Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık 27 gün sürüyor
Bir sonraki adetiniz tahminen 9/6/2010 tarihinde başlayacak.
--------------------------------------------------------------------------------
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
21/5/2010 ile 26/5/2010 tarihleri arasıdır.

evet oldum rahatladım amannnnnnnnnn boşvereceğim valla
yaz yaz geldi içim şenlendi gene :sm_cool: hihoyyyt
ahhh ahhhh hamakta şöyle mas mavi tertemiz bir havuzun yanında
ılık esen rüzgarda kitap okumak vardı beeeee :lepi: :roflol: boshayallersmile

Güncellenmiş Listemiz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Tancredi bugün test yapacaktın,güzel haberlerini bekliyorum

Olabilir mi sence ben günlerdir arı sütü içiyorum polen yiyorum etkili oluyor da ondan mı sence?
Önceki kistimde de böle olmuştu ben o yüzden kiste yordum

Canım yumoŞ zamanın deĞılmı adetının 8.gÜnÜ baŞlamıŞtır bence havuÇta ye bol bol bıde ÇÖrek otu yeee

Canım yumoŞ zamanın deĞılmı adetının 8.gÜnÜ baŞlamıŞtır bence havuÇta ye bol bol bıde ÇÖrek otu yeee

Bu ay ne bulsam yiyorum zaten.Çörek otu da yiyim bari sağol cnm
Adet sıklusun neydı senın canımm bı ovÜlasyon testı alsana senn

29 günde oluyorum canım ben ama normal olmadığı için yumoşlar ovülasyon testlerinde bile çift çizgi çıkmaz bende.
Mecburen 2hafta daha arıs ütü,polene devam edip bunlara çörek otu ve havucu da ekleyip çalışmalara devam ediciim :))

Şimdi senin çizelge ilk regl olduğun çizelge değil mi?ıkinciye olduğun reglde aynı zamanlardaydık sen kaçıncı gündesin bugün?Sende de ağrı oluyormuş ya ondan soruyorum yani yumoş ağrısı olabilir mi diye?

Son düzenleme:
slmmm kızlarrrr daha yeni girebildim ya sabah çarşı sonra kaynanm geldi anca gitii şimdi gireyim dedim nasıl keyiflerrr?

cnm hemen kiste yorma bence mirage sende cnm yumurtlama ağrısı olabilir bende oluyo mesela hissediyorum ağrı oluyo anlıyorum batma oluyo garip bi şekilde bence öle kafanıza takmayın eridi gitti kistler zemuszemus

biraz daha iyiym buarada portakalım ama hala kırgınlık var üzerimde eşimede kızgınım çok zaten ya sinir ediyo beni ya akşam kızlarla toplanalım dedik arbala bırakıp alıcak yok gitme ne işin var otur evde dedimi büyün cinlerim tepeme çıkıyo yaaaaaaaalsanaalsanasmile

Sende kist olmadığı için çok şükür.Aynı günlerdeyiz üçümüzde ağrı oluyosa yumoşlara yorcam :))
Normalde bu günlerde mi başlıyordu yaa aylardır kendi haline bırakmadığım için unutmuşum bu heyecanları

Kocana kızma çiçeeem erkekler genel olarak böyle.
Sensiz kalmak istemiyor bence yoksa alıp-bırakma derdinden değil Şeniz

evt cnm benim hep bugünlerde başlar seninlede aynıyız cnm uzunluk olarak 28 29 felan oluyo şimdi büyümeye başlıyordur cnm anca gelişme ve çatlama olucak buay olucak hep öyle dicem buay hamileyizzzzz hamileyizzzzzzzzzzz hamileyizzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…