Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

erken oldun kuşumda kist gitmişmiydi barii ben erken olunca kisti atıyom cadıarzu

ayy ne bilem ya :gitme: şu kisti düşününce sinirim bozuluyor sapa sağlamken durduk yere bide kist sahibi oldum doktora git gel yaparken

en son adet olmadan önce gittiğim takipten sonra heeç doktora gitmedim:umursamaz:

bu ay da gitmeye niyetim yok bir tek kisti merak ediyorum gitti mi diye

tancredi naber tatlım nasıl gidiyoo

iyiyim canım yemeğe gidip geldim aşılama olmadı ama adet oldum diye bi rahatlama geldi bana kaydirigubbakcemile3 adeti düzenli arkadaşlar kıymetini bilsinler valla
benim bu 2-3 aylık planım bebek düşünmeden sadece adeti düzene koymak doktorumu da değiştiriyorum şu bizim sitede de adı geçen merkezin doktoruna gidicem adetimin 15.gününde hem de yumoş büyümüş mü diye de bakmış oluruz aklinialirimsmile
sizin bu bahsettiğiniz iğneli takip nedir canım?

Hangı doktora gıdıcen hangı hastane canım hayırlısı olsun bak bende daha olamadım beklıyom gelsın dıye ıĞneyı bılmıyom adet olamadım dıye bı hap kullanmıŞtım ama ben

Hangİ doktora gİdİcen hangİ hastane canım hayırlısı olsun bak bende daha olamadım beklİyom gelsİn dİye İĞneyİ bİlmİyom adet olamadım dİye bİ hap kullanmıŞtım ama ben

canım şu bahçeci kiliniğine ait koşuyolundaki umut tüp bebek merkezinde ulun beye gidicem bu ekip eskiden alman hastanesinde çalışıyormuş şimdi umuttalar. çok iyi yorumlar okudum bi arkadaşım da seneler önce alman hastanesinde tüp bebek yaptırmış mustafa bahçeci'ye bu şimdiki umut tıptaki ekip de eskiden alman hastanesindeymiş arkadaşım tanıyor. çok iyiydiler diyor. şimdi ikizleri var arkadaşımın 8 yaşındalar..
zaten şu işlere bulaştığımdan beri doktor talihsizliğim bitmedi inşallah bu son olur..
sen nereye gidiyorsun?
doktor bana pco old. için sürekli glikofen kullan dedi adeti de düzenliyormuş şeker ilacı duymuşsundur belki seninki düzensizlik için hangi ilacı vermişti hatırlıyor musun?

EVET CANIM İÇTİM ONDAN 3 KUTU BİTİRDİM Bİ ÖNCEKİ DOKTORUM VERMİŞTİ BU DOKTORUM İÇME DEDİohaoldumsmile

slmmm kızlarr

tancredi cnm üzülme dicem ama insan sinir oluyo al işte aşılama diyorus buda şans ya nasip cnm inşallah bidahaki sefere tutar cnmm

portakalım sen naptın cnm bugün izinlisin tabi ohh dinlen cnm keyfine bak..

mirage seninde hala gelmemiş kırmızılar cnm inşallah güzel hbr alırıs senden

kıslarr herks iyiydir umarım bende çarşıdaydım bugün yeni geldim hemen size bakayım dedim ama kimse yok şansıma sonra gelrim öpt

Selam cnm nasılsın? Seninle de hep yarım saatle birbirimizi kaçırıyoruz sen gidiyorsun ben geliyorum

İzinliyim ama bugün hiç gezmedim ya sabah erkenden uyandım,tv karşısında pinekledim,kahvaltıdan sonra öğle uykusuna yattım ohh evde olmanın tadını çıkardım,ikindiye doğru da alışverişe gittik,sonra yemek hazırlığı offf yani iş hiç bitmiyor,Allahtan temizliğe gerek yoktu da bir de onunla uğraşmadım.

Sende çarşıdaymışsın,havada çok sıcak yha çekilmiyor aslında dışarısı ama mecburuz işte..

kıs 10.000 derken bebeklerimisden bahsediceiğmiz sayfalar olsun inşallah ondan dedim yoksa okdara olmaz sanıyorum cnmmzemuszemus

Güncellenmiş listemiz opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr hadi uyanınnnn artıkkkaydirigubbakcemile

yaşam hoşgeldin cnm tabiki hamile olmayanlar daha çok katılıo hatta çünkü çoğumuz beklemedeyiz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…