnm buda son çıkan yöntem buz deniycez bakalım ne bulursam yapıcam buay zaten ah şunuda yapsaydım demiycemsempatiksalakcinni

Zoorx gibi oldum.Eşim nete girecek.İnşallah sonra rastlaşır birlikte sohbet ederiz.Hepinizin iyi haberlerini bekliyorumopuyorumnanaktan

canım ozmaan birazdaha acarmısın su konuyu.nasıl olcak bu buz işi boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3

iyiyim cicvir sen nasılsın canım

ya benim vaktim kalmadı yoksa sana yeni çizelge yapardım ama yarın yapiim çizelge kafayı yemedi sadece adet oldukça yeniden yapmak gerekiyor o yüzden seninki şimdi böyle aldı başını gitti :))

mapıyım canım ya eşimle biraz tatsızız bugun mafoldumben
onun dısında iyiyim.canım her ay zahmet oluyo sanada bilsem değiştiririm her ay ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…