Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bende ne zaman gideyim cnm 11 iimi sence doktora gitmek için yumoşlar ne alemde olur acaba ozman ama doktor söyler deme bana şugün büyür çatlar felan die takibe gitmicem çünkü sadece kontrol için gidicem doktora ne dersin cnm a)11 b)12 c)13 gün kaydirigubbakcemile3

bende ne zaman gideyim cnm 11 iimi sence doktora gitmek için yumoşlar ne alemde olur acaba ozman ama doktor söyler deme bana şugün büyür çatlar felan die takibe gitmicem çünkü sadece kontrol için gidicem doktora ne dersin cnm a)11 b)12 c)13 gün kaydirigubbakcemile3

hastanede cnm ama özel hastane devletteilere desem bakmaz bile özele hem doktor seçicem hemde yumurtalara baktırıyım diyorum şimdi özele gitsem çok para durduk yere aşılama parama katarım on parayı

özelde bir kez para verip 10 günlük takip süresi var yani para vermiyorsun 10 gün içinde.
sen 11.gün gidersen 13.- 15 17. günlerde çağırsa bile para ödemiciksin :)) böyle yaparsan 11.gün git
yapmazsan da 13.gün git derim bir kez gideceksen

tmm cnm saol yavrum ben en iisi dediğin gibi 11.gün gideiym bakayım ne dicek.ay inşallah buay hepimiz güzel hbrler alırız yaa aysenin belli artık çatladı bundan sonrası inşallah bebek bizde gelsek arkasında zaten listedekinler hamle kalsa 1 haziran 2 3 4 5 diye hergün hamile haberi alırıs vallazemuszemus

ay inşallah yaa bundan sonra çorap söküğü gibi hepimiz sıradan hamile kalırız inşallah

Evet canım sen 11.gün git ve hayırlı haberlerle gel

Şansımız dönsün artık ya yeter yaa.. yeter

valla cnm yeter bencede bukadannnn kaydirigubbakcemile3 beklemek yetti bide kaynanam salak tembel bizim gelinler demezmi bugün anam tepem attı atlıcaktım üstüne tembelmi diye bi döndüm baktım ama tırstı resmen zaten yarım kadar başkası olsa yerim yerimmmmmmmmmmm okadar yani bende dedim oğlunun spermleri tembel ama zorla laf kaşındı gel kaşı beni dedialsanaalsanasmile

neyse cnm ben çıkıyorum kavga ettim ama izin aldım görüşürüz cnm öpt çok seninde işin var sanırım görüşürüs

hey Allahım ya bizim derdimiz yetmiyormuş gibi birde millete dert anlatmak beni de çok sinir ediyor.Birde kaynana olcak ya gelin tembelmiş,sanki gelinin elinde tövbe yarabbim aman boşver sen onu bunu kafaya takma,kendi kaçınmış sende söylemişsin iyi etmişsin nasıl olsa oğluna toz konduramaz bir daha çenesini kapar oturur :))

neyse cnm ben çıkıyorum kavga ettim ama izin aldım görüşürüz cnm öpt çok seninde işin var sanırım görüşürüs

Neyse razı olmuş ya sonunda boşver,sende bunun acısını çıkartırsın elbet ama şu çalışma günleri yaklaşıyor arayı pek bozmamak lazım :))
Çok öptüm canım,kendine iyi bak,iyi akşamlar

aysen garusu sende gel artık bi iki laf edelim aklinialirimsmile

daha geçmişi bile okumadım en son benim için yazmışsın kaydirigubbakcemile3

anacım ben yine annemdeydim yavaş yavşa toparlamaya başladık artık şimdide eşimin akrabaları istbla gelmiş onlarla buluşmaya gitti belki eve gelirler felan die koştur koştur eve geldim yemek yapcammı yapmıycam bilmiyom bakalım haber bekliyom kocişten

siz napıyonuz
zorum da gitmiş gezmeeye

Ay şimdi düşüp bayılcam kız erdim mi ne :))
Ne zaman seni geçirsem içimden seni sorsam damlıyon ya valla süper
Hoşgeldin bakalım,nasılsın kuzu?

ay valla bilmiyom sen düşünüyon ben hemen damlıyom buraya nedense aklinialirimsmile
kalpkalbe karşı derler kuzum olumunekankayizsmile

ne olsun canım koşturmadır gidiyo
ahayt bu aralar benim için çok yoğun :1closedeyes:

Kız acuuk da otur evinde çalışma yap bu gece yeter artık gitme bi yere,hazırla nevaleleri kocişe yiyin sonrada Allah ne verdiyse hooppp :))

ay valla bu koşturmada kilo vermişimdir dedim tartıltımvere vere 1 kilo vermişim kaydirigubbakcemile3
ay ne yedirsem acep sölimde gelirken alsın aklinialirimsmile

gündüz çalış koştur gece bebek için çalış sempatiksalakcinni neye ne zaman vakit ayırcağımı şaşırdım artıkın yahuu :hulya:
ayy bu gecede anneme damacana örtüsü başlıycam bakalım buyrunnnnnnnnn

ay yumurta çatlamışmıdır portim yaaa merak ediyom aslında
çatlamışsa 36 saat süremiz var demek demi bilmiyorumkismile

evet canım annemler yerleşsinde hayırlısıyla bakalım benimde anlamadan göbişim doluversin inşlhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…