- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.841
portim ben kalkayım canımcım bulaşıklar felanda vardı hadi gece msn de görüşürüz inşlhhh
öpüyorum seni opuyorumnanaktan
tamam kuşum sana kolay gelsin ayy çalışmaları aksadacaksa görüşmeyelim msnde :))
ben aynı saatte açarım ama sen çalışmadan gelme ha bak dizlerini çekmeyi ve en az 30 dk yataktan kalkmamayı da unutma aklinialirimsmile
hadi bakalım hayırlısı olsun,öptüm seni görüşürüz
günaydın kızlar a.s.
GÜNAYDIN CANIM PC BASINDA DEGİLDİM GELMİŞSİN VE GİTMİŞSİİNyerimseniben
ARKADASLAR BAKIN NELER BULDUM :)
Etiket Ailesi: arı poleninin kısırlığa faydaları kullanımı ~ arı sütü polen hamilelikte kullanımı ~ ARI SÜTÜNÜN KISIRLIĞA FAYDASI ~ bitkisel macun ~ çörek nasıl yenir ~ cörek otu kisirlik ~ çörek otu nasıl yenilir ~ çörek otu nasıl yenir ~ çörek otu ne ile yenilir ~ çörek otu ne zaman yenir ~ çörek otu polen ~ çörek otu tohumu nasıl yenir ~ çörek otu zerdeçal keten tohumunun faydası ~ çörek otunun kısırlıga faydası ~ doğal bitkisel macun ~ erkeklerde kisirlik ve cörek otu ~ gebelikte polen kullanımı ~ hamilelerde polen kullanımı ~ hamilelikte polen ~ hamilelikte polen kullanımı ~ iktidars ~ iktidarsilik ~ ısırgan tohumu+çörek otu+polen ~ Keten Tohumu -zerdeçal-çörek otu nasıl yenir ~ kısırlığa macun ~ kısırlık ıcın bıtlısel kur ~ kısırlık için macun ~ kisirlik macun ~ kisirlik macunu ~ macun kisirlik ~ mate nasil yenir ~ ömer coşkun bebek sahibi olmak arı sütü polen ~ polen hamilelerde kullanımı ~ polen ile çörek otu birlikte yenilir mi ~ POLEN KISIRLIK ~ polen nasl yenilir ~ polenin hamilelikte kullanımı ~ şevki güngör ~ şevki güngör vitiligo ~ tüberküloz hastalığı nedir
günaydın datlum burdayım bende dolanıyodum kk da ölesine
nasılsın bakalım ne var ne yok çalışmalara başladınmı :hulya:
canım ondan sonra düzelttim.bi link var ordabu ne canım herhalde eksik alıntı yapmışsın :)))
MERHABA zemuszemus
CANIM İYİYİM NE OLSUN AKSAM EVE GİTTİĞİMDE YIMIRTLAMA YANİ POVÜLASYON TESTİMİ YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ YOKTU AMA BEN YİNEDE BASLADIM AKSAM CALISMALARA.BAHSETMİŞTİM DAHA ÖNCE HATIRLARSAN PRESEEDİM VARDI AKSAM İLKİNİ KULLANDIM ALLAHIM O NEYDİ ÖLE İÇİNE SOKUYOSUN SIKIYOSUN SIKIYOSUN ÖLDÜM GÜLMEKTEN AKSAM.İŞTE ALTIMADA YASTIK KOYDUM ÖLE YATİM DEDİM Bİ YARIM SAAT.TABİİİ YORGUNLUKTAN UYUYA KALMISIM AMA SABAH GÖRSEN HALİMİ kafamçokkarıştı BELİM TUTULMUSTU NERDEYSE 2 BÜKLÜM OLMUSTUM.ALLAHIM BU ZAHMETLERİMİZİN KARSILIGINI İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA VERİRİ.
SEN NELER YAPIYORSUN CANIM
canım ondan sonra düzelttim.bi link var orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?