Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kendini yorma bu kadar bacım ya.
ınşallah dediğin gibi koşuşturmada göbişin doluverir

canım ben çatlamayla ilgili yazdım sana özelden onu oku eksik bişi varsa gene sor :))

ayrıca orası belli olmaz yani genel süre 36 daha az da olabilir o yüzden çalışmayı daha fazla erteleme bu akşam çalışın

ay adamı bulsam sıkıştırcam zaten aklinialirimsmile

arıyımda erken gelsin bari inşlhh misafirde gelmez yaaa yoksa kaldı iiceee mafoldumben

ay ne misafiri söyle kimseyi getirmesin aç tel konuş sıkı sıkı tembihle gelmeye kalkan olursa aysen yatmış çok yorulmuş bugün desin ayy çok sinir olurum ya emeklerin boşa çıkmasına yattı bu iş falan deme herşey senin elinde bu gece kapat kapını herkese annen bilmiyor mu iğne durumlarını yollamasın kimseyi

ay şimdi konuştum gelmiycekler herhalde dedi annem biliyo canımcım ama annemle alakası yok misafirlerin eşimin akrabaları
neyse 1 saate gelirim dedi gelsin kaçırmayalım şansımızı boshayallersmile

ay ne bilem ben eşin annende hala yardım ediyo sen eve geldin sandım.
Annenlerde gidecek ya orda birileri var yatmaya size gelecekler eşinle beraber diye düşündüm,ondan annen yollamasın kimseyi biliyosa didim, nasıl yazdım iki dk.da ama :)) (iyi seneryo )
iyi bari gelmesin kimse sen yavaş yavaş hazırlıkları yap at ağzına bir havuç yemeğe başla:))

portim ben kalkayım canımcım bulaşıklar felanda vardı hadi gece msn de görüşürüz inşlhhh
öpüyorum seni opuyorumnanaktan

tamam kuşum sana kolay gelsin ayy çalışmaları aksadacaksa görüşmeyelim msnde :))

ben aynı saatte açarım ama sen çalışmadan gelme ha bak dizlerini çekmeyi ve en az 30 dk yataktan kalkmamayı da unutma aklinialirimsmile

hadi bakalım hayırlısı olsun,öptüm seni görüşürüz

ay kuşum ii senaryo yazmışsın ne diyem :lepi:
ay tamam çalışmadna gelmem dersime kaydirigubbakcemile3
hadi öptüm seniii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ARKADASLAR BAKIN NELER BULDUM :)
Etiket Ailesi: arı poleninin kısırlığa faydaları kullanımı ~ arı sütü polen hamilelikte kullanımı ~ ARI SÜTÜNÜN KISIRLIĞA FAYDASI ~ bitkisel macun ~ çörek nasıl yenir ~ cörek otu kisirlik ~ çörek otu nasıl yenilir ~ çörek otu nasıl yenir ~ çörek otu ne ile yenilir ~ çörek otu ne zaman yenir ~ çörek otu polen ~ çörek otu tohumu nasıl yenir ~ çörek otu zerdeçal keten tohumunun faydası ~ çörek otunun kısırlıga faydası ~ doğal bitkisel macun ~ erkeklerde kisirlik ve cörek otu ~ gebelikte polen kullanımı ~ hamilelerde polen kullanımı ~ hamilelikte polen ~ hamilelikte polen kullanımı ~ iktidars ~ iktidarsilik ~ ısırgan tohumu+çörek otu+polen ~ Keten Tohumu -zerdeçal-çörek otu nasıl yenir ~ kısırlığa macun ~ kısırlık ıcın bıtlısel kur ~ kısırlık için macun ~ kisirlik macun ~ kisirlik macunu ~ macun kisirlik ~ mate nasil yenir ~ ömer coşkun bebek sahibi olmak arı sütü polen ~ polen hamilelerde kullanımı ~ polen ile çörek otu birlikte yenilir mi ~ POLEN KISIRLIK ~ polen nasl yenilir ~ polenin hamilelikte kullanımı ~ şevki güngör ~ şevki güngör vitiligo ~ tüberküloz hastalığı nedir

ARKADASLAR LİNK BU Bİ BAKININ İSTERSENİZ.
http://www.7gunsaglik.com/etiket/rek-otunun-kullanm-ekli

günaydın datlum burdayım bende dolanıyodum kk da ölesine
nasılsın bakalım ne var ne yok çalışmalara başladınmı :hulya:

MERHABA zemuszemus
CANIM İYİYİM NE OLSUN AKSAM EVE GİTTİĞİMDE YIMIRTLAMA YANİ POVÜLASYON TESTİMİ YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ YOKTU AMA BEN YİNEDE BASLADIM AKSAM CALISMALARA.BAHSETMİŞTİM DAHA ÖNCE HATIRLARSAN PRESEEDİM VARDI AKSAM İLKİNİ KULLANDIM ALLAHIM O NEYDİ ÖLE İÇİNE SOKUYOSUN SIKIYOSUN SIKIYOSUN ÖLDÜM GÜLMEKTEN AKSAM.İŞTE ALTIMADA YASTIK KOYDUM ÖLE YATİM DEDİM Bİ YARIM SAAT.TABİİİ YORGUNLUKTAN UYUYA KALMISIM AMA SABAH GÖRSEN HALİMİ kafamçokkarıştı BELİM TUTULMUSTU NERDEYSE 2 BÜKLÜM OLMUSTUM.ALLAHIM BU ZAHMETLERİMİZİN KARSILIGINI İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA VERİRİ.
SEN NELER YAPIYORSUN CANIM

ay canım yaaa valla insan tutuluyo zaten yarım saat bile yatsa bende senin gibi uyuyakalmıştım bi gün baya bi yatakdan kalkıp doğrulamadım sonra kaydirigubbakcemile3
ay hadi şu presed sende işe yararsa bende bidaki aya alayım diyorum boshayallersmile
canım bendede ne olsun işte biliyosunudr bendeklomen kullandım yumoşum 20 mm oluncada perşembe çatlatma iğnesi oldum çalışmalara başladık
bakalım inşlhh bu ay dolar göbişlerimiz :Saruboceq:
allahım hepimize tattırsın annelik duygusunu inşlhhh :Saruboceq:

CANIM SEN BOL BOL CALIS
NORMALDE 36 SAAT SONRA DıYOLAR AMA Bı ARKADASIMIZ ıĞNEDEN 4 SAAT SONRA.12 SAAT SONRA 24 SAAT SONRA CALISMIS.TABı BU ARADA EŞıNEDE BOL BOL TAKVıYE VER.CEVıZDı BALDI.BOL BOL BESLE HERıFıNı HADı BAKALIM BU CALISMALARIN BU AY SONUC VERıR ıNŞALLAH CANIM.... :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…