Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hamile olmayanlarda katılıyomuuuuu:))))

Hoşgeldin,Herkes katılabilir ama özellikle hamile kalmak isteyenlerin katıldığı bir yer :))

haydaaaaaaaaaaaa nerdesiniz kızlarr yaa?

Her zaman olduğu gibi 30-40 dk ile yine yetişemedim sana çünkü o ara yoldaydım :))
Yaptın mı canım sende,Allah kabul etsin tekrardan

Seninde cuman mubarek,duaların kabul olsun canım özellikle bugünkü dualarımız inşallah kabul olur.
Tez zamanda gelir bebişlerimiz :Saruboceq:

ıyıyım portım sen nasılsın adet olmadım daha yarın yapÇem test sonrada fırsat bulursam solaryuma gıtÇem kendım azcuk gıtsın

slm kızlarr oh be birileri gelmiş nihayet..
portakalım evt yaptım bende duamı Allah kabul etsin herkez tez zamanda sağlıklı evlat sahipleri olurlar inşallahhhhhhhh
mirage cnm inşallah solaryuma gidemessin bebekten dolayıkaydirigubbakcemile3 umarım yarın sabah açtığımızda senin hamile haberini alırız umarım:Saruboceq:
ayten sen naptınn cnmm?nasıl keyiflerr?

Canım ne yapalım.çalışıyorum işte...
Bugün sabah kalktıgımda ateşimi örçtüm dil altından 39.00,Kol altından 37.7 çıktı hayırdır dedim kendime....
Karın ağrım ve bel ağrım var.beklemediğim tarihede 5 gün var...

ınŞ.kızlar ya yarın zatı her ıhtımale karŞı testı yapıyom ben beklemıyorum bebıŞı bu ay ama allahım bÜyÜk bakalım ne olucak

KIZ BU ATEŞ NEEE BENıMKı ÇOK DÜŞÜK ıNıŞ ÇIKIŞ YAPIYO HALA YANEEE BENDEN CACIK OLMAZDA BU ATEŞLE YAKIP GEÇıRıRSıN SEN :lepi:

valla süpermiş ayten ay off hadi bi hamile çıksın artık yaaaa..inşallah olmuştur buay

ay mirage belli olmaz bu işler yavrcum bi bakmışın çat diye gelmiş bebeğin aman bırak şurda iki hayal edelim yav hemen cacık olmaz felankaydirigubbakcemile3

CANIM CACIK ÇEKTıııılülülülülülü KIZ BAZILARI DıYO ÇATLAMADIN DıYE BıLMıYOM GAYRIII AKINTIYI GÖRDÜM UZAYAN ARTIK GERıSı ALLAHA KALMIŞ ÇALIŞMAYA DA ÇALIŞTIK YETER GAYRI BU AY ıÇıN BAKLAIM NE ETÇEZZZ

aman sana diyorumda bendende cacık olmaz buay belli yumurta çatladı anladık ee şimdi ağrı sızı bişiler olmazmı acaba fos yani ne memelerde bişi var nede başka yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…